reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
blimka- pewnie nas poczytuja...ale chyba sie odezwa, prawda?
To co Marianny? gotowe na partyyyyyyyyy?;-):-D
Bo ja dzieki wam sil nabralam, dzieki Stasiowi sie wyspalam a teraz winka bym sie napila..ale brak niestety.

Hruda, ja bym się też winka napiła! I nawet mam, i jeszcze taki pyszny likier czekoladowy, kolega nam zrobił. Ale nie mogę, ta nieszczęsna dieta wątrobowa :no::angry::no:

Luandzia, jest dobry endokrynolog dr Anna Szramek-Urbaniak w Jaworzu. Z tym, że nie wiem, czy przyjmuje nowych pacjentów.

Dziewczyny ma może któraś (z czasów ciążowych jeszcze) numer telefonu do Atruviell bo to w sumie niepokojące że jej nie ma nigdy się jej to nie zdarzało może coś z maluszkami??? O ile się nie mylę to któraś z nas zbierała numery Harsh to nie byłaś przypadkiem Ty?

hejka Marianny
właśnie gdzie Atru jesteś????
no i mam nadzieje Maraniko że jesteś w domku i że jak jeszcze nie zaszczepiłaś Tyma na pneumokoki to teraz raczej to zrobisz, bo ja mam pełne gacie i nie wiem skąd wezmę na to kase bo 1 dawka dla Szymka i 3 dla Wiki
ale jak już jakieś pieniądze zdobęde to najpierw Szymek bo ma kontakt z innymi dziećmi a dopiero potem Wiki
nie znam ię na tarczycy ale wiem że i moja mam i brat mają z nią problem i nawed mają jakieś guzki tam i tak sibie myślę czy nie wybrać się do rodzinnego i nie popytać o skieroanie na jakieś badania pod tym kątem.
hruda piszesz że Staś dużo śpi to fajnie u nas Wiki śpi bardzo mało i jak zając ale generalnie jeśli o mnie chodzi to nie narzekam bo jeśli ma swobode ruchów (leży na kocu na podłodze) to jest ok za to mam narzeka bo malej kojec się już znudził, a mam nie ma warunkówżeby ja położyc na podłodze (wszędzie terakota, wieś, pies, kot mój tata i bracia chodzą generalnie prawie wszędzie w butach oprócz dni kiedy pada oczywiście i pełno tam różności na tych kaflach i mała się męczy bo nie ma swobody i mama bo mała się domaga zmiany klimatu i coś czuje że nieługo babcia przyniesie sobie ze strychu chodzik jeszcze po córce mojego brata (6lat) i będzie miała małą z głowy
B Znów w pracy i tak sobie buszuje a i Szyma jeszcze nie śpi ogląda krskówki na bumerangu chyba, ale jutro będzie płąkał jak go o 7 bede budziła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry