reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam,
My też używamy kosmetyków Hippa a do masażu używam takiego mleczka też hippa bo oliwki nie lubię
Hruda gratuluję wypadu no no Stasiu już od małego poznaje sztukę może wyrośnie z niego mały artysta.
A mąż może miał gorszy dzień jemu na pewno też tam jest pusto i tęskni za Wami, pojedziesz do niego to na pewno będzie miło . O widzę że jutro macie rocznice ślubu to tak juz na jutro wszystkiego dobrego i samych radosnych chwil razem.
tygrysek3108 pisze:
a w dodatku tak psoci dziś odsuwam kanape bo mi coś tam wpadło patrze a on kredkami pomalował ściane za kanapą masakra pół roku temu to malowaliśmy
Tygrysku Szymek pewnie na dzień matki "walnął" Ci fresk na ścianie a Ty tak szybko to odkryłaś;-):-D:-D

reklama
wiesz co Nuśka super że jesteś, wiesz chcę dziś nadrobić te zaległości tgodniowe bo pewnie znów jutro nie będzie kiedy tu zajrzeć

co do malunków to pewnie na gwiazde miało być bo we wrześniu B pomalował pokój hehehehe
przygotuj się na zmiany w wystroju domku/mieszkania jak ci Igor podrośnie heheheheh

Właśnie tak pomyślałam że ja Tu się śmieje ale jak mi Igor podrośnie i na ścianie w pokoju będzie chciał namalować np. słonia to chyba nie będzie mi do śmiechu:zawstydzona/y:;-);-):tak: no cóż jedno jest pewne przez najbliższe dwa lata lepiej nie planować malowania:-D:-D:-D

A wracając do tematu Twojego domku rodzice przecież Ci obiecali coś tam spłacić i co nie udało się ? Czy tylko tak obiecują?

a co to kredytu hipotecznego to znam sie z nim nie od dzis , wydaje mi sie ze w zyciu chyba jednak nic nie jest za darmo nawet jezeli ktos z rodziny Ci cos "daje" to potem roznie bywa,tak przynajmniej jest u mnie

HA! Pewnie ze jestem, nie inaczej:cool2::-D...Dzieki Nuska za zyczonka co do rocznicy...nie wiem czy J mial zly dzien bo on tak od dawna, tylko ja milcze i tlamsze wewn, glosy zeby afery nie sprowokowac...ale moze powinnam dac mu do wiwatu...ehhh sama nie wiem
Tygrysku - darmowa porada...hmmm nie pomyslalam, musze to jakos skalkulowac hmmm;-):-D:-D
Dove? a oni maja kremy do twarzy? czy o szapony pytasz...ale pewnie podbny poziom co nivea...moze mydla maja dobre..a Lirene to odnoga Eris wiec nie najgorsze...

Tygrysku! Doskonale wiem co cujesz ze swoimi urwisami!!!

ja teżjestem nerwus a ostatnio kipięod byle czego i wrzeszczę na Pawła za pierdoły :-(
Po prostu potrzebuję odpoczynku! Zazdroszczę Ci z tego powodu troszkę powrotu do pracy. Parę godzin bez dzieci, to dobra odskocznia...

obiecanki cacanki a głupiemu radość
wiesz co ja już na nich nie licze poporstu wolę się miło roczarować za to B liczył i się zawiódł już nie jeden raz
ja poropstu wiem jaka jest kondycja rodzinnego biznesu jakie ojciec ma wpływy i jakie wydatki i jakie potrzeby inwestycyjne i uważam że jeszcze ze 2 lata musimy poczekać cierpliwi a potem to się zobaczy ale ani B ani moja mama któa zyje w swoim wyimaginowanym nie realnym świecie (wiecie gadka o oszczędności jak chciałam od niej coś pożyczyć a za 2 dni chwali się nową bluzkom) tego nie rozumieją więc ja czekam a pokorne ciele 2 miatki ssie więc jak będę się spierać ot dostane np max 50 tysięcy a jak będę cierpliwie czekać to może spąłcą więcej niż połowę bo kiedyś obiecali że zanim przekarzą rodzinne gospodarstwo któremuś z braci to sami się rozliczą z pozostałymi dziećmi żebyśmy nie chcieli jakiegoś zachówku czy spadku po ich śmierci ale to już nie oto chodzi jakoś to będzie chyba że nam raty skoczą do 1500 to już będzie tragedia

dobra idę już spać po tym piwku zasypiam heheheheheh

reklama
Tak w ogole to WAM podwojne mamy sie WIELKI SZACUN nalezy, kwiaty jakies albo medal!!!! my tu pierdu- pierdu o jakis sloiczkach i nie przespanych nockach a wy przecie takie zmagania macie x 2 i to na zupelnie innym poziomie - jak jedno placze bo glodne drugie gada i pyta co to? a tamto? a czemu?
Tak sobie mysle czy ktoras z was pragnie jeszcze jedno dziecie?
Bo podobno po drugim to juz z gorki i mozna sie nawet rozpedzic i wiecej "naprodukowac" heh...jak tam plany?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry