reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam również w piękny słoneczny dzień:-)pranie pięknie schnie kawka wypita a młody nie chce bawic się na dworze:sorry2:dziś do przedszkola po Olę musze isc prędzej bo nie wiem czy pisałam ale jako ze jest akcja <<cała Polska czyta dzieciom>>codziennie inna mama ma przychodzic do przedszkola przeczytac dzieciom bajkę no i ja idę jako pierwsza:tak::dry:a po przedszkolu jedziemy na całe popołudnie do mamy na osiedle:tak:
Aneta super sprawa z tym łowieniem rybek Oli się marzy wybrac kiedyś na ryby ale coś nie może przekonac taty:-D
Alusia cześc:-)
a jeśli chodzi o prezent na dzień dziecka to pomysłów brak:sorry:

reklama
Wiki dostała już na dzień dziecka prezent,a w zasadzioe upominek. ja raczej na dzien dziecka nie lubie jakichs ogromnych prezentow kupowac. wybrała sobie sama zestaw doktora w walizce takiej, my z K jestesmy wyleczeni za wszystkie czasy :-D i słodycze. jeszcze ma dostać przybory do kuchni (garnki, talerze, kubki, potrawy plastikowe). myślę ze chyba wystarczy. ciekawi mnie ta lalka pł ywająca Agatka co reklamuja... :confused: ciekawe czy faktycznie pływa?

Aneta fajnie z tymi rybkami, ekstra. u nas w drodze na Wisłe też podobno jest coś takeigo ze mozna sobie złowić rybę i upiec od razu tam. hmmm ciekawe.
Dobra ja sie odmeldowuje na dzisiaj. moze wieczorem wpadne.
:-)

no właśnie my na takim sztucznym łowisku byliśmy:dry: co pstrągi na podbierak można łapać:szok::-D normalnie na rybki też jeździmy ale mój M to taki wyrafinowany wędkarz, ze czasem przez pół dnia nic nie złapie:-D na szczęście w naszej okolicy sporo tych łowisk jest wiec jest w czym wybierać;-)
Monia miłego czytania bajeczek:-) i dobrze, ze mi o kawie przypomniałaś, bo chodzę i ziewam zamikast napić się kolejną;-)

witam

u nas ciepelko!

mam sporo planow na popoludnie, ciekawe czy sie wyrobie z robota

umowilam w koncu siebie i Julitke do dentystki. chcialam malej sprawdzic pyszczek

Witam. Nie mam jakoś siły i natchnienia na BB :zawstydzona/y:
.

no co TY? jak mialas pisac prace, to na przekor siedzialas na BB a teraz, gdy masz wolne, to natchnienia brak. przewortnosc ludzka;-):-D

Z wielkim problemem udało mi się zapisać ja na następny rok na popołudnie od 13 do 18 :wściekła/y: i to też kryteria były tylko dla rodziców obojga pracujących i z zaświadczeniem z poradni specjalistycznej że dziecko musi uczęszczać do przedszkola. taki system, a my niestety tę walkę z systemem przegraliśmy :-)

o matko, jakie wymysly!!

A właśnie co planujecie dla waszych dzieciaczków z okazji dnia dziecka?

laptop i kosiarka czekaja

dziś do przedszkola po Olę musze isc prędzej bo nie wiem czy pisałam ale jako ze jest akcja <<cała Polska czyta dzieciom>>codziennie inna mama ma przychodzic do przedszkola przeczytac dzieciom bajkę no i ja idę jako pierwsza:tak::dry:

LoL, ale fajna akcja! Monia, dasz rade:tak:

no właśnie my na takim sztucznym łowisku byliśmy:dry: co pstrągi na podbierak można łapać:szok::-D normalnie na rybki też jeździmy ale mój M to taki wyrafinowany wędkarz, ze czasem przez pół dnia nic nie złapie:-D na szczęście w naszej okolicy sporo tych łowisk jest wiec jest w czym wybierać;-)

u nas czegos takiego nie spotkalam

Ja nie moge jak goraco:szok: S kupil garnitur, nowa koszule, krawat i pasek i 480 poszloooo Jeszcze buty by sie przydaly czarne.
Aneta ja tez lubie moczyc kija,ale moj S niestety nie. Za to Janusz jest wedkarzem zapalonym.
Alusia na przyszly rok, czyli do zerowki z trudem na popoludniu zapisalas?? No to juz maja obowiazek przeciez.
Ja bylam zostawic dzis papiery w 2 miejscach. Tak aambitnie tydzien zaczelam.

Ja nie moge jak goraco:szok: S kupil garnitur, nowa koszule, krawat i pasek i 480 poszloooo Jeszcze buty by sie przydaly czarne.
Aneta ja tez lubie moczyc kija,ale moj S niestety nie. Za to Janusz jest wedkarzem zapalonym.
Alusia na przyszly rok, czyli do zerowki z trudem na popoludniu zapisalas?? No to juz maja obowiazek przeciez.
Ja bylam zostawic dzis papiery w 2 miejscach. Tak aambitnie tydzien zaczelam.
nie, sorkipomyliłam sie.w tym roku :-) tzn na następny rok szkolny, o to mi chodziło. wiem że w 2012 to już obowiązek jest. sorki ;-)
a to widzę że na wesele się wybieracie, chyba nie doczytałam... a jak się czuje? wszystko już ok?pozdrawiam

Ostatnia edycja:
wow fajne prezenty wasze dzieciaczki dostaną(dostały)
Justyna niezły wydatek......mnie też to niestety czeka musze jeszcze własnie D kupic garnitur,buty,koszule,no i dzieci ubrac i siebie jeszcze na 2 dzień wrrrrrrrrrr
a tak wogóle to męczy nas(mnie i Olę ) alergia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:najbardziej szkoda mi Oleńki bo biedna nie dośc że kaszle to nos zapchany i oczka strasznie łzawią i są spuchnięte:-:)-:)-(

reklama
Witam w kolejny piękny, słoneczny poranek:-) oczywiście z kawką;-) zaraz zabieram się za gotowanie botwinki i planuję machnąć okno w kuchni bo straszy po tych ostatnich deszczach:growl: a popołudniu jedziemy kupić tą działeczke:-) ale się cieszę, a jednocześnie mam lęki bo ja o działce mam takie pojęcie że hoooho;-):szok::-D
Monia jak tam dziś sie czujecie?Współczuję alergii bo w domu też mam alergika i od kilku dni chodzi zasmarkany i z łzawiącym oczami:-(

Do góry