reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Majandra to jak już masz nowy aparacik to poprosimu o dużooooooooo zdjęc Maciusia i nie tylko...........:tak::tak::tak::tak:

Mąż zbierał na ten aparat 2 lata, co roku takich drogich prezentów sobie nie robimy, ale w tym roku kończę okrągłe xxxxxxx lat ;-) Ja mu kupiłam na urodziny (za miesiąc) telefon. Też myślałam o Avila, ale za drogi był, poza tym nie byłam pewna, że spodoba mu się, że jest ekran dotykowy.
i to jest najfajniejsze:tak::-)

Witam i ja wieczorowo:-) Młoda mnie dzisiaj prawie wyprowadziłą z równowagi:wściekła/y: nie sądziłam że stać ją na taką scenę i przysięgam gdyby wszystko nie działo się na ulicy w przy ludziach to chyba sprałabym ją na kwąsne jabłko:wściekła/y::sorry: popołudniu byliśmy na zakupach w galerii. Myślałam, że może jeszcze się załapie na jakąś wyprz w 5-10-15 ale nic mi sie nie podobało:sorry: a chciałam coś kupić dla Blaneczki bo przylatują wreszcie 16 calą rodzinką i już nie mogę się ich doczekać:-)

Agulka telefonik fajowy :-) chociaż mnie nie przekonują a wręcz nie odpowiadają te dotykowe:no:

Majandra prezent rewelka:-) zazdraszczam:zawstydzona/y: choć ja ze swojego gwiazdkowego aparatu też jestem bardzo zadowolona:-)

Młoda poszła już spać:tak: ciekawe o któej zaśnie:confused2: a ja przymieżam się do wystawiania kolejnej tury na allegr:tak: cikawe czy coś mi z tego wyjdzie:sorry:

Ja tylko na chwilke. Bo prasowanie....Teraz juz na 100% musi zniknac,bo ciuchy sie koncza. Zaczal padac snieg. Mlody zasnal jak Janusz nas odwozil,ale wlasnie sie przebudzil i oglada bajke na Polsacie.
Kasia, Mateusz tez ma ten rowerek z roczki nie potrafi pedalowac, tylko odpycha sie nozkami.

Gagulec u nas tak jak u was młody chyba zakochał sie w rowerku bo jeszcze na nim jeździ i ani myśli żeby iśc spac:szok:kilka razy się przewrócił,poobdzierał już czoło ale dalej siada na rower:-D
Aneta co za sceny robiła Natalka???

reklama
Do góry