reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Harsh ja nie straszę tylko piszę prawdę, dlatego ja się wstrzymałam do około roczku z wprowadzeniem nabiału.

Mąż i Maja wyprawieni na wycieczkę, Adaśko właśnie zasnął a ja zamiast chatę trochę ogarnąc to siadłam do kompa.:tak:
Dziś idę na obiad do rodziców a po południu na poprawiny urodzinowe do chrześnicy. Bratowa pierwszy raz zaprosiła mnie na niedzielną kawusię ( a są małżeństwem 6 lat).:szok:
Ale nawpieprzałam się tortu.;-) Pycha. Moja mama zawsze robi torty urodzinowe, ostatnio przechodzi samą siebie z wynalazkami.:tak:
To jest tort mojej Mai na 4 urodziny, a wczorajszy wkleję później bo J wziął aparat.

Adaś zrobił się straszny cycuś, do Was też ostatnio dzieciaczki zrobiły się przylepne i to bardzo????:crazy::baffled::-( Czas chyba powoli "odłańczac" małego do cyca.:tak:

Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków.

reklama
Dzień dobry:tak::-)
u nas pogoda super więc niema czasu na BB. wczoraj nagle z super pogody zacząl padać ogromny grad:szok: wszyscy sąsiedzi wyszli przed domy i zaglądali:tak: a następnie zaczelo lać i wszystkie dzieciaki lataly po deszczu:-Da jak już przestalo to jas wyszlam z Mateuszkiem z golymi nużkami na mokrą trawkę ale mial radoche:tak:a pózniej puścilam go w samych bodach a czworaka na tą trawe byl bardzo zadowolony:laugh2:aha i wyciągnelismy wczoraj dzieciom maly basenik żeby się troche popluskali:tak::tak: a wieczorkiem jak już dzieci poszly spać to zrobiliśmy sobie grilla, przyszli sąsiedzi i tak siedzieliśmy do 00.30:szok:
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków w dniu ich święta
usmiech.jpg

żeby wasze buzie byly zawsze tak wesole i uśmiechnięte:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Agulka gratuluje mamci pomysłów na torty ja to się ograniczam do wymyślnych mas a jeśli chodzi dekoracjie to leże

jemy śniadanko a po ide do ogródka na truskawy specjalnie nie zbierałam 2 dni żeby w niedziele coś nazrywać

cześć dziewczyny
U nas idą następne dwa zębole- dolne dwójki i na szczęście jest spokojnie, bez marudzenia i gorączki. Będzie już 8 zębów!!!:szok::szok::szok:
My wczoraj też byliśmy na festynie z okazji dnia dziecka a dzisiaj idziemy na drugi.
Mały wczoraj sie rozglądał jak zwariowany - nie widział osie dzieje, każdy sie do niego uśmiecha, coś tam gada i cały czas rotacja ludzi no i głosy dzieciaczków :szok::szok:Troszkę była za głośno muza i własnych myśli nie było słychać ale nie było źle- dzisiaj ciąg dalszy.

ale tu tłok ;)
a ja się zdenerwowałam bo B zadzwonił i powiedział że musi zostać do 18 w pracy i dupa a dziś nasza rocznica (nie wiem co wskazuje suwaczek ale pobraliśmy się 1 czerwca) obiad czeka ..............
i jeszcze jedno warto było się napracowac przy truskawkach bo teraz smacznie się zajadam mega wielkimi zdrowymi truskawami pycha

Witam serdecznie w tej wspaniały, piekny, pogodny i upalny niezielny dzień :D

Wszytskiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla wszystkich kochanych bbonowych dzieciaczków!!!!!
My dzisiejszy dzień spedzilismy w drodze :-) najpierw na giełde po małe zakupy, później do mojej mamy :-) a następnie po małej drzemce na spacer do lasku. Z męzem pogodziliśmy się i jest wspaniale!!!! Dogadujemy się jak kiedyś przed tym wszystkim :laugh2: ale jestem HAPPY!!!!

Na zamknietym wkleje zdjęcia z dzisjeszego spacerku :-)
Tygrysku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!
Mojemu Kubue poci się główka jak je mleczko, ale to normalne i teraz na dworze jak ma czapeczke od gorąca. Wiadomo grzywe ma jak mały lew to normalne.

A pierwsze dwa ząbki wyszły mu jak miał 5 i pół miesiąca to dość wcześnie :-)

Hruda ogromne gratulacje dla Stasia!!! I naturalnie ogromnie gratuluje pracy!!!! :laugh2:

reklama
Oki. Ja już wszystko zrobiłam, ,mały śpi a reszta rodzinki jeszcze nie wróciła z Poznania. :szok:Jak dobrze, że nie jechałam. Jak dzwoniłam po 18 to jeszcze nie wyjechali a do domku jedzie się 3 godziny na pewno.:-(
U bratowej na kawce było drętwo , po godzince się zmyłam.:baffled:
U nas też pogoda fantastyczna, jak następna niedziela też będzie tak ładna to namówię J , abyśmy pojechali nad morze do Darłówka.:tak: Niestety musiamy pożyczyc auto od rodziców, bo nasze padło.:baffled:
Z Mają jest lepiej. Antybiotyk działa.
Dziś było ciężko z Adaśkiem. Jak zwykle koło 13 chciał dydac cyca, ale mu nie dałam. :confused:Z rodzicami zagadywaliśmy go i jakoś wytrwał do 19 .

Do góry