Spójrz przez okno na to piękne słoneczkomoże leniuszek ucieknie
Agulka po raz kolejnyZAPRASZAM!!!!!!!
Ale masz kapitalne zdjęcie w podpisie!!!!
jestem, jestem.................. a za zdjęcie dzięki, nie mogłam sie powstrzymac, tak wczoraj sie kapali

oj bardzo bym chciałato zapraszam do siebie:-)u nas piękne słoneczko świeci i + 8na termometrze:-)
Witam po weekendzie u nas dopiero wczoraj wieczorem sie skonczylbo mezus mial urlop wczoraj.
W sobote tak pieknie u nas bylo wiosennie,niunka bez czapki latala.Pojechalismy na farme poogladac zwierzatka i pozbierac swiezutkie jajka od kur:-)Dzieciaczki pojezdzily na koniku i osiolku i zrobilismy sobie dlugi spacer bo farma byla ogromna.
A w niedziele jak wstalismy to szok.Napadalo z 5 cm sniegu ktorego nie zapowiadali![]()
Gabits a fotki pstrykałaś, wklej jakieś..........
DziękiU nas tez ladnie,az szkoda,ze nie mozemy wyjsc. Mlody dobrze tylko zaraza antybiotyku nie chce pic
Agulka swietne zdjecie w podpisie
Wygnalam S po PITa, rozlicze i jak jest w domu to pojedzie zawiezc do Gniezna.
Skonczylam pulower:-)
A polower sliczny..........szacun kochana:-)
Anetka ja nie mówię, że kasą sypnełas tylko za pewne ludzie na poczekalni tak sobie pomysleli............. przynajmniej ja bym pomysłałaAntybiotyk nazywa się Hiconicil w postaci zawiesiny więc jak syropek tzn proszek do sporządzenia zawiesiny;-) a dawek wyszło 16 bo to 3 razy dziennie podajemy po 5 ml i jeszcze dziś powinno starczyć
Ja nie sypnęłam kaską bo nie ma takiej potrzebyszczerze mówiąc to zastanawiam się zawsze czemu ta nasza pani doktor tak zawsze do nas podchodzi i wpuszcza bez kolejki
fakt że ja zawsze dzwonię najpierw i ją o to proszę bo boję się że mała w tej kolejce w przychodni złapie coś gorszego
nie wiem czy inni też tak mogą się z nią umówić ja wiem że mogę wieć korzystam
jak idę sama ze sobą bez Tuśki to nigdy nie stosuję tej metody
zawsze czekam w kolejce
![]()

bo mezus mial urlop wczoraj.

szczerze mówiąc to zastanawiam się zawsze czemu ta nasza pani doktor tak zawsze do nas podchodzi i wpuszcza bez kolejki
nie wiem czy inni też tak mogą się z nią umówić ja wiem że mogę wieć korzystam
ja chałupkę ogarnęłam i zrobiłam farsz do ruskich na jutro bo coś mnie ochota wzięła
i prasowanie na mnie patrzy
jak mawia Justyna;-)