reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

ja też się dołańczam.

Jestem i ja, ale dzieciaki nie dają usiąść do kompa a jak mały pójdzie spać to Mai obiecałam zagrać w Monopol bo J wczoraj dopiero przywiózł prezent gwiazdkowy od chrzestnej i Majka męczy i męczy.......... a z Adasiem to wiecie jak mozna grać:no::no::no::no: szczególnie jak są małe elementy:tak:

Anetasa podtrzymam od czasu do czasu Ci towarzystwa:tak: obiadu nie robie , bo mam odgrzewany.

Na prawdę ostatnio nas mało na forum i w dzień ( wiadomo z jakich powodów:tak:) i wieczorem chyba też;-) wiadomo........ :tak::tak::tak:

Umrzemy śmiercią naturalną:sorry::-:)-:)-:)-(

reklama
Jestem i ja, ale dzieciaki nie dają usiąść do kompa a jak mały pójdzie spać to Mai obiecałam zagrać w Monopol bo J wczoraj dopiero przywiózł prezent gwiazdkowy od chrzestnej i Majka męczy i męczy.......... a z Adasiem to wiecie jak mozna grać:no::no::no::no: szczególnie jak są małe elementy:tak:

Anetasa podtrzymam od czasu do czasu Ci towarzystwa:tak: obiadu nie robie , bo mam odgrzewany.

Na prawdę ostatnio nas mało na forum i w dzień ( wiadomo z jakich powodów:tak:) i wieczorem chyba też;-) wiadomo........ :tak::tak::tak:

Umrzemy śmiercią naturalną:sorry::-:)-:)-:)-(
Skąd ja to znam my mamy swoją ulubioną grę w kości i zawsze spotykaliśmy się w kilka osób i tak przy piwku się grało teraz nie da rady wcześniej niż jak Tuśka pójdzie spać bo nam kostki podkrada:wściekła/y: Cieszę się że chociaż raz na jakiś czas do mnie zajrzysz nie będzie mi tu tak smutno:tak: a co do aktywności na forum to faktycznie coś ostatnio ciężko trafić tak aby chociaż ze trzy naraz się świeciły:sorry::-( ale śmierć nam chyba jeszcze nie grozi przynajmniej ja mam taką nadzieję:tak:

Cześć dziewczyny.
Staram się na bieżąco was podczytywać, ale na pisanie kompletny brak weny:zawstydzona/y: Poza tym stosunkowo mało jestem na necie bo staram się być z małym jak najwięcej poza domen-dzisiaj też, zaraz po drzemce małego spadamy z domu bo już niby-szwagier wrócił narąbany jak stodoła ( a dopiero południe) i klimaty w domy do dupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Porażka.

GRATULACJE, ciężar z serca pewnie Wam obojgu spadł:-)

jeszcze mialam napisac ze u nas jest 11stopni ciepla:szok:tylko ze leje ale to nic moze wiosna juz idzie:-)
Lece szpinak gotowac do nalesnikow.

U nas 11 stopni ale na minusie:szok:
Dziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
U nas głównie gotuje teściowa, ale jak ja działam w kuchni to mały albo stoi przy mnie ewentualnie z M sie próbuje bawić

Czesc wieczorowo

I musze sie pochwalic ze moj maz kupil mi (juz) prezent urodzinowy - kompka:-):-):-) bo moj stary choc poczcciwy lapek sie zbuntowal i nic nie szlo...nie wspominajac o wyrwanym klawiszu W ( przez wiadomo kogo;-):baffled:)
..i udalo mi sie dopchac do prezentu bo przeciez kompy to to co facei uwielbiaja najbardziej:szok::baffled: wiec dzis chyba zasypiam sama:-(
Ja szczerze mówiąc ostatni prezent od M dostałam.......hm, kiedy to było?

Zapomniałam sie pochwaliś, że weekend majowy juz zaplanowany mamy. Jak zwykle (od 4 lat ) jedziemy najpierw do Darłówka na basen a potem do Ustki. To juz tradycja - z firmy J.

OK dzieki jeszcze raz, łojciu jak się cieszę................. że mam kierowcę
No to super.
Ja rzadko kiedy snuje tak odległe plany- należę do typu ludzi dość spontanicznych jeżeli chodzi np.o wyjazdy. Czasem kiepsko na tym wychodzę -wiadomo brak miejsc czy coś podobnego, ale już taka jestem- chyba konkretnej nauczki jeszcze nie dostałam:sorry2:

Gagulec współczuje Ci a jednocześnie podziwiam że to wszystko wytrzymujesz bo ja bym chyba ich wszytskich powybijała:wściekła/y:
Dlatego staram sie byc teraz jak najwięcej poza domem, żeby nie uczestniczyc w tej tragicznej komedii, która sierozgrywa w miwszkaniu:-( Ponadto poniekąd nie mam wyjścia:-( Poza tym szkoda już moich nerwów bo później odbija się to na Damianie. Kłócenie się niczego dobrego nie przyniesie, a gadka z teściowa kończy się jej nerwowym: "dajcie mi spokój" ( plus kilka niecenzuralnych słów). Pozostaje tylko myśl o jak najszybszym wyprowadzeniu się i rozstaniu w miarę zgodnym.

Mam nadzieję że wszystko ułoży się tak że będziecie mogli wyprowadzić się jak najszybciej bo co to za życie że człowiek musi sam się usówać z domu bo w takiej atmosferze się nie da żyć a co dopiero dziecko wychowywać.

Witam sie i ja
Anetasa ja bede zagladac od czasu do czasu.
Hruda ja tez mialam kanalowe gornej 1 i puki sie nie zaleczyl to co pare dni chodzilam po scianach.A leczyl sie skubaniec dlugo.A Ty ktorego leczysz zabka?
No i za Twoja rada kupilm sobie bluzeczke zielona bluzeczke z takim fikusnym zabocikiem tylko nie wiem co do tego i jaki kolor najlepiej by pasowal?do butelkowej zieleni?
Doti buziaczki cmok,cmok.Ja tez styczniowka:tak:i moj malz i Fabek:-D

reklama
Moje dziecie dzisiaj mnie wykonczy.Ciagle cos chce.Pokazuje ze chce to a jak dam to nie chce i odkladam a ona zla bo to jednak chciala. i tak ciagle cos wymyslaWRrrrrrr

Do góry