reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A ja już posprzątana jestem. Mały śpi. S robi zakupy i co chwila dzwoni,chociaż ma kartkę:crazy: Muszę jeszcze umyć łepetyne. Na 14 jedziemy na grilla do mojej mamy na działkę,więc obiad mam z glowy,a o 16 u nas na wsi robią dzień dziecka. Przyjedzie szwagierka to pójdziemy sobie z chłopakami.
Ale Matys dał wczoraj czadu. Obudził się 23.50 i zasnął o 2. S wrócił o 24.10 i cieszył się,ze synuś obudził się,bo chciał się z tatusiem przywitać. No niech im będzie,byle nie za często takie numery.

Witam koBBitki
Maz bawi sie ze Staskiem wiec ja korzystam...i doczytalam
Carioca - gratuluje postepow Stasia, juz na naszym spotkaniu widac bylo ze to dziarski mlody zawodnik. A co do odswiezenia garderoby to rozumiem cie calkowiecie - ja tez zakupilam sobie nowe sliczne spodnie i czuje sie efektownie i pieknie...
Aneczka - Gdynia czy Gdansk - jeden czort tzn nie-czort:-). Polecam. Uwielbiam moje miasto mimo ze troche zapyziale i nie bijace przepychem...ale jest morze:tak:i ten ludzki optymizm:happy:
Majandra - powodzenia
Inne BBabony witam i pozdrawiam i wybaczcie ze nie odpisuje ale sporo tego natluklyscie - ale dobrze!

Stas tez ma Boom rozwojowy. Samodzielnie siada:szok: ale robi to na swoj sposob - z brzuszka podciaga nozki i jedna tak zgina ze sila ciezkosci jak wanka-stanka udaje mu sie usiasc. Poza tym podciaga sie do stania w lozeczku, kojcu i...czasem zaraczkuje. A zeby sie kluja nieustannie...
A ja w ogole tryskam dobrym nastrojem - bo jestesmy w komplecie, jest spokojnie i wesolo, moj wsciek macicy zostal zaspokojony;-):-D...i dzis dostalam propozycje rozmowy w sprawie pracy na stanow.szkoleniowca firmy kosmetycznej - ekologicznej rzecz jasna. Musze tylko umowic sie z szefem na rozmowe, zobaczymy, nie przesadzam i jeszcze decyzji nie podjelam. Ale ciesze sie ze jest szansa, ze wciaz jestem "na fali"
Pozdrawiam i zycze udanego wieczoru. Wpadne do was najpewniej we wtorek...

Witam. Jesteśmy dziś padnięci. Od razu po szkole umówiłam się z mężem na zakupy(kupiłam sobie 2 pary[nie mogłam się zdecydować:sorry2:] klapek na lato,bluzkę, biustonosz,mąż buty, 2 koszule na lato i spodenki krótkie), a potem pojechaliśmy po Maciusia do mojej babci i do domu praktycznie na piechotę wracaliśmy, 1,5 godziny:szok: Egzamin za mną. Chyba zdam;-):-D. A jutro na 8:szok::angry:

Hruda, witamy z powrotem i gratuluję oferty pracy.:-)

A i mąż,jak na mnie czekał, kupił Maciusiowi Teletubisie na dvd,z czego jestem średnio zadowolona.:dry:

Witajcie.
Hrudzia gratuluję propozycji pracy.

Dziś byliśmy na 4 urodzinach mojej chrześnicy. Wczoraj na zawodach w przedszkou ścigali się samochodami-popychaczami i Lila ( moja chrzęsnica) przewróciła prosto na budzię. Warga górna zszywana, dwa szwy ma, spóchnięta cała, jak to okropnie wyglądało. Nos obdarty i ręce. Masakra.:-( A to zrobiła sobie prezent a i jutro do Zoo miała jechac.:szok:
A Maja wczoraj zwracała, nic nie chce jeśc i gorączka 38. J pojechał rano do przychodni i dostała antybiotyk, bo i znów uszy zaczęły bolec. Początek zapalenia - to by było już 4 raz w tym półroczu.:szok:

Czy któraś z Was słucha radia dla dzieci BabyRadio , jak nie to bardzo polecam
BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna

Hej my z misiem codziennie rano sluchamy piosenek dla dzieci w TV zadna bajka go nie ruszy a jak slyszy spiewajacam tam LILI to od razu podskakuje ale radia posluchamy tez...Spokojnej nocy tylko o tym marzymy chyba ?? Ja tak malo spie ostatnio ...

Mamo Mikołaja, my nocki mamy już całkiem całkiem. Maciuś się nie budzi,ale za to wstaje między 4 a 5:30:crazy: Choć dziś po śniadanku o 5:40 udało mu się zasnąć z nami i pospaliśmy do 7:szok:

witajcie kochane
mam dzis troszke czasu na bb bo hani spi a maz na grila z kolegami z pracy pojechal...
tak sie zastanawiam i mam do was pytanie czy jest mozliwe to ze skaza juz hanifce minela bo daje jej jogurty tzn deserki z jogortem albo twaroozkiem albo takie typu jogolino i dostaje chlebek z bialym serkiem, ciastka i bulki maslane i nic jej nie jest policzki gladziudkie jak pupcia niemowlaczka dzis zjadla loda smietankowego troszke zobacze co jutro bedzie
i jeszzce jedno pytanie czy wasze maluszki tez sie tak bardzo poca jak hanifka normalnie ma cala glowke mokra jakby z kapieli wyszla nawet jak w samych bodach jest no i poci jej sie tylko glowka

reklama
Do góry