reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć dziewczyny
Mam chwilkę wolnego bo M pojechal przygotować auto na jutrzejsza trasę (prawdopodobnie)wiec od jutra powrót do szarej rzeczywistosci i zaś sama z małym:-(.W związku z czym zaraz lecę do kuchni zrobić wyprowiantowanie tatusiowi póki Damian śpi.
Poza tym Młody od wczoraj wieczora do 4 rano średnio co 15 minut wymiotował:szok: i jestem totalnie niewyspana. Na szczęście przeczyściło go totalnie i jest na razie spokój,a trzy wsady automatu suszą sie na balkonie :szok:
Poza tym w końcu wybrałam sie do lekarza z małym, żeby obejrzała mu buźkę bo dostał jakiś brzydkich krostek na policzkach a od soboty ma już na ramionkach i pleckach:baffled: Mamy ograniczyć spożywanie białka, faszerować Zyrtekiem i kąpać w Oilatum.
W końcu tez złożyliśmy sprawę do sądu o podział spadku po dziadku- teściowa sie przekonała, że mamy już dość i albo wóz albo przewóz- i teraz czekamy na termin i twardo działamy z mieszkankiem bo już czas zaczyna nas mocno gonić.
Asiek100- kobieto ja dziennie zjadam minimum litr lodów i aż sie boje o wagę bo do tego dochodzi wchłoniecie dwóch trzech czekolad, pare ciastek, wafelek i mnóstwo cukierków- to są dopiero zachcianki ciążowe:szok::szok::szok::szok: wiec dziewuszka niezaprzeczalnie w brzuszku mi rośnie:-D:-D:-D
Teraz uciekam do kuchni bo:
po 1) neta mamy podłączonego teraz do laptopa a ja nie trawie pisać na tej klawiaturze:sorry2:
po 2) muszę porobić i pogotować sosiki M w trasę.

reklama
Witam Witam i o pogode pytam :-p:-D bo u Nas istna bajka!!!!!

Bylismy dziś na spacerku :-) i na huśtawce, ale było fajowo!!!! Mały wychasał się na 102!!!!

Pojechaliśmy do babci i umyłam okno, zawiesiłam firanke, która tu u mnie w domu nie pasuje bo jest za mała a tam w blokach wygląda przepięknie!!!!! Zła tylko jestem, że dałam za nią 200zł a nie pasi mi.

Anetko przepraszam za fal start z allegro. I gratuluję takich owocnych sprzedaży :tak:

Gagulec to jest nadzieja, że wrócisz do Nas :-D:tak: i będziesz częsciej bywać

Asiu no taka premia przed świętami to istny skarb:happy2:

Agulka to samo bony fajna sprawa :tak:

witam!!!

naliczylam sie dzis, ze az mnie dupsko od siedzenia boli:-D:-D:-D:-D

niunka byla szczesliwa u babci. spytala tylko, gdzie ja jestem, ale bez smutku:-)
dzis tez nie spala,w dzien, to powinna zaraz pasc:tak:

Zostałam słomianą wdową do jutra późnego wieczora:happy2:

Powiedzcie jak tu umyć okna z zewnątrz, drabiny brak, na taborecie nie dosięgnę a na stole i taborecie to nie stanę................ nic przez nie juz nie widać .......

a gdzie malz wybyl???????

a to okna sie nie otwieraja?:szok:

Cześć dziewczyny
Mam chwilkę wolnego bo M pojechal przygotować auto na jutrzejsza trasę (prawdopodobnie)wiec od jutra powrót do szarej rzeczywistosci i zaś sama z małym.

no to bedziesz czesciej u nas:tak:

Pojechaliśmy do babci i umyłam okno, zawiesiłam firanke, która tu u mnie w domu nie pasuje bo jest za mała a tam w blokach wygląda przepięknie!!!!! Zła tylko jestem, że dałam za nią 200zł a nie pasi mi.

troche duzo:szok:

Donkat kupiłam ją w Wisanie (chyba tak się odmienia) i niestety przeliczyłam możliwości mojego okna bo kiedy przyszła okazało sie, że kiedy ją podepne to się skraca i beznadziejnie wygląda a w moim starym pokoju u mamy (teraz to pokój Kubusia :-) jak się na mnie pogniewa mówi, że idzie do swojego pokoju ;-) ) pasuje jakby na to okno szyta. Ale mamie nie będę mówić, aby mi kase oddała :sorry:

