witam!!!!!
jaki zwariowany dzis dzien: w nocy snieg, rano slonce, a teraz ponuro i snieg z deszczem
z tego wszystkiego poslzam z niunka na drzemke:-) tylko czemu ja juz sie wyspalam, a ona jeszcze nie????????

znowu bedzie hasac do 22.30
przez te kłopoty z mamą wam nie napisałam dostałam w niedzielę smsa od koleżanki z klasy że jest w ciąży. Ma 25lat juz trójkę dzieci w wieku 2,3 i 4lata czyli rok po roku i za 6miesięcy będzie miała 4 dziecko

na początku była zaskoczona(tak jak 2 lata temu

)ale teraz się już nie martwi bo uważa że jak z 3 daje rade to czemu ma nie dac rady z 4

i wcale śie nie zdziwię jak za rok mi napisze że znów jest w ciązy
to jest dopiero matka Polka

Wczoraj nawet pogadał przez telefon z
Donkat 
:-) Krótko i na temat: cześć, ciocia

;-)
przynajmniej sie kulturalnie chlopak przywital;-):-)
MAMA DZIS WYCHODZI ZE SZPITALA JUPI JUPI JUPI:-)

:-)

:-)
to
moni przez kilka dni pewnie nie ebdzie na BB
Kasia Ty juz niespalas,czy jeszcze?? A Wy znowu u mamy bez R?
Juz mam dosc tego zimna,wiosny hcce, ciepelka, dzialki mi sie chceeeeeeeeee!!!!
no wlasnie, kto normalny o tej godzinie pisze??????

a ja dzis odkrylam krokusy. wschodza juz!!!! :-):-):-):-)choc sasiad mowi, ze u nich juz zakwitaja
Monia on nadal jest na wolności:-( ale wyszły jaja bo okazało się że 2 kobiety kłamały i nie było na nie żadnych napadów ( w tym jedna stwierdziła że została zagwałcona a jej dziecko pobite a druga sama pocieła sobie ręce żyletką ) żeby było zabawniej obydwie zgłosiły napaść tego samego dnia... policja zablokowala drogi, sciagnieto wojsko, zrobiono nowe portrety pamięciowe a tu wyszło że to wszystko pic na wode

Głupie baby... wiec oficjalnie napadów było 6...
a moze one sa z tej samej bandy?????
Mam dzis małża do obiadu w domu, więc mnie nie ma tu oficjalnie
juz po obiedzie, wskakuj na forum
Mam nadzieję, że razem ze mna sie cieszycie...............
W piątek wchodzi płytkarz:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
peeewnie!
do nas tez zajrzy?????;-)
Agula ja rozumiem Justyne , bo jednak chyba najbardziej zalezy nam na zdaniu naszych mężów w końcu to im mamy się podobać... a jest wielu facetów którzy preferują długie włosy... taki jest mój P i owszem moge obciąć na krutko ale wiem że on mi powiel że wolał mnie w długich....
u nas tez tak wiecznie jest. chociaz ja jzu sie przyzwyczailam, ze on wiecznie niezadowolony po moich powortach od fryzjera i mowi: jakos sie przyzwyczaje

. ale nie mam zamiaru na sile trzymac dlugich wlosow tylko ze wzgledu an niego
mam to
Fryzury krótkie, Fryzury EMO krótkie, Fryzury EMO blond tylko dluzsza wersje, powiedzialam S,ze zrobilam sobie grzywke, a on na to "a juz mialas takie ladne dlugie" oj... nie wie,ze cale skrocilam
a tyl? przod super i kolor tez!:-):-):-)
my z niunka sie jakos trzymamy, ale w okol kazdy zasmarkany, wiec az sie boje...
P tez mi mowi, ze ma katar i boli gardlo. i juz marudzi

byłyśmy z tuśką zapisać ją do przedszkola:-)
trzymamy
Dziewczyny mam 2 pytania... jedno łatwe drugie trudne

pierwsze czy moge zamrozić usmażone kotlety mielone??
ja znam odpowiedz na to latwe: mozna
trudne? nie wiem, jak sie rozliczalismy z programu, to tam samo podpowiadalo co robic