reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Aguś, a co tam?
Oj, ja to na każde spotkanie lecę z wielką chęcią! a najbardziej to brakuje mi takiego towarzystwa na jeden sygnał: t zn, ze mozna w sekundę umówić się na kawe czy piwko/disco. Nie mam takich koleżanek. Każde spotkanie musi byc wcześniej umówione, zorganizowane...
Ostatnio jakoś dużo weekendów spędzalismy w domu, ale juz sie to zmieni, bo w tę niedzielę imieniny teściów, a w kolejną urodziny w Lublinie.

Oj, czuję naschodzący weekend, bo mam seksualny stosunek do pracy:zawstydzona/y:

Monia, szukałam zdjeć na zamkniętym ;-)

najważniejsze, że dzieci nie boją się wody, chlapią sie i maja z tego radość. teraz Julitka też szaleje na basenie całą sobą, a we wrześniu kazda kropla na twarzy ją stresowała. w szoku jestem jak widzę, że przy najgłebszym koncu basenu nurkuje i robi jakieś przewroty w wodzie. Aż serce rosnie z radości:-).

Monia, Mateusz dopiero zaczął tę piłkę, więc nic dzinwego, że jeszcze nie jest Lewndowskim;-), ale wiem, że każdy m-c to już widać poprawę, bo kolegi syn chodzi i tak właśnie mówi.

reklama
Witam w paskudny poranek:confused: pada deszcz szaro-buro i ponuro:wściekła/y: popijam kawkę i zastanawiam sie jak wytrwam 14 godzin w pracy:confused: autko naprawione wiec bez stresu dziś jechałam i zmieniałam sobie biegi:-D wczorajsze spotkanie bardzo udane:tak: dostałam gofrownicę;-) piękny podgrzewacz i zestaw do pięlęgnacji dłoni;-)
Jak czytam o tych wszystkich zajęciach Waszych dzieciaków to po cichu zazdraszczam:sorry2: moja gwiazda jeszcze nie dorosła:no: na każdą propozycję mówi nie:confused: M twierdzi, ze był taki sam, szkoda, ze sie wdała w tej kwestii w tatusia:wściekła/y:
Donuś takie spontaniczne spotkanie dawno już wypadły z obiegu wraz z pojawieniem sie dzieci;-) teraz trzeba się z wyprzedzeniem organizować, bo wiadomo z kimś młodzież w domu musi zostać;-)

ogólnie widzę że gra coraz lepiej mimo że jest jednym z słabszych ale nie przejmuję się tym ważne że chce chodzic bo chodzi bardzo chętnie i ma dodatkowy ruch:tak:
Maciek też na początku był jednym ze słabszych, ale idzie mu coraz lepiej. Zdarzają się mecze, że trafi kilka bramek sam. Ale są też i gorsze, gdzie dosłownie stoi i nie wie co ma ze sobą zrobić :-D

Majandra też widze u Mateusza juz postępy i oby było coraz lepiej:-) a Maciek to ile juz gra jak często ma treningi i ile taki trening trwa?
Aneta no to super się postarali :tak:a to mobilizuje do dalszej pracy i zbieraniu nowych klientów;-)u nas też zimno,pada i jest bleee:wściekła/y:
Donuś jak tam spotkanie kawowe udane???

Aneta wcale Ci się nie dziwię u nas też zimno i mocno leje i wieje :wściekła/y:
Autko naprawione też juz mam:-)juz wszystkie biegi dzialają:tak:

dzień dobry
dziś juz p o tygodniowej przerwie mam Zosie .Pierwsze 15 min był płacz było tylko mama,tata,mama,tata i nie chciała się uspokoic ale sytuacja opanowana i teraz bawi sie w najlepsze:-)
zakupowy weekend mialam w sobote kupilam sobie kurtkę a w niedzielę adidasy :-)teraz juz wieosna może przychodzic :-D

reklama
gdzie sie wszystkie podziewacie???
witam
u nas brzydko ,pada jest niefajnie a głosili niby poprawe pogody...
wczoraj w ok południa przyjechała do nas Kamila (siostrzenica D ulubiona kuzynka OLi 21lat) i fajnie spedziliśmy dzień dzieci bo ją uwielbiają bo zawsze z nimi pogra w gry planszowe,po tworzy różne rzeczy plastyczne a ja bardzo lubię z nią rozmawiac ogolnie mamy dobry kontakt :-)
Mateusz do szkoły już zapisany już nie ma odwrotu już go nie mogę postraszyc że zapisze go do maluszków :-Dbo jak się nieodpowiednio zachowywał to mówiłam mu że zamiast do szkoły pójdzie do maluszków do przedszkola:cool:

Do góry