reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

dobra dobra nie chcesz żeby widział kto i co pisze do Ciebie;-)
to tez:-p
powiedzcie mi bo się nie znam czy z dzieckiem które ma zapalenie ucha można wychodzić na dwór gdy wieje wiatr:eek:
no to chyba logiczne,ze nie:sorry:
Justyna ja jak widzę co się dzieje pod moim łóżkiem to się zastanawiam jak my żyliśmy gdyby była wykładzina:zawstydzona/y: syfu niby nie było widać ale przecież to wszystko w niej siedziało a my tym oddychaliśmy:zawstydzona/y:
z ta wykladzina to tylko zartuje oczywiscie wlasnie z takich powodow jak napisalas
Mielismy siedziec w domu,ale zadzwonila mama,ze zienciu na golabki ma przyjechac. I,ze Aska z Patrickiem przyjada. S wzial flaszke i pojechalismy. Wrocilismy przed 10 i jeszcze policja mnie zatrzymala. A ja oczywiscie bez pasow. Zjezdzajac udalam,ze odpinam, wysiadam, a gosciu wola dokumenty i zaswiadczenie,ktore zwalnia mnie z zapinania pasow. Ja na to jak blondynka,ze jakie zaswiadczenie? takie cos trzeba miec? nigdy nie mialam? A gosciu, no to dlaczego pani bez pasow jezdzi, jeszcze probowala pani teraz sie zapiac? Ja ich nie zapinalam tylko odpinalam jak zjezdzalam, zawsze jezdze w pasach,bo w czasie jazdy ciezko mi je dosiegnac wiec nie wyginam sie,bo jeszcze odwinelabym cos. Popatrzyl na mnie i odpuscil. I jeszcze kazal ostroznie jechac,bo zaczyna mrozic i slisko sie robi:-D

reklama
Witam się z pracy:-) Dziś trochę spóźniona i przyznam ze z premedytacją postanowiłam dłużej pospać :zawstydzona/y: i w efekcie w pracy się zjawiłam o 8:20. Lecę robić śniadanka i życzę miłej niedzieli:-)
Justyna dobry bajer to połowa sukcesu;-)

Ale dziwnie zmienili. Nawet zeby pisac z buzkami to trzeba wchodzic i wchodzic. Jakos nieprzejzyscie sie zrobilo.
A mnie boli glowa. Za duzo myslalam wczoraj

Witam i ja. Dziś pospaliśmy (po raz pierwszy od chyba 2 lat) do 8:50 :szok::szok::szok::szok: Oczywiście z dwoma małymi przerwami ;-)
Mnie też te zmiany sie nie podobają:no: ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia:sorry: no przynajmniej mam taka nadzieję;-) a co Ty tak wczoraj rozmyślałaś?
Przyzwyczaimy się :tak:

Aneta, ja też dziś do pracy :-:)-:)-(

Witam i ja. Dziś pospaliśmy (po raz pierwszy od chyba 2 lat) do 8:50 :szok::szok::szok::szok: Oczywiście z dwoma małymi przerwami ;-)
Przyzwyczaimy się :tak:

Aneta, ja też dziś do pracy :-:)-:)-(

Nie będziemy miały wyjścia;-) bo przecież nałóg jest nałogiem:-) no i życzę koleżance w niedoli miłego jednak dnia w pracy:tak:

Anetasa miłej pracy

Nie dziekuję:no: oby tylko szybko zleciało;-)

A i zapomniałam wreszcie dostałam swojego PIT-a 11 i mam 1245zł do zwrotu:-)

reklama
Do góry