reklama

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No, a wstał o 5:40ale co się dziwić skoro Maciek już o 6:30 zwart i gotowy i po dziewczynach wydzwania;-)![]()

Nie ma litości mój łobuz 

Żeby było jaśniej: ja pijam słabe kawy, z jednej łyżeczki, w dodatku rozpuszczalne.

Ostatnia edycja: 

monia_l
Wrześniowe mamy'07

3 kawkę zaraz sobie zrobię, bo nieprzytomna chodzę od rana, a dziś do roboty na 14:30 idę. :-(
U nas też słonecznie :-)
MAJANDRA przypomniałaś mi o kawce ja dziś się zapomniałam i jeszcze ani jednej nie piłamNo, a wstał o 5:40Nie ma litości mój łobuz
Żeby było jaśniej: ja pijam słabe kawy, z jednej łyżeczki, w dodatku rozpuszczalne.
a też pije rozpuszczalną z 1łyżeczki;-)u nas też pięknie słoneczko świeci chyba wiosna idzie:-):-):-):-):-)więc i energii mam dużo i wziełam sie za mycie szafek w kuchni

ZDRÓWKA DLA CHOROWITEK WRZESNIOWYCH
jestem , jestem, cały czas Was podczytuje a pisac nie mam o czym

.

Zazdroszczę Wam tej pogody...... ogladałam w TV i na południu slicznie a u nas ( Nuska) zaraz śnieg spadnie, wieje, brak słońca............ _-4 stopnie ............................................ JA CHCĘ WIOSNY........... to nie sprawiedliwe, dziewczyny od połowy Polsku w dół ...... PODZIELCIE SIE SŁOŃCEM

Dziewczyny jak się czują dzieci???? Jak przeszła nocka???
Kuba mi się dziś ulał, że hejmoja wina bo wypił przed snem cały kubek kakao
i naturalnie zasnoł i nie wysadziłam go.
Dzień zapowiada się piękny!!! Na razie 0 na temr, ale pewnie będzie więcej. Wyruszamy do miasta na małe zakupy.
Kuba ma od rana humorek, że hoho. Chodzi ciągle z bananem na buzi i powtarza, że mnie kocha
Agulka hop hop gdzie Ty się podziewasz????
Te sprawy dziecięco-ciążowe dały mi popalić. Śniło mi sie, że jestem w ciążychyba odzywa się we mnie natura.
![]()
jestem , jestem, cały czas Was podczytuje a pisac nie mam o czym

mój mały wstał dziś o 6:20, teraz od pół godziny juz spiMajandra już trzecia kawaale co się dziwić skoro Maciek już o 6:30 zwart i gotowy i po dziewczynach wydzwania;-)
![]()
.Ja pije druga kawkęMAJANDRA przypomniałaś mi o kawce ja dziś się zapomniałam i jeszcze ani jednej nie piłama też pije rozpuszczalną z 1łyżeczki;-)
u nas też pięknie słoneczko świeci chyba wiosna idzie:-):-):-):-):-)więc i energii mam dużo i wziełam sie za mycie szafek w kuchni![]()

Zazdroszczę Wam tej pogody...... ogladałam w TV i na południu slicznie a u nas ( Nuska) zaraz śnieg spadnie, wieje, brak słońca............ _-4 stopnie ............................................ JA CHCĘ WIOSNY........... to nie sprawiedliwe, dziewczyny od połowy Polsku w dół ...... PODZIELCIE SIE SŁOŃCEM

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A u nas w nocy był przymrozek 

U nas też ale jak padało wieczorem to było na plusie;-)A u nas w nocy był przymrozek![]()
u nas -10A u nas w nocy był przymrozek![]()
reklama

donkat
Fanka BB :)

3 kawkę zaraz sobie zrobię, bo nieprzytomna chodzę od rana, a dziś do roboty na 14:30 idę. :-(
Majandra już trzecia kawaale co się dziwić skoro Maciek już o 6:30 zwart i gotowy i po dziewczynach wydzwania;-)
![]()
a ja popijam Anatola;-)
.czuje sie dobrze, wiec nie cche wpasc w nalog i pic normalna
Majandra, Maciek nie ma litosci!!!!!!!!!
chcialam szybciej dzis uspic moje pachole, bo wczoraj przegiela z drzemka, to teraz lezy na lozku i wyspiewuje cos "po chinsku"

boje sie, czy nie zlapie Jultika kataru, bo dzis na dworze wchodzila w kazda kaluze i jak sie okazalo, miala cale stopki mokre
a nawet slowem nie powiedizala
u nas też pięknie słoneczko świeci chyba wiosna idzie:-):-):-):-):-)więc i energii mam dużo i wziełam sie za mycie szafek w kuchni![]()
Monia, zapraszam jak sie ze swoimi uporasz;-):-)
Zazdroszczę Wam tej pogody...... ogladałam w TV i na południu slicznie a u nas ( Nuska) zaraz śnieg spadnie, wieje, brak słońca............ _-4 stopnie ............................................ JA CHCĘ WIOSNY........... to nie sprawiedliwe, dziewczyny od połowy Polsku w dół ...... PODZIELCIE SIE SŁOŃCEM![]()
zapraszamy do plowy na dol;-)

A u nas w nocy był przymrozek![]()
u nas juz wczoraj po poludniu lapal lekko mrozik i na ulicy jedno wielkie lodowisko

na podworku dzis mijescami tez i niunka zaliczyla ze 2 wywrotki

Podziel się:

chyba odzywa się we mnie natura.