reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku:-) za oknem jakoś tak nie takoś:baffled::-D wczoraj wróciłyśmy przed 20 ale zaliczyłyśmy bardzo udane zakupy:-) kupiłam sobie i Tuśce baleriny, sobie 3 bluzeczki, bo trafiłam na wyprzedaż i były po 10zł:-) i sobie kupiłam spodnie a młodej sukienkę na lato:tak: przy okazi wymyłam i wyodkurzałam porządnie auto, że aż śmiałam się że teraz karzę buty zdejmować przed wejściem;-) zaraz biorę się za zupę i na 13:30 jestem umówiona na brwi:-)
Donuś wiesz jak to jest ze starszymi osobami ciągnie ich do domu i tyle:tak: zaczęła już marudzić itp. wiec ją wywiozłyśmy, bo tylko moja mama się denerwowała, że ona marudzi itp., a ona ma też swoje problemy ze zdrowiem więc nie chcę żeby to się odbywało jej kosztem, bo ostatnie czego mi trzeba to chora mama:sorry2:

reklama
Witam i ja
Mateusz obudził mi się w nocy bo miał koszmary i przyszedł do nas bo się bał ja go dotykam a on caly rozpalony zmierzyłam mu temp i 38,7:( ok wziął tabletke i poszedł spac rano gorączka powróciła o 9 podałam mu tabletkę a gorączka nie chce spadac..........teraz śpi bo jest taki słabiutki:-(a na dworze piękna pogoda .....................mam nadzieję że żadne cholerstwo sie nie rozwinie że będzie miał tak jak Ola 1 dniową tylko tą goraczkę...............

Witam,

jako, ze to osttani dzien przed majówkami, to mam "seksualny" stosunek do pracy;-):rofl2:.

Wczoraj na zebraniu otrzymywaliśmy arkusze gotowości dziecka do pójścia do 1kl. jestem dumna z mojej niunieczki. Co ciekawe, to pani bardzo dobrze zaobserwowała Julitkę, bo potwierdzam wszystko, co napisane.

Anetka, gdzie takie promocyjne ceny są? Byłam w zeszłym tyg. w galerii, to tylko nowe kolekcje na razie i ceny też wysokie.

Monia, ups...zdrówka dla Matiego.

Wiecie, że z moich obliczeń wynika, ze w tym roku szk. Julitka opuściła tylko 4dni???

Jutro ma być cieplutko, trzebaby o grillu pomysleć, ale jakoś po świątecznym obżarstwie w ogóle mnie nie ciągnie do grilla...

Miłego lenistwa Wam życzę!

Witam. I do nas gorączka zawitała (pierwszy raz od nie pamiętam kiedy). Od wczoraj rośnie powoli. Wczoraj rano miał 37,2, a dziś wieczorem już 39,9 (nie wiem czy pomiar wiarygodny, bo leżał długo pod kołdrą, więc ciało miał już nagrzane). Dostał Ibum i zasnął. Mam nadzieję, że niedługo mu przejdzie. Kiedy miałabym dzwonić na pogotowie?

Dziewczyny, pamiętacie wspólne wieczory przy winie? :-)

Ostatnia edycja:
Witam. I do nas gorączka zawitała (pierwszy raz od nie pamiętam kiedy). Od wczoraj rośnie powoli. Wczoraj rano miał 37,2, a dziś wieczorem już 39,9 (nie wiem czy pomiar wiarygodny, bo leżał długo pod kołdrą, więc ciało miał już nagrzane). Dostał Ibum i zasnął. Mam nadzieję, że niedługo mu przejdzie. Kiedy miałabym dzwonić na pogotowie?

Dziewczyny, pamiętacie wspólne wieczory przy winie? :-)
tak te wieczory przy winku oj fajne były:tak:

Majandra jak teraz temp? Pewnie po lekach mu juz spadła? Ola kiedyś miała 39 a 1,5h po podaniu leków miała właśnie 39,9 i wtedy spanikowałam i zadzwoniłam i kazali mi robic chłodne okłady i pomogły. Mateuszowi teraz jak miał gorączkę to dopiero po 3 h temp. spadła ....oby jak najszybciej Maciusiowi przeszło:tak:

Temperatura znów wzrosła do 37,8. Nie czekałam już i podałam Ibum.
jak dziś temperatura? ma jeszcze jakieś inne objawy?

witam
u nas dziś słonecznie narazie 14 st ale mam nadzieje że bedzie cieplej bo planujemy iśc pojeździc rowerami i na lody:-)
miłej niedzieli

reklama
Witam Panie

U nas weekend majowy minął szybko, 1V sadziłyśmy kwiatki z mamą a potem testowalismy grilla;-) , 2V bylismy z J w Poznianiu, 3V było lenistwo, a 4V bylismy na kawie po obiedzie u mojego brata bo Lila miała rocznice Komunii, Maja ma 18tego V.

Donus jak tam tapeta?
Aneta sprzedałas tą antresolę , nie chwaliłas się nowym pokojem Tuśki?
Wiem, że Monia tez jakiś remoncik robiła;-)

Ja zamówiłam wczoraj meble z tej promocji Forte ( bez Vat) po niedzieli mają być, ale pokój młodemu robić będziemy w wakacje.

U nas jako tako zdrowi, trochę młody smarcze ale to normalne:tak:, ja gdyby nie tabsy na alergię to bym nie wyrobiła z nosem:no:, oczami, drapaniem w gardle:crazy: Nigdy alergii nie miałam, ale wiadomo, że ją można mieć w każdym wieku, a na co dokładnie jestem uczulona to tez nie wiem, bo nie robiłam sobie żadnych testów.

Z Mają byłam wczoraj u okulisty i ma zalecenie: OKULARY NA STAŁE ......... ma na każde oko -0.75 , ponoć to może być związane ze szybkim wzrostem i rozwojem młodej........... ja pamiętam też miałam okulary własnie przy 4 klasie a potem już nie musiałam nosić i dobrze widziałam i tak jest do dziś:sorry2:

Do góry