reklama
donkat
Fanka BB :)
i jak mała? Powiedziała co sie stało, że zamknęła sie w łazience?
nie, nie powiedziala. za jakios czas ja zwabilam do pokoju zdjeciami, wiec przyszla ale nie chciaal rozmawiac.
miałam z niunia isc na spacer ale nie chce mi sie taka ponura pogoda u nas jesti ksiazki nie kupilam bo mnie przelicytowano....
u nas wlasnie zaczal padac deszcz
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mialam popisac,ale dziadki przyjechali. Pozniej zajze,bo wsciekla jestem
Justyna to naipsz póżniej kto Ci popsuł niedziele 
a ja mam spory dylemat.... od 5 lat mamy kota- znlazłam ja malutką i przygarnełam i to był wielki błąd
ona jest okropna nikomu nie da sie pogłaskać, ciągle łazi nam po meblach, szafkach a broń Boże żeby zostawić jedzenie na wierzchu... już kilka razy podrapała Julię
P ciągle mówi ze ja wypieprz... a ja powiem wam szczerze ze tez bym jej sie chcetnie pozbyła ale nie moge bo czuje sie odpowiedzialna za nią:-
-( nikt jej nie wezmie wiec trzeba by bylo zawież do schroniska... jest ona tak okropna ze juz wiem iz nigdy wiecej nie bede miala żadnych kotów- a miałam juz w swoim życiu 2 i były one zajebiste a ta... masakra i co tu zrobic...

a ja mam spory dylemat.... od 5 lat mamy kota- znlazłam ja malutką i przygarnełam i to był wielki błąd

nie odmawia się pierwszemu chrześniakowi, a kolejnemu, kolejnemu.............. mozna.......... tym bardzioej że oboje maą być wu jednego dzieckaCo do odmawiania to faktycznie mówi sie, że dziecku się nie odmawiai tak się utarło, ale wiecie ja tak sobie myślę że w dzisiejszych czasach nie powinniśmy sie sugerować jakimiś dawnymi przesądami
w sytuacji Donkat moim zdaniem byłoby w pełni zrozumiałe gdyby jednak odmówiła
![]()

Zakupami nie ma co się chwalic, bo oprócz kinkietów do garderoby i do schowka nic nie kupiliśmy, bardziej byliśmy orientacyjnie ............. obejrzelismy , prównalismy i teraz możemy walczyc u miajscowych o rabaciki

Chciałm kurtke na wisonę sobie kupić, ale ceny mnie odrzucały

Agulka o jakiej kurtce myślałaś???? Ja chciałabym kupić sobie jakiś krótki płaszczyk. Mam już taki do kolan, ale wydaje mi się taki poważny 
myślałam o czymś takim WIOSENNY GRZYBEK PŁASZCZYK- czarny M 38 - P.CAT (975382780) - Aukcje internetowe Allegro i nie wiem w jakim kolorze czarny się najbardziej bezpieczny, ale zaś czerń do innych koloró nie mam odwagi:-(...... a jesli chodzi o zakupy to ja również zawsze tak robie, że najpierw porównuje ceny w różnych sklepach a później kupuje tam gdzie taniej i równie dobre.
Donkat to Was zaszczyk kopnoł
fajnie i nie fajnie. U Nas również mówią, że dziecku się nie odmawia, ale ....... i jak wyjaśniło się z Julitką powiedziała o co jej chodziło???? Chodziło o bajke???
Asiu Donkat szkoda, że macie takie skodurki w domu
:-( zwierzaczek w domu fajna sprawa
ale jak ma się takiego uparciucha to wtedy zaczyna się problem.

Donkat to Was zaszczyk kopnoł

Asiu Donkat szkoda, że macie takie skodurki w domu

reklama
Co myślicie o takim żółtym???
P.CAT WIOSENNY PŁASZCZYK GRZYBEK ŻÓŁTY - M (975294782) - Aukcje internetowe Allegro
P.CAT WIOSENNY PŁASZCZYK GRZYBEK ŻÓŁTY - M (975294782) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: