reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
patrzalki na nosie! juz dojrzalam;-):-D:-D:-D

Aga, a jak Twoje dzieci? juz im minelo? Was nie wzielo?

tak, my ja zwykle w swieta w rozjazdach,a najbardziej mi sie chcialo smiac z P, jak dzis rozmawialismy, bo mowie, ze to by trzeba zrobic an podworku, to , tamto a on: no, w sobote, w sobote i w sobote. ja mu mowie:chlopie, przeciez w sobote to jedziemy do Jasi, swieta sie zaczynaja, a on zdziwiony, bo od kiedy jezdzi w trasy, to do mamy jezdze sama na tygodniu a weekendy spedzamy razem w domku:-D:-D:-D

tfuuuuuuu, tfuuuuuuuu, tfuuuuuuuuuuu.................... duzo lepiej.

Moja córcie zaczyna odczuwać powli rozłąke ze starym przedszkolem, jej najlepsza kolezanka została przez rodziców przeniesiona do sześciolatków , poniewaz chcą ją dac wcześniej do szkoły........ Rozmawiałam z jej matką i powiedziała, gdyby Maja się nie wyprowadzała to poszłaby normalnie bo z Mają............... moje dziecko to taki przywódca..........
............... ogólnie był ryk jak przyszła z przedszkola bo Karolinka jej o tym powiedziała..................... już nie mysle co będzie jak wyprowadzimy się.............. OGROMNA TĘSKNOTA

Aga, tez bym chciala, zeby JUltika byla przywodca, a nie nasladowca:sorry2:
Maja na poczatku bedzie sie zle czula, ale skoor ma silny charatkter, to szybko sie wklei;-):-)

u nas niedawno zaczelo padac. no i dobrze, bo w ogrosku i polu sucho. wybralam sie poplewic poziomki, to nie moglam gracki wbic taka skala:szok::szok:
Tobie to chyba kobito sie nudzi albo cos bierzesz, jakiegos spida

jutro rano lecimy do miasta zaaltwic ostatanie paierkowe sprawy przed swietami i wedlinke do swieconki kupic
mi mama ma przywiezc szyneczke mala i babeczke, a tesciowa kupi baranka
Julitka juz sie nie moze doczekac swiecenia jajek. juz w niedziele w drodze do kosciola mnie pytala, czemu nie wzielysmy koszyczkow:-D:-D:-D

my w tym roku podarujemy sobie swieconke w kosciele,bo w zeszlym mlody absolutnie nie byl zainteresowany, wiec poswiecimy u nas wLubiniu

co do pierwszego slowa, to juz chyba kiedsy pytalam, ale co to gryszpan???????????????????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
BUKSZPAN, GRYSZPAN...? - Garnek.pl

jaki kolor? ladnie wyszedl?
a jak poszlo robienie kurek na szydelku?
farba brazowa,ale ciut ciemniejsze wyszly,ale to nic, w porownaniu do tego blondu jaki wyszedl mi ostatnio to tes sa suuuuper,a kurki jakies pofalowane ogony mialy, na obrazku inne byly

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja jak zwykle nic nie robie z jedzenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja tez nic nie robie,a ciasta zostana do mamy wywiezione,a ja zostawie sobie po kawalku,a od niej przywioze sobie walowke

no, bukszpan, to wiem, co to jest:-D:-D

ani mi sie nudzi, ani spid, ot - cala moja natura:zawstydzona/y: gdzie nie pojde, tam musze cos zrobic, zeby darmo nie isc:sorry2:

reklama
Do góry