reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Agula ja rozumiem Justyne , bo jednak chyba najbardziej zalezy nam na zdaniu naszych mężów w końcu to im mamy się podobać... a jest wielu facetów którzy preferują długie włosy... taki jest mój P i owszem moge obciąć na krutko ale wiem że on mi powiel że wolał mnie w długich....

Agula no suuuper upragnione płytki wkoncu beda położone:-D a kiedy macie zamiar sie wprowadzic do domu???

reklama
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr co za pogoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Najpierw śnieg, później deszcz ze śniegiem, później słońce a za chwile wietrzycho i śnieg i tak w koło Macieja od rana:crazy::crazy::crazy::crazy:
zostaje tylko zrobić sobie mała drzemkę bo ledwo patrzę na oczy.
Ale z tego co pamiętam:
Donkat, asiek100-mi za pierwszym razem tez masa nie wyszła a przy drugim podejściu dolałam troche mleka.
justyna, czekamy na foto. Z drugiej strony mnie tez już fryzjer ściga, ale czekam aż M zjedzie na jakiś dłuzszy weekend bo jakoś mam opory, żeby Młodego zostawić babce bo chce iść sie robić na bóstwo:baffled:
Monia- jak mama?
Agulka, cieszymy sie Twoja radością:-)
Poza tym Mały mi prycha, kicha i smara:crazy::crazy::crazy::crazy:

Witam się wreszcie i ja:-) u nas rano przez chwile padał śnieg a młoda już krzyczała że chce na sanki:szok: ale teraz świeci piękne słoneczko tylko wiatr brrrrrrrr:wściekła/y: byłyśmy z tuśką zapisać ją do przedszkola:-) trafiłyśmy na fajną kobitke a mała jak usłyszała głosy dzieci bawiących się na sali to już chciała do nich biedz:-D Tuśka była 46 na liście a mają powstać 2 grupy maluszków po 27 dzieciaczków każda:tak: pani powiedziała że mamy duże szanse bo oboje pracujemy i mała jest z tego okręgu;-) także mam nadzieję że będzie ok. Opłaty 151zł miesięcznie + 4zł za każdy dzień za posiłki + 10zł miesięcznie rytmika. Także trzymajcie kciuki;-)

MAMA DZIS WYCHODZI ZE SZPITALA JUPI JUPI JUPI:-):happy::-):happy::-):happy:
:-):-):-):-):-):-)

Justyna opcja druga.....................a S jak chce to niech sam sobie włosy zapuści................ ja nie rozumiem takiego podejścia.......... on by mnie zabił, on by mi nie pozwolił..................... przeciez to moje kurna włosy....................
Opcja 2 jak najbradziej........... zaszalej kobito tego Ci trzeba.................

Mam dzis małża do obiadu w domu, więc mnie nie ma tu oficjalnie

Ja też zdecydowanie za opcją nr 2;-) i w kwesyi podejścia chłopa mam to samo zdanie;-) dla mnie jest jednak najważniejsze abym ja była zadowolona a nie przez całe życie przechodzić w długich włosach blond bo chłopu sie tak podoba:sorry2:
Mam nadzieję, że razem ze mna sie ciesz
ycie...............:sorry2:

W piątek wchodzi płytkarz:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Oczywiście że cieszymy się razem z Tobą:-):-):-):-):-)

Gagulec zdrówka dla Damianka:tak:

Dziewczyny mam 2 pytania... jedno łatwe drugie trudne :-p
pierwsze czy moge zamrozić usmażone kotlety mielone??

drugie po raz pierwszy wypełniam sama pit... znalazłam jakis program i tylko jednego nie rozumiem... jest rubryczka KWOTA ZALICZKI NA PODATEK i nie wiem co mam tam wpisać czy to jest na picie z pracy pod nazwą ZALICZKA POBRANA PRZEZ PŁATNIKA?? czy może nic nie mam tam wpisywać:baffled::baffled::baffled:

drugie po raz pierwszy wypełniam sama pit... znalazłam jakis program i tylko jednego nie rozumiem... jest rubryczka KWOTA ZALICZKI NA PODATEK i nie wiem co mam tam wpisać czy to jest na picie z pracy pod nazwą ZALICZKA POBRANA PRZEZ PŁATNIKA?? czy może nic nie mam tam wpisywać:baffled::baffled::baffled:

pewnie że możesz:tak::tak::tak::tak:

cieszę się, że się razem ze mną cieszycie.............

Gagulec zdrówka dla Damianka.

Justyna
dobra decyzja z tym scięciem kudeł............. foto jest juz na zamkniętym?

witam!!!!!

jaki zwariowany dzis dzien: w nocy snieg, rano slonce, a teraz ponuro i snieg z deszczem :crazy:

z tego wszystkiego poslzam z niunka na drzemke:-) tylko czemu ja juz sie wyspalam, a ona jeszcze nie????????:rofl2:znowu bedzie hasac do 22.30:baffled:

przez te kłopoty z mamą wam nie napisałam dostałam w niedzielę smsa od koleżanki z klasy że jest w ciąży. Ma 25lat juz trójkę dzieci w wieku 2,3 i 4lata czyli rok po roku i za 6miesięcy będzie miała 4 dziecko:szok:na początku była zaskoczona(tak jak 2 lata temu:-p)ale teraz się już nie martwi bo uważa że jak z 3 daje rade to czemu ma nie dac rady z 4:szok:i wcale śie nie zdziwię jak za rok mi napisze że znów jest w ciązy:sorry2:

to jest dopiero matka Polka:szok::szok::szok::szok:

Wczoraj nawet pogadał przez telefon z Donkat :tak::-) Krótko i na temat: cześć, ciocia :-D;-)

przynajmniej sie kulturalnie chlopak przywital;-):-)

MAMA DZIS WYCHODZI ZE SZPITALA JUPI JUPI JUPI:-):happy::-):happy::-):happy:

to moni przez kilka dni pewnie nie ebdzie na BB:sorry2:

Kasia Ty juz niespalas,czy jeszcze?? A Wy znowu u mamy bez R?
Juz mam dosc tego zimna,wiosny hcce, ciepelka, dzialki mi sie chceeeeeeeeee!!!!

no wlasnie, kto normalny o tej godzinie pisze??????:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a ja dzis odkrylam krokusy. wschodza juz!!!! :-):-):-):-)choc sasiad mowi, ze u nich juz zakwitaja:baffled:

Monia on nadal jest na wolności:-( ale wyszły jaja bo okazało się że 2 kobiety kłamały i nie było na nie żadnych napadów ( w tym jedna stwierdziła że została zagwałcona a jej dziecko pobite a druga sama pocieła sobie ręce żyletką ) żeby było zabawniej obydwie zgłosiły napaść tego samego dnia... policja zablokowala drogi, sciagnieto wojsko, zrobiono nowe portrety pamięciowe a tu wyszło że to wszystko pic na wode:sorry2::baffled: Głupie baby... wiec oficjalnie napadów było 6...

a moze one sa z tej samej bandy?????

Mam dzis małża do obiadu w domu, więc mnie nie ma tu oficjalnie

juz po obiedzie, wskakuj na forum:-p

Mam nadzieję, że razem ze mna sie cieszycie...............:sorry2:

W piątek wchodzi płytkarz:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

peeewnie!
do nas tez zajrzy?????;-):rofl2:

Agula ja rozumiem Justyne , bo jednak chyba najbardziej zalezy nam na zdaniu naszych mężów w końcu to im mamy się podobać... a jest wielu facetów którzy preferują długie włosy... taki jest mój P i owszem moge obciąć na krutko ale wiem że on mi powiel że wolał mnie w długich....

u nas tez tak wiecznie jest. chociaz ja jzu sie przyzwyczailam, ze on wiecznie niezadowolony po moich powortach od fryzjera i mowi: jakos sie przyzwyczaje:-p:-p. ale nie mam zamiaru na sile trzymac dlugich wlosow tylko ze wzgledu an niego

mam to Fryzury krótkie, Fryzury EMO krótkie, Fryzury EMO blond tylko dluzsza wersje, powiedzialam S,ze zrobilam sobie grzywke, a on na to "a juz mialas takie ladne dlugie" oj... nie wie,ze cale skrocilam

a tyl? przod super i kolor tez!:-):-):-)

Poza tym Mały mi prycha, kicha i smara:crazy::crazy::crazy::crazy:

my z niunka sie jakos trzymamy, ale w okol kazdy zasmarkany, wiec az sie boje...
P tez mi mowi, ze ma katar i boli gardlo. i juz marudzi:baffled::-D

byłyśmy z tuśką zapisać ją do przedszkola:-)

trzymamy

ja znam odpowiedz na to latwe: mozna

trudne? nie wiem, jak sie rozliczalismy z programu, to tam samo podpowiadalo co robic:sorry2:

Nie mam już siły do mojego dziecka- znowu obsikał się podczas drzemki:crazy::crazy::crazy::crazy: Chyba za wcześnie sie cieszyłam suchym prześcieradełkiem.:baffled::baffled:

reklama
?

juz po obiedzie, wskakuj na forum:-p

peeewnie!
do nas tez zajrzy?????;-):rofl2:

po obiedzie juz dawno i dawno już siedzi na budowie

Zapytam faceta czy zechce zajrzeć:-p;-):-)

Jestem na maksa wnerwiona, bo kurna chciałam zrobic małej bilans 6 latka i nie mogę................ bo karty dostaja dzieci od pielegniarki, która najpierw robi wywiad w przedszkolu............. i z ta karta dopiero można do rodzinnego iść...................... Kuźwa raz w roku przychodzi piguła do przedszkola i to we wrześniu............ moje dziecko we wrześniu to prawie 7 lat bedzie miało a oni dopiero zrobią bilans na 6 lat:wściekła/y: przeciez to jest 9 m-cy róznicy we wzroście, wadze itp...... rozwoju................ jak poszłam do dyrektorki i powiedziałm, że Mai nie będzie juz we wrześniu......... ona mi na to: to trudno , u nas tylko w tym m-cu rozdajemy karty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dodała, że pewnie w nowym przedszkolu jest tak samo:crazy:.

Do góry