reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Harsharani,a powiedz mi czym objawiaja się kłopoty z tarczycą. Słyszałam,że się chudnie. Ja od porodu schudłam 20kg. Co prawda karmię cały czas. Robiłam sobie ostatnio badania,ale takie ogólne. Głównie chodziło mi o to żeby sprawdzić,czy nie mam anemii. Czy na takich wynikach byłoby coś widać??

Dzien dobry..
Ptaszna moja mnie obudzila kapaniem w barierki...ale juz znowu spi
Harsh, Nuska, Justyna -wszystkie nadmierne chudnace mamuski - pedem do lekrza. Moja Przyjaciołka - z budowy zawsze szczupla i drobniutka - ale teraz? Jej Matylda ma poltora roku a ona z dnia na dzien chudsza i chudsza...lekarka pogonila ja na badania tarczycy. Wyszly podobno ok ale cos mi tu nie pasuje...
Ide jeszcze kimnac. bo nie daleko mi do - jak to mowi Harsh - zombi

Dzien Dybry :) Padam...i nie wiem czy cokolwiek pamietam:-D:-D Nel dala mi popalic co pare godzin pobudka przez pruki:confused2: Ide to jeszcze raz powtorzyc a co do tarczycy to nie jest tak ze jej niedoczynnosc powoduje słabsza przemiane materii? Jakos kojarzy mi sie to z przybieraniem na wadze:confused: Buzka

Witam z rana z kawusia:)
Tak dziewczyny to prawda z ta tarczyca ,to taki cichy morderca,moze zrujnowac caly organizm.Pilnujcie badan,podstawowe na tarczyce to TSH.Przy nadczynnosci sie chudnie,a przy niedoczynnosci tyje.Moja tarczyca juz jest nie aktywna po terapi jodem radioaktywnym.

Witam halo a co tu się dzieje gdzie sa wszyscy na spacerku???

Ja robiłam badania takie ogólne jakieś 1,5 miesiąca temu (bo mi się skończyły w pracy) i było wszystko w normie. A jezeli chodzi o chudnięcie to nie wydaje mi się żebym nadmiernie chudła ja już kiedyś tyle ważyłam z tym ze jednak wolę mieć te 3-4 kg więcej niż teraz.

Właśnie się zastanawiam czy iść na spacerek niby ładnie jak się patrzy przez okno ale jakieś chmurki nadciągają i chyba zimno jest , ale wiatru nie widać.

reklama
Nuska - hej, trojmiasto idzie na spacer!!! przepuscisz takiemu soncu????:-)
Ja dzis robie pierwszy test - Stas w spacerowce. Jemu sie podobalo siedzenie ale zobaczymy czy na dluzej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry