reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hehe ja juz niejedne garnki skrobalam przez BB
A zaraz musze budzic mala i ruszac po braciszka,oj zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce.

Dzieki za wakacyjne porady , o tym wojskowym osrodku slyszalam , niestety nie ma tam juz miejsc...Ja przyjechalam dzisiaj do mamy bo W jest w Wawie , egzamin zdany dobra nasza :)))Pozdrawiam

Tak czytam i myślę sobie,że Mateusz to aniołek. Praktycznie od początku przesypia całe noce. Przez pierwsze 2 miesiące bydził się 2-3 na mleczko. Teraz o 19.30 kąpanko,mleczko i albo śpi do 5-7,albo rządzi do 22 i wtedy usypia. Obudzi się raniutko,dostanie mleczka i śpi tak do 10-12 (a ja przeważnie razem z nim). Wstaje mleczko albo nie,spacerek,obiadek. Później kimnie się chwilkę o 18-18.30.Deserek i kąpanko i tak w kółko. Jest bardzo grzeczniutki. Nie mieliśmy problemów brzuszkowych. Pewnie da mi dopiero popalić przy ząbkach.

hej babeczki - na spacerku dluuugim bylismy po pogoda przesliczna...a teraz mnie biodro boli - defekt po chorobie dzieciecej - i musze sie oszczedzac, ale szkoda przepuscic temu sloncu:-)
Doti - moze cos tam mam z Cameron a raczej ona ze mnie :-p:-D...bo mojemu J ona sie podoba no i ja mu sie podobam wiec rownanie proste...ale zawsze ludzie porownywali mnie do Kasi Stankiewicz - jak nie byla takim chudzielcem jak obecnie:cool2:. Bebilon Pepti zakupiony i powoli wdrazam do diety Stasia - stwierdzilam ze musze na razie metoda prob i bledow wybadac czy te zmiany na policzkach to rzeczywiscie skaza.
A u mnie chandry dzien nastepny a bonusowo jeszcze boli mnie glowa, migrena jakas...oj chyba dzis jedna Marianna wylamie sie z szeregow:sorry2:

I u nas dzisiaj sloneczko pieknie swieci,ale niestety jest mrozny wiaterek wiec bylismy tylko odebrac Fabka ze szkoly i na szybkich zakupkach.
justyna moja tez jest grzeczniutka,ale ja sie nie chwale tak na wszelki wypadek puk,puk:-)

reklama
hejka
no i ja nie mam weny na pisanie
w pracy jak na razie git wreszcie mam co robic
w domku średnio na jeża alejeszcze nie zarastam,hehehehe
Wiki mi okoó 19 zasypia i śpi do 6-7n co dzień więcteznie powinnam narzekaczasem sąjakieśincydenty więc git

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry