reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wiecie ile widzialam moje dziecko dzisiaj? Zwleklam go z lozka o 7.30 i o 8 odstawilam do przedszkola,a jak dziadkowie odwozili go to zasnal po drodze i tyle:-(
Musze poprasowac...chyba,ze krasnoludki w nocy zrobilyby to za mnie,echhh

Aga dobry taki unormowany czas pracy,a w szukaniu masz racje, zrob sobie przerwe,bo faktycznie czlowiek sie zniecheca, taki dol przychodzi i ma sie wrazenie,ze do dupy jest wszystko.

Monia dzisiaj ukladalam ubranka, przez caly dzien ulozylam niecale 2 rzedy. Jest jakas nowa firma 2 for 3 i ma tak sliczne body i spioszki,ze szok.

Wczoraj pokazywalam Moni 2 rzeczy Niplette Avent Philips SCF152/02 - Nipletka (2szt.) | Dla mamy | Korekcja brodawek | MamaBebe.pl i Podgrzewacz żelowy z workiem termoizolacyjnym - Lovi - niebieski | Karmienie | Karmienie butelką | Podgrzewacze do butelek | MamaBebe.pl

Donus my mamy taki tv, kupilismy w zeszlym roku w czerwcu wtedy LEDowe wchodzily dopiero 32PFL5605H/12 Philips Telewizor LED 32PFL5605H Telewizor cyfrowy 32" Full HD 1080p z technologią Pixel Plus HD - Philips Support

Justyna dużoooo ułożyłas :-D;-)a że Mateuszka tak mało widzisz to wierzę że ci ciężko bo do tej pory miałas go prawie 24h na dobe no odliczając przedszkole a teraz prawie nic:-(najgorsze początki ....

reklama
Dziękuję za pamięć i życzenia :happy:. Stasia zawiozłam pociągiem do rodziców, ma teraz ładną pogodę, podwóreczko i całą uwagę dziadków dla siebie. Jest już zdrowy, bardzo szybko do siebie doszedł. Nie płacze za nami, ale dom bez niego odczuwalnie pusty.
Justyna - gratuluje pracy! W dodatku widze, ze w przyjemnej branży :tak:
Anetasa - emalliowane te garnki, super są. Marzą mi się takie.
Miłego wieczorku kobietki!

Do góry