reklama
za punkty EraAgulka jaki telefonik masz ? i za jakie punkty?
Samsung GT-S5230GPS Avila (czarny) - Telefon komórkowy Samsung w RTV EURO AGD
monia_l
Wrześniowe mamy'07
moja mama ma taki sam

niby tak............ kurcze dopiero teraz zobaczyłam, że tem model miał inne kolorymoja mama ma taki samfajny jest

i to jest najfajniejszeMąż zbierał na ten aparat 2 lata, co roku takich drogich prezentów sobie nie robimy, ale w tym roku kończę okrągłe xxxxxxx lat ;-) Ja mu kupiłam na urodziny (za miesiąc) telefon. Też myślałam o Avila, ale za drogi był, poza tym nie byłam pewna, że spodoba mu się, że jest ekran dotykowy.

Witam i ja wieczorowo:-) Młoda mnie dzisiaj prawie wyprowadziłą z równowagi
nie sądziłam że stać ją na taką scenę i przysięgam gdyby wszystko nie działo się na ulicy w przy ludziach to chyba sprałabym ją na kwąsne jabłko
popołudniu byliśmy na zakupach w galerii. Myślałam, że może jeszcze się załapie na jakąś wyprz w 5-10-15 ale nic mi sie nie podobało
a chciałam coś kupić dla Blaneczki bo przylatują wreszcie 16 calą rodzinką i już nie mogę się ich doczekać:-)
Agulka telefonik fajowy :-) chociaż mnie nie przekonują a wręcz nie odpowiadają te dotykowe
Majandra prezent rewelka:-) zazdraszczam
choć ja ze swojego gwiazdkowego aparatu też jestem bardzo zadowolona:-)
Młoda poszła już spać
ciekawe o któej zaśnie
a ja przymieżam się do wystawiania kolejnej tury na allegr
cikawe czy coś mi z tego wyjdzie

Agulka telefonik fajowy :-) chociaż mnie nie przekonują a wręcz nie odpowiadają te dotykowe

Majandra prezent rewelka:-) zazdraszczam

Młoda poszła już spać

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja tylko na chwilke. Bo prasowanie....Teraz juz na 100% musi zniknac,bo ciuchy sie koncza. Zaczal padac snieg. Mlody zasnal jak Janusz nas odwozil,ale wlasnie sie przebudzil i oglada bajke na Polsacie.
Kasia, Mateusz tez ma ten rowerek z roczki nie potrafi pedalowac, tylko odpycha sie nozkami.
Kasia, Mateusz tez ma ten rowerek z roczki nie potrafi pedalowac, tylko odpycha sie nozkami.
reklama
Podziel się: