reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś;-) witam o poranku niestety z pracy:cool: pogoda padkudna jak wyjeżdżałam z Kłodzka ciapała deszcz a w Polanicy śnieg z deszczem:wściekła/y: spać mi się chce także zaraz walnę sobie na przebudzenie mocną kawkę:tak:

reklama
Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś;-) witam o poranku niestety z pracy:cool: pogoda padkudna jak wyjeżdżałam z Kłodzka ciapała deszcz a w Polanicy śnieg z deszczem:wściekła/y: spać mi się chce także zaraz walnę sobie na przebudzenie mocną kawkę:tak:
myslalam,ze walniesz sobie drzemeczke:)
Ale w nocy sypalo,az uciekl nam sygnal z POLSATU,a teraz sladu po sniegu nie ma.
Jakies przeziebienie mnie bierze,bleee

Wiecie co ja już straciłam nadzieje, że wiosna kiedykolwiek nadejdzie :sorry2::confused: ta zima to już mi bokiem wyłazi!!!!!

Dzień minął jak codziennie tzn bez rewelacji czyt. NUDA!!!!

Witam się z domku:-)

Kasiu ja też już zaczynam nie wierzyć, że ta zima minie:wściekła/y: własnie zaliczyłam jeden z najgorszych powrotów do domu:wściekła/y: myślałam, że jadąc we mgle jest najgorzej ale ***** prawda:wściekła/y: bo we mgle przynajmniej widzisz pas na jezdni i mozesz się go trzymać a dziś tak ładował śnieg, że droga zasypana a nie widzisz co się za szybą dzieje:wściekła/y: jechałam 20 na godzine i gdyby nie to, ze znam trase już na pamięć i mogłabym chyba z zamkniętymi oczami jechać to stanęłabym na poboczu, włączyła awaryjne i się rozpłakała:sorry2: strasznie się denerwowałam, aż się cała trząsłam
:zawstydzona/y:

Majandra niestety to prawda :-( Kuba również jest na styk z butami i raczej nie rwe się do tego, aby kupować nowe bo myślę nad zakupem wiosennych jak oczywiście będzie okazja założyć

Anetko no fakt zima daje popisowy finisz :-( napisz jak Tuska???? Uspokoiła się???

reklama
Do góry