witam!!!
my wszystkie trzy juz po kawce;-)
teraz babcia z niunia szaleja, a ja...
wybralysmy sie na spacer, zeby zpalacic podatek. wychodzimy z domu, a tu pokrapuje deszczyk

no to postalysmy chwilke na dworze i do domu

spiaca poogda dzis. pochmurno i mokro. a P byl na Slasku i mowil, ze tak +10st i sloneczko
Żałuje, że zawracałam babie głowe.
zalowalabys, gdybys nie sprobowala. a w ten sposob to nic straconego i o jedno doswiadczenie jestes bogatsza
Donkat mam nadzieje ze gorączka juz sie nie pojawi
wlasnie wczoraj poznym popoludniem sie pojawila

o tej samej porze co poprzedniego dnia. juz bylam zdecydowana isc dzis do lekarza, ale w nocy i do teraz spokojniutko. zadnej goraczki, niunka zadowolona. czekam wiec co bedzie dalej
w niedizele planujemy jechac do Lublina na urodzinki P chrzesnika, ciekawe, czy niunka juz calkowicie wydobrzeje
Wlasnie przyszlam z kawy urodzinowej i kurna musze sie napic,bo wkurzylam sie tylko. Okazalo sie,ze klamia mnie w zywe oczy i to w blachych sprawach. Wkurzylam sie i poszlam sobie do chlopakow do pokoiku zeby na tych zaklamancow nie patrzec,a przynajmniej jak wyszlam to mogli sobie pociuciac zciszonymi glosami. Kutafony zasrane. S nawet nie mam co sie zalic,bo powie,ze wydziwiam
to oni nie dosc, ze sa nie fair, to jeszcze malo kulturalni, ze nie umieja tych swoich plotek i knowan sprytnie ukryc
Donus cieszę się, że mamę masz u siebie i że niunia lepiej............... nie odpisałam na smska, bo normalnie nie usłyszałam , zajarzyłam dopiero po 11

.Sorki.
W Pile dziś odbieralismy kabine prysznicowa, J był w serwisie autem firmowym więc była okazja zaoszczędzić 120zł na przesyłce kurierskiej.............. przy okazji szwagierkę odwiedziliśmy i Adaś ładnie bawił sie z Robercikiem 3 mce starszym kuzynem
dzieki:-)
120zl droga nie chodzi, wiec fajnie, ze Wam sie udalo zaoszczedzic
oki to będe pokazywac po kolei wykończone pomieszczenia:-):-):-) Przed Świętami pokaże górną łazienke w całej okazałości
o taaaaaaaaaaaaak! mnie sie te plytki baaaardzo podobaja i jestem juz ciekawa efektu koncowego

:-)
Maja dziś wstała z okropnym kaszlem , zajrzałam jej do paszczki a tam :CZERWONO.......... dobrze że dziś po obiadku wizyta z wynikami to przy okazji ją obluka............. posżła do przedszkola, bo ubrała się sama a jakbym powiedział, że zostaje w domu to byłby ryk na cała mieścinę............... Jutro prawdopodobnie zostanie w domu................. ale wolałabym aby Adasie nie zarazzła.......wiem że nieuniknione
oj, te wirusy teraz szaleja jak wsciekle

moze szybka reakcja pozwoli na wygonienie chorobska
Wystawilam wczoraj S garnitur slubny, zobaczymy,moze pojdzie. 1 kiedys sprzedalam.
Czy ktoras z Was urzywa photoshopa?
z pierwszego slubu?;-)

nie uzywam