reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hejka!

dziś mam USG piersi.
Kurcze, planowałam jutro popiec mięska ale...nie wyjęłam do rozmrożenia, a przecież muszą jeszcze posiedzieć w przyprawach....
Skleroza ostatnio to moja siostra:zawstydzona/y:

Aguś, Twoich urodzin chyba nie przegapiłysmy?:zawstydzona/y:czy dobrze pmiętam, ze są 17.02?

Majandra, czyli sie pewnie upociłaś w tym stroju:-D:rofl2: Mnie takie bale kojarzą się z ogromna dusznościa:eek:
blisko kochana .........27:-p aparat juz mam w swoich rekach i ciesze nim jak dziecko kinder niespodizanką hihihi

wrzucisz do wody to szybciej się rozmrożą a na noc w marynatę wsadzisz :tak:

reklama
Witam. Nareszcie piątek. Dziś miałam ochotę wszystkie dzieciaki przywiązać do kaloryfera i zakleić im buzie :wściekła/y:
Majandra, czyli sie pewnie upociłaś w tym stroju:-D:rofl2: Mnie takie bale kojarzą się z ogromna dusznościa:eek:
Strój miałam lekki i zwiewny, ale w sali rzeczywiści było duszno. Dzieciaki szybko padały jak muchy.

Czemu robiłaś usg?

Witam nas choroby chyba nie odpuszczą :( od wczoraj Mati leży z gorączka A dziś jeszcze i mnie wzięło.... zabieg Mateusza do przełożenia.... ahhh niech te chorobska idą od nas precz. Całe ferie siedzimy w domu za oknem dużo śniegu A dzieci ani razu nie mieli okazji skorzystać. Nie no Ola wczoraj na chwilkę wyszła Na górkę pierwszy raz.

Witam po weekendzie!

U nas napadało sniegu, aczkowliek nie ma tyle co w górach. W nocy z soboty na niedzielę była u nas burza śnieżna! Pierwszy raz w życiu widziałam błyski i grzmoty w zimie!:szok:

Miałam kuchenny weekend: realizowałam się i w sobotę i w niedzielę.

Majandra, robiłam sobie USG, ponieważ kiedyś miałam ból w prawej części klatki piersiowej.
USG wyszło O.K.

Monia, a kysz choróbska, a kysz!!!!

Witam i zaraz do pracy uciekam.
Monia, jaki zabieg?
Donkat, dobrze, że wynik ok. Ja chyba też powinnam pójść, bo czasem też mam bóle i jakbym tez coś tam wyczuwała, ale nie jestem pewna.

Witam
Majandra Mati musi mieć kolejny raz skrócone wędzidelko i do tego plastykę bocznych błon pod językiem nie wiem jak fachowo to się nazywa.
My dalej chorzy.
Dziś zawiozlam Mateusza do babci A ja z Ola pojechałam do pulmonologa bo miała spirometrie i kontrolę. Zmieniła jej leki do nosa i ma powrócić do wziewow A na jesień zaczniemy chyba odczulanie.

witam z racji siedzenia a raczej leżenia w domu mam czas na BB
u nas dziś poprawa Mati jak narazie na szczęście bez gorączki uffffffffff ja mam tylko leki stan podgorączkowy wiec wszystko idzie w stronę zdrowia :)
Ola dziś sie popłakała ze to najgorsze ferie w życiu że ma juz ich dośc że juz ma dośc siedzenia w domu:-(
aaaa nie pisałam zabieg mamy przełożony na 20 kwietnia:tak:niby trochę późno ale łatwiej bedzie wytrwac w zdrowiu;-)

dobra kończę juz moje marudzenie:-p;-)

Witam słodko i pączkowo :)

Juz zjadłam 2,5pączka, wiem, ze nie ma się czym chwalic:zawstydzona/y::-p

Mam ogólne wnerwienie ostatnio i na Julitke i na wszystko:baffled:

Majandra, a na co czekasz? Aż to coś w piersi urośnie????

Monia, szkoda dzieci, że nie mogą nosa z domu wyściubić. Z drugiej strony dobrze, ze to w ferie i nie muszą opuszczać szkoły.

Witam juz zdrowa ☺☺☺☺☺
Mati juz wczoraj był bez gorączki A ja dziś tak jak i u Oli u nas też trwało po 3 doby
Nam D rano pączki kupił dzieci juz zjedli po 1 a ja nie mam zamiaru. Tzn mam w planach upiec dietetyczne z budyniem Ale zobaczę czy będzie mi sie chciało.
Donus te nerwy pewnie przez tą zimę wszyscy pewnie już wyczekuja wiosny i wtedy też humory będą lepsze

reklama
Witam z jednym pączkiem w brzuszku.

Donus pozwól że podam Ci rękę, MNIE TEZ WSZYSTKO WNERWIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Moje dzieci dziś balują, tzn młody ma bal a młoda dyskotekę:tak: a jutro 2 klasówki:eek:

Monia a kysz już z chorobami.
Donuś dobrze że nic nie wykryli

Do góry