Asia jest gdzieś na odpowiednim wątku, tez musze znaleźć, na pewno w okolicach Bożego Nardzeniaaga dawaj przepis![]()
reklama
patrzalki na nosie! juz dojrzalam;-)
Aga, a jak Twoje dzieci? juz im minelo? Was nie wzielo?
tak, my ja zwykle w swieta w rozjazdach,a najbardziej mi sie chcialo smiac z P, jak dzis rozmawialismy, bo mowie, ze to by trzeba zrobic an podworku, to , tamto a on: no, w sobote, w sobote i w sobote. ja mu mowie:chlopie, przeciez w sobote to jedziemy do Jasi, swieta sie zaczynaja, a on zdziwiony, bo od kiedy jezdzi w trasy, to do mamy jezdze sama na tygodniu a weekendy spedzamy razem w domku![]()
tfuuuuuuu, tfuuuuuuuu, tfuuuuuuuuuuu.................... duzo lepiej.
Moja córcie zaczyna odczuwać powli rozłąke ze starym przedszkolem, jej najlepsza kolezanka została przez rodziców przeniesiona do sześciolatków , poniewaz chcą ją dac wcześniej do szkoły........ Rozmawiałam z jej matką i powiedziała, gdyby Maja się nie wyprowadzała to poszłaby normalnie bo z Mają............... moje dziecko to taki przywódca..........
............... ogólnie był ryk jak przyszła z przedszkola bo Karolinka jej o tym powiedziała..................... już nie mysle co będzie jak wyprowadzimy się.............. OGROMNA TĘSKNOTA
Aga, tez bym chciala, zeby JUltika byla przywodca, a nie nasladowca
Maja na poczatku bedzie sie zle czula, ale skoor ma silny charatkter, to szybko sie wklei;-):-)
jestem pewna że bardzo szybko, tylko najgorzej będzie jak jej sie przypomni
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja tez nic nie robie,a ciasta zostana do mamy wywiezione,a ja zostawie sobie po kawalku,a od niej przywioze sobie walowkeu nas niedawno zaczelo padac. no i dobrze, bo w ogrosku i polu sucho. wybralam sie poplewic poziomki, to nie moglam gracki wbic taka skala
Tobie to chyba kobito sie nudzi albo cos bierzesz, jakiegos spida
jutro rano lecimy do miasta zaaltwic ostatanie paierkowe sprawy przed swietami i wedlinke do swieconki kupic
mi mama ma przywiezc szyneczke mala i babeczke, a tesciowa kupi baranka
Julitka juz sie nie moze doczekac swiecenia jajek. juz w niedziele w drodze do kosciola mnie pytala, czemu nie wzielysmy koszyczkow
my w tym roku podarujemy sobie swieconke w kosciele,bo w zeszlym mlody absolutnie nie byl zainteresowany, wiec poswiecimy u nas wLubiniu
co do pierwszego slowa, to juz chyba kiedsy pytalam, ale co to gryszpan???????????????????
BUKSZPAN, GRYSZPAN...? - Garnek.pl
jaki kolor? ladnie wyszedl?
a jak poszlo robienie kurek na szydelku?
farba brazowa,ale ciut ciemniejsze wyszly,ale to nic, w porownaniu do tego blondu jaki wyszedl mi ostatnio to tes sa suuuuper,a kurki jakies pofalowane ogony mialy, na obrazku inne byly
ja jak zwykle nic nie robie z jedzenia
![]()
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
kto oglada teraz ycd na tvnie?? co ten gosciu powiedzial,ze dlaczego rezygnuje?? bo mlody mi gadal i nic nie uslyszalam
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja nie oglądam bo D ma pilotkto oglada teraz ycd na tvnie?? co ten gosciu powiedzial,ze dlaczego rezygnuje?? bo mlody mi gadal i nic nie uslyszalam

donkat
Fanka BB :)
ja nie oglądam bo D ma pilot![]()
i spi??????????

kurde, przegladam allegro, bo musze dokupic niunce ciuszki na wiosne-lato i jestem w szoku, jak ludzie bez sensu wsyatwiaja aukcje. mam na mysli opis. totalna olewka, wrzuca 2zdania i to czasem bez spacji i luz

reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie nie śpii spi??????????
kurde, przegladam allegro, bo musze dokupic niunce ciuszki na wiosne-lato i jestem w szoku, jak ludzie bez sensu wsyatwiaja aukcje. mam na mysli opis. totalna olewka, wrzuca 2zdania i to czasem bez spacji i luz![]()

Podziel się: