reklama

Wrześniówkowe mamy

To tak już na jutro jakbym zapomniała
BLIMKA
Wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń a w szczególności tych najbardziej skrytych pociechy z synusia, mężusia:tak: i samych radosnych chwil w szczęściu tego wszystkiego i wiele więcej z okazji jutrzejszych urodzin życzy Igor z mamą.

reklama
Pochwal się co masz za wózek no wiesz taki zbajerowany;-) u mnie też nie przekłada się rączka.
Eeee taki tam, zdalnie sterowany, na paliwo ekologoczne ( a jak!), gps-em, podswietlany, alu-felgi i na skorach..hehehe
Blimka - to ty tez rybka?

zycze Ci milosci, milosci, milosci...we wszelkeij postaci!

A ja tak sobie dumam ze te poliki Stasia to moze od bananow? bo mu je ostatnio daje codziennie, kupilam te czteropaki Frut-pura "jablko z bananem" wiec moze od tego...albo od marchewki. Bo ta skaze wciaz wykluczam.
A w ogole to wileki przeprosiny, kochane Marianny, bom wspomnialam o party a tu zamaist kolowac tematy :rolleyes:ogladam tv...no jakos tak wyszlo:zawstydzona/y:

Nuśka, Hruda - dzięki wielkie ale mi się miło zrobiło aż mi się łza w oku zakręciła:)
kochane jesteście!!
Hruda ano jestem też rybka!!:) a do tego to trzydzieste urodziny :szok:
starość starość moje drogie
ja też sie zagapiłam w tv a raczej zatopiłam się w ócz błękicie dr. House'a!
heheh

uuu blimka ma urodzinki STO LAT KOCHANA! :))))))))))))))))))))))))))))

A mnie naszlo cos na kaszke kukurydziana (uwielbiam takie rzeczy) i oczywiscie juz mialam sobie zjesc, ale pol (GORACEJ) wylalam prosto na siebie, na wyprana i wyprasowana pizamke i szlafroczek wrr!!!

Ide malowac pazurki u stopek.

Blimka - jestem od ciebie mlodsza, o rok...ale mimo to nagadam Ci teraz!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Sa 3 slowa ktorych kobieta NIGDY nie wymawia a nawet nie mysli: cellulit, "nie uda sie" i starosc!!! i nigdy przenigdy nie pisz mi tu bla bla starosc, bo ..."jak zdejme pasa i przy...e w d..e".. :-D:-D:-D

Hruda Widzę że rocznik 79 górą :-):-):-) Ale my to powinnyśmy na te urodziny poszaleć bo jakby nie było to nasze ostatnie dwadzieścia bo później będzie już dzieści.
A z tymi trzema słowami, których kobieta nie powinna wymawiać :-):-):-):-) dobre podoba mi się.

Nuśka, Hruda - dzięki wielkie ale mi się miło zrobiło aż mi się łza w oku zakręciła:)
kochane jesteście!!
ja też sie zagapiłam w tv a raczej zatopiłam się w ócz błękicie dr. House'a!
heheh
Blimka to pewnie duża imprezka się szykuje skoro to 30 urodzinki :-)

Widzę ze zostałam tu znowu sama.
Dobrej nocki życzę pa pa

Hruda nie wyzywaj mnie! ja mam urodziny!!! miła masz być dla mnie dzisiaj:-p:-p:-D:-D
i tak wiem że jestem piekna, młoda, mądra i w ogóle NAJ
a co to jest cellulit??;-);-);-);-)

Blimka to pewnie duża imprezka się szykuje skoro to 30 urodzinki :-)
nie za bardzo bo tylko ja i moi dwaj mężczyźni (nie mam tu nikogo więcej) ale w sobotę lecę do rodziców i mam obiecany tort! ze świeczkami :-D:-D:-D

larcia dzięki za życzenia:)) widzę że dziś masz wieczór piękności, maseczka z kaszki i pedikiur :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry