reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

no u niego zawsze płacą ale trzeba postraszyć mailami.. myślę, że przypomineinie od allegro bedzie najlepsze chociaz pamietaj ze w regulaminie jest napisane ze kupujacy ma 14 dni na zaplacenie...

Wiezsz jak sie nie odezwie do jutra to nie będę zgłaszać jeszcze do allegro tylko sama jej napisze, że ma 3 dni na wpłatę a później wystawiam negatywa i zwracam się o zwrot prowizji do allegro:baffled: mam nadzieję, że podziała:-)

reklama
Donkat ja mieszkam na 2 pietrze i kto nie ma możliwości spacerkó, jedy nie na balkon...

co do niuni to ona jest bardzo grzeczna, potrafi swietnie zajac sie soba- az każdy sie dziwi :))

Aneta najgorsze jest to ze pewnie jak Ty jej wystawisz negatywa to ona w odwecie też Ci prześle mimo iż Ty nic nie zawiniłaś....

Witam. Maciuś śpi, a ja kawkę w końcu popijam.
Majandra impreza urodzinowa juz była czy dopiero będzie?
Była wczoraj w gronie najbliższej rodziny, bo nie ma co się reszcie chwalić jaka stara już jestem.

Asiek, a gdzie jest ten regulamin? Bo ja go znaleźć nie mogę.

EDIT: Już znalazłam.

Ostatnia edycja:
Donka wlasnie,ze nie moge przez net,bo nie palcimy tak,ale sasiadka mi wplaci i oddam jej kaske:)
Asia Ty masz zamilowanie do allegro, ja popatrze na to i tamto i juz mi sie dalej nie chce ogladac.
Aneta ogolnie t ja tez wole sama na zakupy jechac,ale S mial sobie spodnie kupic i buty, poza tym od dawna nie mam samochodu,bo S na dziwne godziny do pracy jezdzi i nie zawoze go wiec nie mam kiedy sama sie wypuscic. Wrazie czego to moge jechac autobusem lub Jnausz po nas przyjedzie ale teraz odpada,bo mlody chory

siedze jak wariatka i czekam na zlecenia, zeby napisac faktury i wyslac dzis. jak ja "lubie" tych spedytowor P:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
nie moge przez tojechac do miasta:dry:

reklama
W końcu ja doczytałam i witam.

Donkat dzici spoko........... młody jeszcze śpi a Maja rysuje. Noc oki, ale jakis kaszel i katarek u nich sie pojawił, więc Maja została w domciu ....a w ogóle to chciała zostać, wagary sobie zrobiła........

Luandzia kciuki by wszystko było oki.

Co do chrzestnych to z jedenj strony dzieci dostaja zawsze coś jak ich zobaczą a z drugiej odwrotnie..................
Ja mam 3 chrześniaków a J jednego................ pierwszy mój już ma 14 lat ( chyba) i widzielismy sie tylko na chrzecie, komunii na biezmowanie nie ma szans, bo NIEUK z niego straszny i nie chodza do Ko.sciola ................ z matka chodziłam do szkoły postawowej i liceum............ a zostałam chrzesną bo moi rodzice byli przy kasie................ czasami widzę Szymona a parku z papierochem, albo jak kopie doły z ojcem przy drogach.

Do góry