reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja tez się witam.

Tygrysku
kiepściutko z dzieciaczkami, życzę zdrówka.:tak::happy::happy:

Justyna jednak na maxa miksera nie wykorzystałaś,bo przeżył;-) Rzuć ciastkiem:-D:rofl2: bo własnie kawke piję ,a słodkości brak.

Doti owocnej nauki:-)

Dziś trzymajcie kciuki, bysmy autem przyjechali;-) Mały idzie do babci a Maja do bratowej, mama by sobie z dwójka nie poradziła:no::no::no:

J był dziś u dyrektora na dywaniku (wiecie w jakiej sprawie) i są tego konsekwencje:wściekła/y::wściekła/y:. Ma siedzieć za biurkiem i robić swoją papierkową robotę, aż do odzyskania dokumentu i nie może jeździć jako pomagier kumplom, hihihih:-D:-D:-D Fajna kara:tak::tak: Dzięki Bogu, że tylko taka. Ma być znów taka sama premia jak w zeszłym m-cu i J ją dostanie:tak::tak::tak:

reklama
Tygrysku dzieki kochana, ale szczerze to nawet w polowie tak nie jest. Radze sobie bo musze, ale tak naprawde to caly czas poswiecam Tymowi i juz sama nie wiem czy mam jakis zly plan dnia czy co, ale wieczorami padam na pysk, a mieszkanie dopiero moge porzadnie ogarnac wlasnie wtedy, ze nie wspomne juz ze dla samej siebie czasu 0. Ale oby do stycznia:tak: A ten ors hippa to fajna rzecz przy biegunkach, nie zawsze co prawda stopuje, ale swietnie uzupelnia elektrolity. Ja mam zawsze jeden w lodoweczce na wszelki słuczaj. Tylko niestety mojemu nie smakowalo wiec byla przepychanka, zeby wypil bo to slone i gestawe, ale warto sprobowac, no i oby lekarz pomogl. A te wodociagi to zjedz od gory do dolu, to skandal co oni wyprawiaja!
justyna800717 no widze, ze nie tylko przezyl, ale i pysznosci gotowe, az na sama mysl slinka leci...:-p
monia_l dziekuje, dziekuje:tak:
Doti zazdroszcze, ja poki co tylko kartkuje wieczorami notatki, a 3 juz egzaminy:szok::szok: Nie mam pojecia jak ja to zalicze...ale tak to jest jak sie za wczasu nie pomysli i nie poszuka dobrej opieki i zostaje z reka w nocniku:crazy::baffled: Mam nadzieje, ze tym razem zani maz wyjedzie bede miala jakas dobra nianie dla malego.

Kurcze dzisiaj Tymo przykimal do 9:10:shocked2::shocked2::shocked2: I caly dzien oczywiscie sie roz...pierniczyl. Ale co tam, trudno najwyzej spacer bedzie krotszy.
A co sie dzieje z Wielkim Guru Atruviell?

justyna napewno ciasteczka sa pyszne :-) skubnelabym ci, ale mam niestety za daleko :-D

tygrysku zdrowiejcie predko!!!!!!

A u Nas bez zmian, Amanda lobuzuje, ciagle w srodku w kiblach znajduje jakies wieszaki itp ohh malu chuligan! Poza tym zrobilam juz liste, co na swieta bede gotowala, za tydzien nalepie juz pierogow i zamroze,zeby miec mniej roboty w wigilie.Amanda wlsnie drzemie, wiec i ja spadam odpoczac, a obiad mam wczorajszy, wiec moge sie zrelaxowac ;-D

hejka
z dziscmi poszła do lekarza dzis mama tzn ja zaprowadziłam szyma zarejestrowałam oboje poczekałam az mama z wiki dojedzie pi poszłam dostali antybiotyk orsalit i smecte i laktiv up ale na szczescie mam juz teraz wszystkie dzieci w domku w któym jest totalny rozpierdziel ale za to wiki cos tam je pije wode i sok a to gryz bnana i szymek zjadł bułkę i banana wiec spox no i kupiłam mineralną na zzie małą butle bo nie mam auta a musiałam tez zrobic małe pżywkowe zakupy i nie doniosłabym
maraniko ja to mam rozpiździel w domku heheheeh
dzięki dziewczyny za słwoa otuchy jakoś się trzymam

hej!!

my dzis bylysmy u tesciow. odebralam amlej wyniki moczu i kalu, jutro sprobuje umowic sie do pediatry na omowiemnie ich. zalawilam zaswiadczenie z US o dochodach. jutro pojade jescze do pracy po pozostale dokumenty, ktore sa potzrebne do zasilku wychowawcz.

obcielam wczoraj pierwszy raz Mateuszka bo już mial takie te wlosy dlugie ale ciężko bylo bo kręcil glową na wszystkie strony a jak tylko widzial nożyczki to kręcil glówką że nie no i trochę krzywo jest obcięty:baffled:chociaż D mówi że fajnie to ma to ja zastanawiam się czy nie wziąść go do fryzjera tylko czy on tam usiedzi:confused::sorry:

oj, skoror w domu byl niespokojny, to nie wim czy u fryzjera sie uda obciac. sprobuj mu podrownac nastepnym razem, moze w kapieli?

ja wczoraj obcielam julitce z tylu troche wloskow i byla baaardzo grzczna.

Melduję się przed pobudką:-p Mikser przeżył, ciastka skończone. Wyszły dobre.Miałam jeszcze wczoraj zajrzeć,ale mojemu synowi coś ostatnio w główce szwankuje i po 23 obudził się ,a po 1 zasnął. Kurwicha mnie już bierze:wściekła/y: Właśnie bąbnoł kupę na nocnik,bo śmierdzi:-)

justyna, nic innego tylko julitka sprzed kilkukanstu m-cy!! on z tego wieczornego spania robi sobie drzemke i wstaje. tak bylo u nas.
sprobuj go klasc pozniej spac na noc. niech sobie zrobi jescze jedna drzemke po poludniu. moze to pomoze.
wiem jak jestes wq*****:wściekła/y:

Dziś trzymajcie kciuki, bysmy autem przyjechali;-) Mały idzie do babci a Maja do bratowej, mama by sobie z dwójka nie poradziła:no::no::no:

J był dziś u dyrektora na dywaniku (wiecie w jakiej sprawie) i są tego konsekwencje:wściekła/y::wściekła/y:. Ma siedzieć za biurkiem i robić swoją papierkową robotę, aż do odzyskania dokumentu i nie może jeździć jako pomagier kumplom, hihihih:-D:-D:-D Fajna kara:tak::tak: Dzięki Bogu, że tylko taka. Ma być znów taka sama premia jak w zeszłym m-cu i J ją dostanie:tak::tak::tak:

no i jaaak? samochodzik jest?:-)

eee, to fajny zebral opierdziel:-D:-D:-D

hej!!

oj, skoror w domu byl niespokojny, to nie wim czy u fryzjera sie uda obciac. sprobuj mu podrownac nastepnym razem, moze w kapieli?

ja wczoraj obcielam julitce z tylu troche wloskow i byla baaardzo grzczna.
wlaśnie że zaczelam go obcinać jak siedzial w kąpieli no ale ciężko bylo bo maly kręcil główką a potem posadzilam go w krzesełku do karmieni i włączyłam nawet CBB ale i to nie pomoglo:no:no i wybralam się do fryzjera ale bez Mateuszka:-p

agulka, piekne zdjecie w podpisie:-):tak:
:tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry