reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Agulka jak to mowia panskie oko konia tuczy!
A my pojechalismy dzisiaj do Poznania gwarancje podbic i jak nam pani powiedziala,ze ta firma nie podbija wystarczy zachowac paragon to troche wkurzylam sie,bo po to glownie jechalismy. Wjechalismy do Aski na szybka kawke, do KFC na obiadek i do IKEI, jakbym miala 200 na wydanie to wyszlabym zadowolona. A tak kupilam tylko pudelka na cd i wychodzilismy,bo S stekal,ze duzo ludzi, ze mlody ciezki i wkurzylam sie,bo takie sa z nim zakupy. A i numer mi zrobil,bo na 1 stacji za Lubiniem stana i kazal mi wysiasc. Myslalam,ze cos bedzie robil,a on usiadl na moje miejsce i powiedzial,ze mam jechac i poprosi do M1, na 1 rondzie prosto, 1 swiatla wlewo i tyle. No dojechaalam, pozniej do Aski do centrum tez dojechala,bo on tam jeszcze nie byla,ale cieplo mi bylo
Chlopaki pojechali z tulipanami do pan,bo S jutro w trase,a ja mam luz,bo kazalam wysadzic sie pod domem
A my pojechalismy dzisiaj do Poznania gwarancje podbic i jak nam pani powiedziala,ze ta firma nie podbija wystarczy zachowac paragon to troche wkurzylam sie,bo po to glownie jechalismy. Wjechalismy do Aski na szybka kawke, do KFC na obiadek i do IKEI, jakbym miala 200 na wydanie to wyszlabym zadowolona. A tak kupilam tylko pudelka na cd i wychodzilismy,bo S stekal,ze duzo ludzi, ze mlody ciezki i wkurzylam sie,bo takie sa z nim zakupy. A i numer mi zrobil,bo na 1 stacji za Lubiniem stana i kazal mi wysiasc. Myslalam,ze cos bedzie robil,a on usiadl na moje miejsce i powiedzial,ze mam jechac i poprosi do M1, na 1 rondzie prosto, 1 swiatla wlewo i tyle. No dojechaalam, pozniej do Aski do centrum tez dojechala,bo on tam jeszcze nie byla,ale cieplo mi bylo
Chlopaki pojechali z tulipanami do pan,bo S jutro w trase,a ja mam luz,bo kazalam wysadzic sie pod domem
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jesli macie ochote przekazac 1% z PITa a nie wiecie komu to mam chlopczyka, syn kolezanki szwagierki Fundacja Splotu Ramiennego, na leczenie Bartosza Kwecko, KRS 0000142952
monia_l
Wrześniowe mamy'07
wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta:-)
u nas za oknem piękne słoneczko świeci ale tak jak u Asi zimno:-(muszę przeleciec podłogi ale mam jakiegos lenia
wiec najpierw na spokojnie wypije kawke
D naprawił wczoraj dzieciom namiot i od rana się w nim bawią
u nas za oknem piękne słoneczko świeci ale tak jak u Asi zimno:-(muszę przeleciec podłogi ale mam jakiegos lenia

D naprawił wczoraj dzieciom namiot i od rana się w nim bawią
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Byśmy zawsze były górą
I jeździły dobrą furą
Byśmy miały kasy w bród
Przekroczyły sławy próg
By faceci przy nas mdleli
Nosić nas na rękach chcieli
By nam dali coś w prezencie,
gdy dzień 8 marca będzie!!
Jakie są rodzaje Kobiet ( na WESOLO !!! )
1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
8. Domatorki - byle komu, aby w domu.
I jeździły dobrą furą
Byśmy miały kasy w bród
Przekroczyły sławy próg
By faceci przy nas mdleli
Nosić nas na rękach chcieli
By nam dali coś w prezencie,
gdy dzień 8 marca będzie!!
Jakie są rodzaje Kobiet ( na WESOLO !!! )
1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
8. Domatorki - byle komu, aby w domu.
reklama
Podziel się: