reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam sie i ja:-) niewyspana jak szlak:wściekła/y: wczoraj późno poszłam spać a dziś Tuśka mi zrobiła pobudkę przed 6:szok: wysikała się i poszła dalej spać a ja już zasnąć nie mogłam:sorry2: zresztą za niecałą godzinkę i tak musiałam wstawać. Ale teraz najchętniej bym się położyła spać:sorry2:

Donkat jak tam dziś Julitka?

Kasiu kciukasy mocno zaciśnięte:tak: kop na szczęście i powodzenia:-)

Kasia powodzenia:tak:
Donkat jak Julitka się dzis czuje?
Aneta pampers z nocy suchy?
Asia jak Julia se radzi z nocniczkiem?

Moniu o 6 jak sikała był suchy:-) jestem dobrej myśli ale jeszcze trochę zaczekamy:tak: kurcze robi sie problem z przedszkolem :wściekła/y: i coś czuje że jednak się młoda nie dostanie:baffled:

Do państwowego zresztą prywatne są u nas tylko 2 i trzeba płacić 2 razy wiecej niż za państwowe :sorry2: a w sumie nie mam presji że mała musi iść bo nie ma się nią kto zająć więc jeśli sie nie dostanie to tragedii nie będzie:no: ale chciałabym żeby poszła jednak do dzieci no i nie wspomnę że ona też bardzo chce i zazdrości Szymkowi że on już chodzi:sorry2:

reklama
doskonale rozumiem Twoje obawy Aneta, my też obydwoje pracujemy a i tak jestem cała w stresie czy mała sie dostanie... w moim przypadku przy 2 dziecku było by to idealne rozwiązanie... u nas w Zielonej zrobili tak głupio ze przedszkola panstwowe od godz 8 do godz 13 sa za darmo za kazda kolejna godz doda=tkowo placi sie 2 zl, stawka żywieniowa wynosi 4,5.... prywatne kosztuje ponad 500zl...

Do góry