reklama
Dzień dobry
Jakiego ja ma lenia
nie chce mi się nic
Muszę iść sobie zrobić jakieś postne śniadanie a co macie dzisiaj na obiad???
Gabids kolczyki tylko 2
KAsiu jak klimaty w domu
Monia hop hop jak postanowienie?
Justyna domek a może mieszkanko wybrane czy na razie czekacie????
Jakiego ja ma lenia
nie chce mi się nic
Gabids kolczyki tylko 2
KAsiu jak klimaty w domu
Monia hop hop jak postanowienie?

Justyna domek a może mieszkanko wybrane czy na razie czekacie????
Nuśka mi tez sie nic nie chce ale u mnie to juz standard 
co do obiadu to ja dzis robie naleśniki tylko nie wiem co na to P
dzis teściowa ma urodziny, rok temu zapomnieliśmy
a to były 55
no ale w tym roku pamietamy, tylko jeszcze prezentu nie mamy...

co do obiadu to ja dzis robie naleśniki tylko nie wiem co na to P
dzis teściowa ma urodziny, rok temu zapomnieliśmy

a to były 55
no ale w tym roku pamietamy, tylko jeszcze prezentu nie mamy...Witam się i ja:-) właśnie próbuję młodą zagonić do spania i sama się chyba z nią położe
bo jakoś ta pobudka do kościoła sprawiła że nie jestem wyspana
w Kościele wszystko ok tzn młoda grzecznie się zachowywała do czasu jak jej przyszło do głowy ze będzie biegać
oczywiście ja jej na to że nie wolno że trzeba być grzecznym itp a ona ze smutną minką do babci i babcia odrazu pozwoliła i łaziła za nią
wkurzyłam sie i powiedziałam maie że więcej z nią nie pójdę bo przy niej nie ma szans nauczyć młodą spokojnego zachowania w kościele że nie wspomnę o tym że podważa mój autorytet
My dzisiaj niby postnie bo bez mięsa ale za to kalorycznie
czeski serek smażony, frytki i surówka:-) a jak Igorek?Już trochę lepiej?
bo jakoś ta pobudka do kościoła sprawiła że nie jestem wyspana
w Kościele wszystko ok tzn młoda grzecznie się zachowywała do czasu jak jej przyszło do głowy ze będzie biegać
oczywiście ja jej na to że nie wolno że trzeba być grzecznym itp a ona ze smutną minką do babci i babcia odrazu pozwoliła i łaziła za nią
wkurzyłam sie i powiedziałam maie że więcej z nią nie pójdę bo przy niej nie ma szans nauczyć młodą spokojnego zachowania w kościele że nie wspomnę o tym że podważa mój autorytet
Dzień dobry
Jakiego ja ma lenianie chce mi się nic
![]()
My dzisiaj niby postnie bo bez mięsa ale za to kalorycznie
czeski serek smażony, frytki i surówka:-) a jak Igorek?Już trochę lepiej?wkurzyłam sie i powiedziałam maie że więcej z nią nie pójdę bo przy niej nie ma szans nauczyć młodą spokojnego zachowania w kościele że nie wspomnę o tym że podważa mój autorytet![]()
No właśnie i oto mi również w dużej mierze chodzi, że babcia Ania (teściowa) pozwala małemu na wszystko motywując to, że szkoda dziecka
R nie widzi problemu, ale kiedy małemu daje klapsa bo go nie słucha mówię mu, że to przez jego mame, że wychodząc z pokoju dziecko zmienia się o 360 stopni
później wyprostowanie dziecka jest bardzo trudne!!!! Masz racje Anetko to jest podważanie autorytetu bo mała wie, że z babcią może nawet po ścianach chodzić a mama tego nie pozwoli tamtego :-
Nuśka pytasz jak w domu ok
aż się szczerze boje. Pisałam, że dałam sobie luzu z rodzicami R i tak jest dziś mały potókł babci Ani wazon, który dostała od swojej mamy
naturalnie babcia w płacz R poszedł i zbił małego ja tylko spokojnie powiedziałam, że nie doszłoby do tego jakby babcia nie pozwoliła bawić się kryształami, talerzami i innymi cennymi rzeczami. Ma co chciała. Teraz mały ma zakaz wstępu do ich pokoju 
doszłam do tego o co walczyłam "krzykiem"
w końcu moje talerze przetrwają!!!!!!Anetko my również na obiad frytki
a do niej rybka i surówka Moniu Kuba bardzo lubi słuchać "puszek okruszek"

Gabids jak z resztą reszta dziewczyn jestem za kompletem nr 2
na święta BN dostałam od R kolczyki z kryształkami Swarovskiego
bardzo je lubie nosić, żałuje tylko, że nie kupił mi z zawieszką bo miałabym komplet, ale nie można mieć wszystkiego.Anetko wygrałam aukcje z książką "Anioły..." ponoć w bd stanie za jedyne 25zł z przesyłką

Anetasa powiem Ci szczerze że Jula też miała by problem wysiedzieć grzecznie w kościele... tylko że ja z nią baaaardzo rzadko chodze tzn jedynie jak sa sluby czy chrzciny w naszej rodzinie
a babcie chyba juz od tego są że rozpieszczają... mnie moja mama wkurza ze słodyczami
a teściowa o dziwo bardzo szanuje moje zdanie i generalnie nie mam do niej zażutów 

Ale dzis załapałam wene na sprzątanie ąz sama nie wierze
zrobiłam segregacje w zabawkach niuni i mam przygotowane 2 torby do wywieznienia do domu samotnej matki
a babcie chyba juz od tego są że rozpieszczają... mnie moja mama wkurza ze słodyczami
a teściowa o dziwo bardzo szanuje moje zdanie i generalnie nie mam do niej zażutów 

Ale dzis załapałam wene na sprzątanie ąz sama nie wierze

zrobiłam segregacje w zabawkach niuni i mam przygotowane 2 torby do wywieznienia do domu samotnej matkireklama
Anetasa powiem Ci szczerze że Jula też miała by problem wysiedzieć grzecznie w kościele... tylko że ja z nią baaaardzo rzadko chodze tzn jedynie jak sa sluby czy chrzciny w naszej rodziniea babcie chyba juz od tego są że rozpieszczają... mnie moja mama wkurza ze słodyczami
Ale dzis załapałam wene na sprzątanie ąz sama nie wierzezrobiłam segregacje w zabawkach niuni i mam przygotowane 2 torby do wywieznienia do domu samotnej matki
Asia to u Nas odwrotnie moja mama bardzo szanuje to co powiem i jak powiem NIE to jest nie, a u teściowej moje NIE jest tylko przy mnie kiedy wejde do pokoju słysze przez drzwi jak mu mówi "prosze mama nie widzi" no to
dziecko ma w pupie to co ja mówie bo mówie a babcia da nie.Co do odpuszczenia R po co mam tracić zdrowie na nierozumności jego rodziców sami do tego dojdą, aby w końcu zakazywać małemu szaleńst jak zniszczy im wszystko co się da. Ja mam to gdzieś. Jak pisałam maszyna dziś ruszyła,
Podziel się: