• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Och Witam z rana...
oj noc byla ciezka nawet bardzo ciezka pierwszy raz odkad mam hanifke bylo tak zle
spal moze z dwie godziny reszte przeplakala nie szlo jej uspokoic tak bardzo ja brzuszek bolal wyginala sie na wszystkie strony nie szlo jej brzuszka dotknac gdy chcialam jej brzusio pomasowac lub nozki do brzuszka docisnac zazaz byl glosny placz skomlanie biedactwo moje od godziny 5:00 spala w nosidelku mi glupiej dopiero o 5:00 sie przypomnialo ze mam sab simplex podalam jej i spala do 7:30 obudzila sie i sie bawila a ja sobie pospalam jeszcze z pol godzinki
wecie co tak sie wczoraj zastanawialam po czym to dziwne mi bylo to by cierpiala tak pomleku i wiecie do czego doszam hanifka jadla wczoraj obiadek z groszkiem wczesniej jadla troszke groszku i nic jej nie bylo wiec wczoraj pozwolilam sobie dodac wiecej a przeciesz groch wzdyma no i mialam piekna noc dzis wszystkie sloiczki z groszkiem ktore robilam wyladowaly w smietniku wyladowaly w smietniku

HRUDA!!!
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

reklama
Hruda, dużo szczęścia na dalszej drodze Waszego wspólnego życia. Oby było jak najmniej trudnych chwil, oby było między Wami coraz lepiej.

d.gif
z.gif
i.gif
e.gif
k.gif
u.gif
j.gif
e.gif
null.gif
w.gif
a.gif
m.gif
null.gif
b.gif
a.gif
r.gif
d.gif
z.gif
o.gif

null.gif
m.gif
o.gif
j.gif
e.gif
null.gif
k.gif
o.gif
c.gif
h.gif
a.gif
n.gif
e.gif

Dziewczyny ja mam taka propozycje by utworzyc kalendarz mam wrzesniowkowych moge sie tym zajac tylko jak ktoras moglaby mi powiedzie jak utworzyc watek tam gdzie jest lista naszych dziedciaczkow watek przyklejony
jezeli nie macie nic przeciwko to napiszcie daty wazne dla was moje to
20 kwiecien pierwsza rocznica slubu
21 kwiecien 32 urodziny mojego meza
23 sierpien Roczek Hanifki
04 wrzesien moje 22 urodziny

Hruda - WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEJ ROCZNICY coby każdy kolejny rok był lepszy od poprzedniego;) miłości i słodkości:-):-):-)

U mnie najstraszniejsza data to 1 maja bo musze wracać do pracy i zostawić na prawie cały dzień mojego maluszka :sad:
no a poza tym to nie chce mi sie pracować:sorry2::sorry2:

ps. pół godziny nadrabiałam wczorajsze alkoholowe pogaduszki, czemu mnie nikt nie obudził?? też wczoraj piłam czerwone winko:tak:;-):-D

Cos chcialam napisac, ale zapomnialam... A juz wiem Hruda czy Staskowi zeszly te zmiany z buźki? Bo u mojego takie jakby liszaje sie porobiły wokol ust i mu posmarowalam moją maścią na wszystko czli Alantanem i po jednym dniu jest duzo, ale to naprawde duzo lepiej. I wczoraj przemylam gazikiem nasączonym w delikatnym roztworze kalii.

Klaviel - wspolczuje, mam nadzieje ze malenka juz nigdy nie bedzie tak cierpiec :(

A Maraniko z Tymonkiem wciaz w szpitalu, moze wyjda w tym tygodniu ale nie wiadomo.

Dzien dobry wszystkim:-)
Dziewczyny mam do przeczytania 17 stron :szok:bo tyle naprodukowalyscie przez weekend.Wiec witam sie tylko i zabieram do czytania puki malenstwo spi.

moja mama ma dzisiaj cisnienie 180/114 jest po ciezkiej operacji bardzo sie martwie. Nie hcce zebym wezwala pogotowie bo twierdzi ze w srode pojedzie do kardiologa. przynajmniej sie polozyla.

Cariocca - jak sie martwisz to moze zadzwon...bo wiesz jak to a mamami bywa - nie chca sprawiac klopotu i "zawracac" glowe a potem ciach i jest bardzo zle...wiec moze zadzwon:tak:...A zmiany na pyszczu mojego synala na poczaztku bylu wokoł ust i prawdopodobnie od sliny ale teraz ma na policzkach i O ZGROZO!!!!1 ma podejrzenie skazy białkowej!!!! dopiero teraz by sie ujawnila????
Klavell - wiem ze bylo to na innym watku ale plizzz powiedz jakie nie-mleko dajesz Hanife, bo ona ma skaze, prawda? pytam sie Ciebie bo lekarka zaradzila mi bebilon pepti ale po cholere bede teraz ze Stachem aksperymentowac jak za 2 tygodnie jedziemy do UK a tam bebilonu brak...a te dostepne w Niemczech powinny byc dostepne tam. Jest NAN - H.A.???
Dziewczyny - masakra!!! czy wasz 1 lub 2 @ po porodzie byl az taaaaki? ja przyznam sie nie mialam takiego "wodosapdu" w calej mojej radosnej tworczosci...no nie takiej radosnej ale nigdy.
Stachu zaszczepiony...tylko ta skaza wrrrr...ale mam rocznice, niech mnie :baffled:

reklama
HRUDA ja podaje z Milupy mlko a dokladnie MILUPA SOM jest to mleko sojowe ktorego w polsce nie ma nie wiem jak w angli ale powinno byc bo produkty milupy sa w angielskich sklepach ale mozesz tez kupic mleko sojowe ktore jest w polce jest to HUMANA SL ona jest i w polsce i w niemczech wiec i w angli powinna byc podpytaj dziewczyn z tamtad...
co do okresu to ja mam super bezbolesne miesiaczki i nie obfite

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry