reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

MAteusz go ma w spadku po Oli jak Ola oczywiście go odda a coś ciężko to widze:sorry2:a Oli go kupiliśmy jak miała 2,2lata i od razu świetnie se poradziła:tak:

reklama
No dziewczyny Wasze maluchy mają poważne rowerki, moje dziecie ma jeszcze ten co dostał od mojej mamy na roczek. I na razie musi mu taki wystarczyć.

Asia zawsze jest tak, że jak zaczynamy osiągać wybrany cel zazwyczaj narzekamy, że zbyt wolno zbliżamy się do celu. Więc musisz wrzucić na luz i spojrzeć ze strony Julki, że to dla niej ogromny postęp od przeraźliwego strachu do siadania.

Mateusz dziś w Auchanie dorwał hulajnogę jeździł i wołał brum brum:-Dchyba na wiosne kupimy mu hulajnogę bo bardzo dobrze mu to szło:tak:

no to mężuś się postarał no no:-) ja takich drogich prezentów nie dostaje :-(

tak sobie mysle ze faktycznie najlepeij bedzie jak kupie taki jak pokazała Monia bo co roku nie mam zamiaru zmieniac...

Asia ja polecam ten rowerek w 100%:tak::tak::tak:właśnie D zniósł go młodemu a on odrazu wsiadł i pojechał:szok::-)i teraz cały czas jeździ po pokoju a jaki szczęśliwy:-D:-D:-D

powiem Ci szczerze ze zastanawiam sie czy on nie jest zbyt "dorosły" dla Juli... ale ja chyba troche przesadzam... tylko ze ona nigdy nie miala rowerka..

Mateusz dziś w Auchanie dorwał hulajnogę jeździł i wołał brum brum:-Dchyba na wiosne kupimy mu hulajnogę bo bardzo dobrze mu to szło:tak:
Adas też szaleje na jak on to mówi; hulajnoganoga.......

Asia rzeczywiście kup taki jak Monia pokazywała, my mamy taki jak Majandra pokazywała po Mai ......... szybko dzieci na nim sie ucza jeździć, kupiłabym nowy, ale.................:sorry2:

Majandra męzus sie postarał. Ja za to dzis dostałam od swopjego nowy telefonik.............. napaliłam sie na inny, ale dopłata 150zł + 5tyś punktów mi sie nie usmiechała, więc tylko punkty straciliśmy i 1zł....

Mozaika częściowo jest............. ale historia z nia była :cool:. Grunt że jest................ bylismy też u stolarza i schody czyli model i kolor wybraliśmy.......... w gazwoni tez sprawy pozałatwiane, najprawdopodobniej po niedzieli podłączą do domku................ ogólnie spokoj tylko dzieci mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Asia to był też pierwszy rowerek Oli prędzej na innym nie jeździła:no:a kupując też zastanawiałam się czy nie będzie za dorosły dla niej ale nie okazał się .Na początku miała problemy z zajarzeniem jak pedałowac ale do tygodnia juz ładnie śmigała a Mateusza uczyłam przez lato i tteraz mu nawet nie trzeba było przypominac jak się jeździ:no:

Do góry