reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja lubię winko półwytrawne albo wytrawne nie cierpię słodkiego wina likierów nic co potwornie słodkie, ale nie pamiętam już kiedy piłam ale pewnie jakieś 1,5 roku temu:sorry2:

Ja tez karmie, w ciazy nie pilam teraz tez wlasciwie nie , ale w malych ilosciach (tylko nie przed karmieniem) mozna , Zuzka obudzi sie dopiero rano a do tego czasu po piwku juz nie bedzie sladu

reklama
Nuska - zaopatrzona w kaliber typu bro? o tak! slodkim winom i likierom mowimy NIE!..a tak w ogole kiedy wracasz do pracy? i kiedy TY Larcia i Luandzia wracacie?
Ja jestem jeszcze do 15 kwietnia na urlopie wypoczynkowym :-)a później jeszcze do września biorę urlop wychowawczy :-)tak więc planowany powrót do pracy 15 wrzesień.:-( Niby długo ale jak widzę teraz jak mi czas leci to jestem przerazona wiecie bo ja jestem z tych co to myślą "ze jeszcze tylko do września będe w domku" zamiast myśleć że "super do września będę w domku"

No proszę :-) Ja też dziś po małym piwku :-)
Byłąm dziś przez chwilę na spotkaniu naszej klasy z podstawówki :-D i sobie pozwoliłam na jedno malutkie :tak: Może Łukaszowi nie zaszkodzi... A może będzie lepiej spał :confused:;-)

Zmykam! Dobrej nocy BBWrześholiczki ;-)

Ja nie pracowalam przed ciaza wiec nie mam do czego wracac. Mam zamiar zaczac za dwa miesiace , ale bede pracowac glownie w domu.
ja pracowalam, nawet przynosilo mi to frajde tylko kasy coraz mniej tzn w cyfrach sie zgadzalo ale same wiecie ze "zycie" staje sie coraz to dozsze i z misiaca na misiac bylo gorzej. Potem doszly inne nieprzyjemne klimaty i sie zwolnilam...a teraz marzy mi sie cos wlasnego, moze nie do konca gabinet...

A to czy bede pracowac zalezy od tego jak W poradzi sobie we wtorek na tym egzaminie.Niby dobrze w domu bo bede z Zuzka , ale ciagnie mnie tez do ludzi
no wlasnie! niby tak fajnie "siedziec" w domu z dzieckiem i je obserwowac i dostrzegac jego/jej kroki rozwojowe ale mnie tez ciagnie do ludzi, do rozmow innych niz pieluszkowych i mlekowych, o zrobienie cos TYLKO dla siebie i zeby mnie ktos docenil za inne sprawy niz to jak jestem mama...bo kobieta i czlowiekim przeciez tez jestem:baffled::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry