reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

zleciało to jak nie wiem:sorry:nie dawno jeszcze zbrzuszkami chodziłyśmy a w tym roku te nasze ,,dzidzie" będą już miały 3 lata:szok:tak leci ten czas
mieliśmy nie iśc nigdzie w walentynki planowaliśmy wziąsc tylko dzieci na lody i nic więcej a dziś moja mama dzwoniła żebyśmy przywieźli jej dzieci a sami się mamy gdzies wybrac:szok:no i postanowiliśmy że zawieziemy ich w niedziele po obiadku posiedzimy troszkę u mamy wypijemy kawkę i pojedziemy do kina:-):tak:a dzieci odbiorę w poniedziałek:happy:
aha była bym zapomniała mamy w końcu łóżko w sypialni :happy:dzisiaj D przywiózł i już stoi ładnie poskładane:tak::-)

Ja ja Wam tego zazdroszczę:tak: My już mamy bilety na Żabę;-)i Księżniczkę.

Monia to jutro składac wyrko a jak dzieci nie będzie w domu to TESTOWAĆ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Moje dziecko za 5 dni kończy 2,5 roku :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No leci ten czas :tak::-D ja jestem w szoku, że w tym roku Kuba kończy trzy lata :laugh2::rofl2: przecież dopiero się urodził

zleciało to jak nie wiem:sorry:nie dawno jeszcze zbrzuszkami chodziłyśmy a w tym roku te nasze ,,dzidzie" będą już miały 3 lata:szok:tak leci ten czas
mieliśmy nie iśc nigdzie w walentynki planowaliśmy wziąsc tylko dzieci na lody i nic więcej a dziś moja mama dzwoniła żebyśmy przywieźli jej dzieci a sami się mamy gdzies wybrac:szok:no i postanowiliśmy że zawieziemy ich w niedziele po obiadku posiedzimy troszkę u mamy wypijemy kawkę i pojedziemy do kina:-):tak:a dzieci odbiorę w poniedziałek:happy:
aha była bym zapomniała mamy w końcu łóżko w sypialni :happy:dzisiaj D przywiózł i już stoi ładnie poskładane:tak::-)

Fajnie macie :tak::-D

A z tym łózkiem to pomyślałam jak Agulka trza go ochrzcic :-D

Anetko to przedzierałaś się wózkiem przez ten śnieg??? Też bardzobym chciała odkurzyć wózek bo mały czesto się dopomina, że go nóżki bolą:eek: i chce na sanki lub na wózek.

Wiesz ja tam nie dam złego słowa powiedzieć bo dbają u na o chodniki i wszystkie są pięknie odśnieżone:tak: a dwa że fakt parasolką bym się w taką zimę nie wybrała ale odkurzyliśmy przy pierwszych śniegach Tuśki pierwszy wózek który jest na dużych solidnych pompowanych kołach i nim w każdą zaspę można wjechać:-D

A z tym łózkiem to pomyślałam jak Agulka trza go ochrzcic :-D

:-D:-D:-D Dokładnie o tym samym odrazu pomyślałam:-D

A moje dziecko chyba dziś nie pójdzie spać:eek: naklejki sprawiły się na medal i młoda przełamała się i już ładnie robi na nocnik kupe:tak: no i dziś nadszedł moment na niespodziankę bo już określoną liczbę naklejek nazbierała i dostała kase sklepową o której już od dłuższego czasu marzyła:-) a wraz z nią koszyk na zakupy i różne artykuły spożywcze;-) i zabawa trwa już prawie 4 godziny i młoda jest tak zachwycona że chyba straciłą poczucie czasu:sorry:

To ja Anetko myśle nad zakupem dla małego odkurzacza :eek::laugh2: bo uwielnia odkurzać i chce aby miał własny.

Czy Wy też tak macie, ze jak Wam nie idzie w związku to stajecie się nerwowe???? U mnie odezwalo się serduszko :-( od paru dni pobolewa mnie w mostku :-(

To ja Anetko myśle nad zakupem dla małego odkurzacza :eek::laugh2: bo uwielnia odkurzać i chce aby miał własny.

Czy Wy też tak macie, ze jak Wam nie idzie w związku to stajecie się nerwowe???? U mnie odezwalo się serduszko :-( od paru dni pobolewa mnie w mostku :-(
mnie tak pobolewa jak się bardzo czymś stresuje...

reklama
Młoda miała okres że bała się kurzacza (jak to ona mówi);-) ale przełamała lęk i teraz jest ok:-) na gwiazdkę dostała odkurzacz i od tamtej pory już mi prawdziwego nie wyrywa:no: zawsze biegnie po swój i odkurzamy razem:-) także przynajmniej w kwestii mojego dziecka to był trafiony prezent:tak:

Będziecie oglądać otwarcie olimpliady????:rofl2:

Tak oczywiście:-D a ciekawe kto za mnie jutro do pracy wstanie:eek:;-):-D

Do góry