reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Gabids za szybko się cieszyliście tą piękną wiosenną pogodą;-)
Justyna pochwal się pulowerkiem:tak:no i właśnie przypomniałaś mi o Pit-ach miałam Cię spytac i wyleciało mi z głowy:sorry:bo Ty w zeszłym roku byłaś tak jak ja na bezrobotnym i z Urzędu Pracy przyszło Ci cos z czego masz się rozliczyc?bo mi nic nie przyszło i niewiem czy przyjdzie i teraz niewiem czy mam jeszcze czekac czy D ma się sam rozliczac?
a mialas zasilek?

reklama
Anetko to rewelka, że Natalka zdrowieje :tak: a ten antybiotyk to w jakiej postaci jest??? No i ile dawek było w jednym opakowaniu???

Antybiotyk nazywa się Hiconicil w postaci zawiesiny więc jak syropek tzn proszek do sporządzenia zawiesiny;-) a dawek wyszło 16 bo to 3 razy dziennie podajemy po 5 ml i jeszcze dziś powinno starczyć:sorry:

U nas szaro, buro i ponuro, śniegu pełno, +3 stopnie, słońca brak i deszcz ze sniegiem pada............... ja chce na południe Polski
Zapraszam do siebie:-)
Aneta a potem mówią, że kasą sypnełaś to bez kolejki weszłas................ ale takie realia niestety. Zdrówka dla małej i Ciebie/Was.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Głupio się przyznać, ale ja również się wściekam w sobie jak widzę, ktoś z biegu wchodzi bez kolejki :tak:

Ja nie sypnęłam kaską bo nie ma takiej potrzeby:no: szczerze mówiąc to zastanawiam się zawsze czemu ta nasza pani doktor tak zawsze do nas podchodzi i wpuszcza bez kolejki:sorry: fakt że ja zawsze dzwonię najpierw i ją o to proszę bo boję się że mała w tej kolejce w przychodni złapie coś gorszego:confused2: nie wiem czy inni też tak mogą się z nią umówić ja wiem że mogę wieć korzystam:tak: jak idę sama ze sobą bez Tuśki to nigdy nie stosuję tej metody:no: zawsze czekam w kolejce:tak:

Monia to poczta dostaniesz.
Gabids dzisiaj zaladuje 2 ostatnie czesci 1 plyty. Ale 3 pozostalych na razie nie sciagne,bo cos tam linki nie chodza. A ta ktora mam sciagnieta to trwa przeszlo 1,5h. Mlody obejzal cala i bardzo mu sie podobalo

Monia to poczta dostaniesz.
Gabids dzisiaj zaladuje 2 ostatnie czesci 1 plyty. Ale 3 pozostalych na razie nie sciagne,bo cos tam linki nie chodza. A ta ktora mam sciagnieta to trwa przeszlo 1,5h. Mlody obejzal cala i bardzo mu sie podobalo
a Ty już dostałas???to urząd pracy wysyła?

reklama
Prognoza sezonowa
od lutego do października
Prognoza sezonowa powstaje na podstawie skomplikowanych korelacji w obserwacjach odchyleń od normy temperatury wód Atlantyku, wpływie anomalii El Niño i La Niña na ziemski klimat, tendencji rozwoju sytuacji atmosferycznej względem miesięcy minionych, charakterystyki oraz porównań stanu pogody względem południowej półkuli naszej planety, a także anomalii pogodowych mających miejsce na całej Ziemi. Pamiętajmy, że prognozy mają charakter orientacyjny i nie są szczegółowe.
Luty dzień po dniu
Najnowsze, szczegółowe prognozy na luty 2010 roku dla poszczególnych regionów Polski znaleźć można w naszej prognozie 16-dniowej klikając tutaj.
Marzec z powiewem zimy
Marzec przyniesie nam dość łagodną odmianę zimy, ale nie zabraknie też fal mrozów i opadów śniegu. Sumy opadów będą oscylować na poziomie normy i powyżej niej. Wszystko wskazuje na to, że tegoroczna wiosna nadejście później niż zazwyczaj, mimo iż przejściowo wiać będzie z południa cieplejszym powietrzem.
Kwiecień mokry i chłodny
Kwiecień będzie bardzo nieprzyjemny. Musimy się liczyć z dużą ilością mokrych dni i pochmurnym niebem. Dzięki temu temperatura będzie niska i może nie przypominać wiosny.
Maj mokry i chłodny
Maj nie będzie nam przynosić prawdziwej wiosny, ponieważ spodziewamy się częstszego niż zwykle w tym miesiącu napływu mas powietrza z północnego wschodu. Wędrujące nad Europą mokre układy niżowe często będą nam przynosić deszcze i deszcze ze śniegiem. W pogodne noce i poranki możliwe są większe przymrozki.
Czerwiec suchszy i cieplejszy
Najprawdopodobniej dopiero czerwiec przyniesie nam wyzwolenie od pogody chłodnej i mokrej. Będziemy mogli wreszcie liczyć na więcej słonecznych i gorących dni.
Lipiec i sierpień słoneczne i gorące
Sezon urlopowy i wakacyjny minie pod znakiem sprzyjającej pogody. Nasze prognozy nie wskazują na dłuższe fale ulew i chłodów, dlatego nie trzeba się ich obawiać. Często będzie słonecznie i gorąco. Spodziewamy się silnych fal upałów. Na południu kraju będzie nieco chłodniej i bardziej wilgotno niż w innych regionach Polski.
Wrzesień słoneczny i ciepły
Wczesna jesień nie przyniesie nam większych anomalii pogodowych. Spodziewamy się spokojnej aury ze sporą ilością pogodnego nieba i ciepłym powietrzem.
Październik słoneczny i ciepły
Złota polska jesień minie pod znakiem słonecznej, suchej i bardzo ciepłej aury.

Do góry