reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale fajnie Agulka! Będzie młody rządził! :-D
U nas na wsi też trochę małych dzieci jest to może moi bedą mieli się z kim bawić. I jeszcze ma być plac zabaw wsiowy robiony, tylko starosta blokuje tworzenie wspólnoty :dry: A już drewno na plac jest, i kasa na resztę urządzeń a tu taki zgrzyt.

Ja wpadłam tylko sie przywitac i znikam bo zakaratrzyłąm sie i kiepsko się czuję :-(

reklama
a co tu tak puściutko?
Asia zdrówka życzę:tak:
Agulka super z taką ilością dzieciaczków będą przynajmiej mieli się z kim bawic
Majandra jak idzie pisanie pracy?a dlaczego idziesz z Maciusiem do laryngologa? przez to że go te uszka ostatnio bolały?
Aneta i jak roladki wyszły?

HTML:
ładna ciekawe gdzie???????????????????????bo nas wiosna w tym roku "olała" i nie zamierza przyjść
uuuuuuuuuuu bo jest u nas więc zapraszam do nas na wiosenny spacerek;-):-)teraz juz jest 13 stopni i temperatura idzie w górę sneczko pięknie świeci wietrzyk minimalnie powiewa poprostu pięknie zaraz dzieci na dwór wyprawię:-)

U nas ładnie dziś było. Byliśmy z moją babcią na cmentarzu, potem u babci odkurzyliśmy, wysprzątaliśmy i umyliśmy samochód w środku. Maciuś wyhasał się z Gackiem (psem).

Monia, do laryngologa ze względu na to zapalenie i też ze względu na ten katar co miał tak długo.

No witam!
Ledwie nadgoniłam po całym dniu nieobecności ;-)

U nas jak u majandry ;-) Choć były momenty chmurne to jednak przewaga słonka. Byliśmy u siebie w lesie. Dom się wykańcza" ;-) Chłopcy się wyhasali. Dominika też troszkę.
Śpią teraz jako brudasy bo posnęli mi w aucie i nie miałam serca ich wybudzać kąpielą.
Jutro w planach zoo.

Ściskam Was wszystkie obecne i nieobecne! :-D

Witam się w piekny słoneczny dzionek:-) szkoda tylko, że ja w pracy:dry: dzień mi się zaczął fantastycznie poprostu, bo dostałam swój pierwszy w życiu mandat:wściekła/y: no ale cóż za tyle lat jazdy bezmandatowej przyjęłam go z godnością;-):-D

Monia roladek nie zrobiłam:no:bo M teraz ciągle nie ma w domu tzn. wszedł w spółkę i ma teraz więcej pracy i wraca wieczorami:-( a w ciągu dnia zjada obiad u mamy więc schab wylądował w zamrażalniku bo dla mnie i Tuśki zupa wystarczy;-) ale na następną niedzielę wypróbuje na bank:tak:
Agulka licytuje w Twojej aukcji:-) bardzo proszę nie odwoływać mojej oferty czasem bo tym razem licytuję na poważnie;-):-)

reklama
Witam i zaraz do zoo zmykam :-)
Dominika fochy od rana stroi i ryczy a ja się wkurzam przez to.
Do tego uparcie włazi mi pod komputer i wiesza się na półce z klawiaturą... niezależnie od tego czy siedzę przy nim czy nie. A półka nadwyrężona przez chłopców i można ją oberwać... Wrrrrr

Dora, spadam. Miłej pracy Aneta! A za co mandat? Ja w zeszłym roku w maju dostałam z fotoradaru i to takiego tajnego, ustawionego w samochodzie straży miejskiej :dry:

Do góry