reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

O Nuśka myślami Cię przywołałam;-) co tam u Was? Mnie werwa do pracy ogarnęła jak zawsze kiedy spędzę kilka dni z młodą w domu a potem nagle taka pustka jak jest w przedszkolu:sorry2: wtedy szukam sobie zajęcia co by się w tą ciszę w domu nie wsłuchiwać;-)

reklama
Adasko na szczęscie osłuchowo oki:tak: mamy dalej stosować inhalacje z Mucosolvanu i pić syropek Elofen na noc mamy Acodin Junior.
U nas zaczęło się tydzień temu od wyskokich goręączek w środę, czwartek i piątek........ teraz nic poza strasznym kaszelm nie mamy, a ten kaszel pojawia się jak się umęczy i w nocy.

Poza tym pozdrawiam

A więc jednak pojechaliśmy do pediatry, dostał Bactrim. Co gorsza słyszę, że Bibi mi coś pokasłuje. Kurczę, nie mogę dłużej w domu siedzieć, mam nadzieję, że mama mi przyjedzie z nimi posiedzieć. Myślałam też by zawieźć Staśka pociągiem na wieś do rodziców, ale sama nie wiem. Rodzice nciskąją by jednak go zawieźć, no zobaczę jak się będzie czuł. Póki co łobuzją, już w łózkach niby śpią, ale słyszę odgłosy rejberowania.
Donkat- bierz tego grupona! Warto. Moja Bibi grzeczna jak aniołek z różkami i ogonkiem... Dzisiaj było ciężko, jak się uprze to nie ma przebacz. A zanim się ją wreszcie ułagodzi, to Stasiek zaczyna łobuzować i tym sposobem padam dziś na pysk.
Dlatego Asiu gratuluję pozytywnej postawy, jak planujesz chłopaków z przedszkola i szkoły odbierać?
Aga - jak Adaś?
Poluję na gruponie na jakiś weekend z mężem w hotelu, rany tak się wyspać do bólu, nie gotować, nie sprzątać, nie kąpać bąbli, chyba bym z łóżka nie wychodziła. Dzieciaki byśmy zostawili u moich rodzicow, jeszcze nigdy ich na noc samych nie zostawilismy, ale marzy mi się to...

Carioca, ja dziś podobne marzenie miałam. Przypomniało mi się, jak to było, gdy Maćka jeszcze nie było, jak wracaliśmy z pracy i mieliśmy wszystko w d... . Mogliśmy się walnąć na łóżko i tv oglądać. A teraz... możemy pomarzyć :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Jest specjalny mucosolvan do inhalacji, nie syropek. Ponoć bardzo skuteczny, u nas średnie efekty dawało. Ma działanie wyksztuśne, nie trzeba nim inhalować przed spaniem, bo kaszelek bedzie meczył.

reklama
Witam
Nuśka jestem:-)Weekend był jakis zakręcony D od soboty był w domu ciągle się gdzies jeździło załatwiało, na groby no i tak jakos nie było czasu zajżec:no:Zdrówka dla Igorka:tak:
wogóle to od poniedziałku to jak mówimy jesteśmy bezdomni :-Dbo wymeldowaliśmy się w końcu od mamy a tu jeszcze się nie zameldowaliśmy....
Agulka zdrówka dla Adasia. A jak Maja po Hallowen?dużo cukierków uzbierały dziewczyny?
Carioca ,Donkat zdrówka dla dzieciaczków:tak:
Aneta ale miałaś powera wow :-Da sąsiedzi wrrr szkoda słów na takich:wściekła/y:
coś jeszcze miałam napisac ale co:sorry2:zapomniałam.....:zawstydzona/y:

Do góry