Gagulec Ty to masz zachcianki:szok:ale kobiecie w ciąży wszystko można;-)a Damianek biedactwo pewnie wykończony po tych wymiotach :-(jak się teraz czuje? no i jeszcze sprawa mieszkania zostajecie z babką czy wyprowadzacie się jednak?
Nuśka jak Igorek zdrowy już? odzywaj się do nas częściej pisz chociaz czy jesteście zdrowi:tak:
Donkat ile tych samochodów naliczyłas???
piękna pogoda dzis u nas była normalnie wiosna dzieci bardzo dużo dna spędzili na podwórku wychasali się ,wylatali a teraz śpią wymęczeni:tak:ja umyłam prawie wszystkie okna zostały mi jeszcze 2 firan nie zmieniam bo prałam miesiąc temu więc przeleciałam tylko szyby;-)

witam!!!

naliczylam sie dzis, ze az mnie dupsko od siedzenia boli:-D:-D:-D:-D

niunka byla szczesliwa u babci. spytala tylko, gdzie ja jestem, ale bez smutku:-)
dzis tez nie spala,w dzien, to powinna zaraz pasc:tak:

a gdzie malz wybyl???????

a to okna sie nie otwieraja?:szok:

no to bedziesz czesciej u nas:tak:

troche duzo:szok:

Donuś małzonek wybył do Warszawy z dyrektorem.
Okna się nie otwieraja, kiedys pisałam, że są sklejone, bo w zimę wieje,,,,,,,,,,,,,, stare okna z lat 6-tych..............

Za firaneczke sporo........... ale ta firma ma super towary........... skromnie powiem, że do naszego nowego salonu tez u nich kupilam

Donkat kupiłam ją w Wisanie (chyba tak się odmienia) i niestety przeliczyłam możliwości mojego okna bo kiedy przyszła okazało sie, że kiedy ją podepne to się skraca i beznadziejnie wygląda a w moim starym pokoju u mamy (teraz to pokój Kubusia :-) jak się na mnie pogniewa mówi, że idzie do swojego pokoju ;-) ) pasuje jakby na to okno szyta. Ale mamie nie będę mówić, aby mi kase oddała :sorry:

Kasia a co z drzwiami????? Odkupione czy raczej odpuszczone????

Gagulec własnie jak teraz Damianek.

Donakt ile aut przeoczyłaś?

Młody dziś zrobił sobie mega drzemkę............... 3 godziny.............. oj nie pamiętam kiedy tak sobie lulał................... myślałam, że z wieczora będa cyrki a poszedł spać jak zwykle.
Wymęczył sie , bo poszlismy na dłlllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuugi spacerek a wracając już nózki ciągnął za sobą................

Donuś małzonek wybył do Warszawy z dyrektorem.
Okna się nie otwieraja, kiedys pisałam, że są sklejone, bo w zimę wieje,,,,,,,,,,,,,, stare okna z lat 6-tych..............

Za firaneczke sporo........... ale ta firma ma super towary........... skromnie powiem, że do naszego nowego salonu tez u nich kupilam

Kasia a co z drzwiami????? Odkupione czy raczej odpuszczone????

Odkupione i to z wielką dezaprobatą R :sorry: poszłyśmy same po nie i nawet facet ze sklepu je zamontował za dodatkową opłatą :sorry::sorry: ale najważniejsze, że nie robił problemu

A do drzwi dziś doszły okulary :wściekła/y: kurde oby to mu nie zostało na później, że za jego błedy ja będę musiała płacić!!!! Na szczęście były to takie z apteki więc nie będą drogie oglądałam na Allegro to odkupie za ok 30zł.

Agulka z tym spacerkiem to tak jak my.Jak już widziałam że na podwórku przy domu nie mieli co robic ,chodzili i się nudzili to najpierw wziełam ich na rowery ,a potem jak juz się najeżdzili to jeszcze poszliśmy pospacerowac i jak już byliśmy przy domku to zauważyłam że zgubiłam bryloczek od kluczy(pamiątka z wakacji) i chciałam się wrócic i isc poszukac ale przeszliśmy kilka kroków a Mati w płacz że on nie chce iśc, że on juz chce iśc do domku.Widziłam że jest juz zmęczony więc odpuściłam i wróciliśmy.

reklama
A nie proszą Was malochy, aby je wziąść na ręce??? Kuba zawsze kiedy się zmęczy prosi na ręce bo go kolana bolą ;-)

Do góry