reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Mam dzisiaj jakiś senny dzień:confused2: dobrze, ze telefon co jakiś czas dzwoni, bo bym tu chyba zasnęła:eek: wypiłam już 2 kawy i chyba pora na 3 bo normalnie mi łeb opada;-)
Monia no nie wiem czy bym na Twoim miejscu Matiego pusciła:sorry2:mam nadzieję, że go nie rozłozy:no:

A zapomniałam się pochwalić, ze wczoraj bylismy oglądać meble dla Tuski:tak: wypatrzyłam na tablicy jak nowe i niemal takie same jak te co mi sie podobały i za 700zł:-)

reklama
kobietki, zanudzę Was moimi zębami: no i nadal nic się nie ruszyło, bo...zepsuł sie dziś aparat do zdjęć. Mam przyjechać we czwartek. Aczkolwiek wyglada na razie to tak, że mam zjedzoną kość przy korzeniach i jak mi ostatnio czyścił, to wpadł w jakąś jamę, bo nie było oporu kości. A zęby żywe i tak nie powinno być. Czekamy cierpliwie do czwartku...

Oj, boli mnie głowa i nie wiem, czy pić druga kawę, czy wziąć tabletkę...

Anetka, to się Natalka doczekała:-) Julitka wczoraj sobie znowuu przypomniała, że jeszcze nie wypadł jej żaden ząbek i szlochała:-D

Donus jak mu się naczepa wypięła? Nic się nie stało?:shocked2:

pierwszy raz od czterech lat tak sie stało. Pogoda taka a nie inna, widocznie siosdło było troche oblodzone i nie zaskoczyło przy zapinaniu jak powinno. P. zawsze próbuje na parkingu po podpięciu, czy jest O.K. no i niby było. Wyjechała, ujechał 2km i przy kolejnym wyjeździe na skrzyzowaniu ciagnik pojechał, a naczepa została!!!! Strat, oprócz nerwów, nie ma.

Aguś fajowa taka domóweczka:tak: podejrzewam, ze mój by pewnie sie nie chciał przebierać i olał takie spotkanie:confused2:

To samo pomyślałam o moim P. gdy czytałam opis przebrania J. Aguś, powiedz. J, że go podziwiamy :-)

u nas już 2 tydzień ferii trwa przeleciał jak nie wiem ale dzieci pomimo braku śniegu codziennie mają jakieś atrakcje to fikolandia,basen,babcie wczoraj byli na baliku karnawałowym z GOKIRu a jutro jadą na kulig do Wisły chociaż jeśli chodzi o Mateusza to trochę mam wątpliwości czy dobrze robię ze go zapisałam bo kaszle i boję się że jeszcze bardziej się tam rozchoruje....

Monia, nie macie nadal śniegu????

Ja chyba dziś pójdę z niuńką na sanki, bo mamy wolne popołudnie.

A zapomniałam się pochwalić, ze wczoraj bylismy oglądać meble dla Tuski:tak: wypatrzyłam na tablicy jak nowe i niemal takie same jak te co mi sie podobały i za 700zł:-)

super!!!!!!!!

Oj Donuś Ty to masz sie z tymi zębolami:-( ale najważniejsze, ze przynajmniej przestało boleć i opuchlizna zeszła to jakoś do czwartku wytrzymasz:sorry2: Współczuje Twojemu P, ale dobrze, ze nic sie nie stało:tak:

dzień dobry z kawką
Mateusz już wczoraj prawie wcale nie kaszlał no i dziś pojechali na ten kulig oj byłby płacz jak bym nie pozwoliła im jechać już się doczekać nie mogli za to mama się stresuje mam nadzieje że bezpiecznie zajadą i przyjadą:tak:
u nas śniegu malutko:( na sanki nie dało by radę iśc :no:nasze sanki zresztą są jeszcze na strychu i ciekawe czy będzie okazja je w tym roku wyciągnąć:sorry2:

Witam o poranku z pracy. Zaraz robię kawke i chyba czeka mnie dzień numdy tzn będę czytać ksiązkę ;-)
Monia jak dzieciaki po kuligu?
Majandra u Tuśki też dopiero dzisiaj dzień babci i dziadka:-) młoda już się doczekać nie mogła występów, bo pierwszy raz będzie miała mikrofon w ręce:-D nie wiem jak to u nas wypadnie, wiem że coś tam mają tańczyć i oczywiście wierszyki i piosenki:tak: Tuska miała 3 wierszyki takie po 4 wersy, ale np kolezanki córka tylko jeden, wiec ciężko mi oceniać jak tam pani to przygotowała:sorry2:

witam
Aneta dzieciom bardzo sie na kuligu podobało. Mati juz dzień wcześniej prawie wcale nie kaszlał i teraz jeż juz ok . Mieli Kulig,piekli kiełbaski sami Mati jako jedyny i chyba najmodszy tam zjadł 2 duze kiełbachy później mieli jeszcze KFC i młody posmakował pepsi i mu zasmakowała a prędzej cola i inne gazowne najpoje były bleee. Wczoraj mieliśmy basen dzieci się wyszalały a mamuśka popływała a dziś na 11 jedziemy do kina na Królową Śniegu:) no a od ponoedziałku powrót do rzeczywistości i koniec laby :cool2:
u nas dzień babci i dziadka w przedszkolu będzie po feriach chyba 6 lutego....dzieci przedstawiają jasełka te co przedstawiali przed świętami i Mati śpiewa w chórku :)

Aktywne macie ferie Monia:-) fajnie, bo dzieciaki się nie nudzą;-) a co do królowej śniegu to słyszałam, że nie za bardzo :eek: daj znać co myslisz jak wrócicie:tak:

reklama
Wita i ja z mroxnej krainy. Mróz u nas nie ustępuje:wściekła/y::wściekła/y:, dziś dzieci mam w domu, bo wczoraj wychodziła młoda ze szkoły i spotkałam jej wychowawczynię i mówiła, że młoda osłabiona i blada, bez życia, mówiła, by zostawić młodą w domku, tym bardziej, że psiapsiółka jej z ławki ( i z osiedla) jest dośc mocno przeziebiona i kto wie czy młoda od niej nie załapała a w środe jeszcze u niej była lekcje dać:wściekła/y: A młodego samego nie chciało mi się wozić ( bardziej mi wstawać z takie wietrzycho mroźne) ale ponoć już od jutra ma być lepiej.

Monia
noooooo intensywne te ferie mieliście u nas tak nie będzie
Aneta miłego nudzenia;-)

Ja własnie skończyłam 5 dniowe negocjacje odnośnie przedłużenia umowy w tmobile. Końcowy rezultat- ZADOWALAJĄCY:tak: no i telefonik wzięłam nowy, DOTYKOWY, choć przeciwnikiem byłam:sorry2: bo mnie wnerwiają takie wynalazki. Jestem przed @ więc mi odwaliło:-D

Do góry