Witam koBBitki
Maz bawi sie ze Staskiem wiec ja korzystam...i doczytalam
Carioca - gratuluje postepow Stasia, juz na naszym spotkaniu widac bylo ze to dziarski mlody zawodnik. A co do odswiezenia garderoby to rozumiem cie calkowiecie - ja tez zakupilam sobie nowe sliczne spodnie i czuje sie efektownie i pieknie...
Aneczka - Gdynia czy Gdansk - jeden czort tzn nie-czort:-). Polecam. Uwielbiam moje miasto mimo ze troche zapyziale i nie bijace przepychem...ale jest morze

i ten ludzki optymizm
Majandra - powodzenia
Inne
BBabony witam i pozdrawiam i wybaczcie ze nie odpisuje ale sporo tego natluklyscie - ale dobrze!
Stas tez ma Boom rozwojowy. Samodzielnie siada

ale robi to na swoj sposob - z brzuszka podciaga nozki i jedna tak zgina ze sila ciezkosci jak wanka-stanka udaje mu sie usiasc. Poza tym podciaga sie do stania w lozeczku, kojcu i...czasem zaraczkuje. A zeby sie kluja nieustannie...
A ja w ogole tryskam dobrym nastrojem - bo jestesmy w komplecie, jest spokojnie i wesolo, moj wsciek macicy zostal zaspokojony;-)

...i dzis dostalam propozycje rozmowy w sprawie pracy na stanow.szkoleniowca firmy kosmetycznej - ekologicznej rzecz jasna. Musze tylko umowic sie z szefem na rozmowe, zobaczymy, nie przesadzam i jeszcze decyzji nie podjelam. Ale ciesze sie ze jest szansa, ze wciaz jestem "na fali"
Pozdrawiam i zycze udanego wieczoru. Wpadne do was najpewniej we wtorek...