reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak ten bigos za mną chodził że w końcu i ja zrobiłam i też wyszło jak dla armii :-D:tak:
Aneta to prosimy o fotki łóżka z włacicielką;-)
Donkat Tv kupiony już czy dalej się zastanawiacie?

reklama
monia już wczoraj porobiliśmy jej pierwsze fotki:-) ale po wczorajszym układaniu i urządzaniu nie miałam już na nic ochoty, ale jutro postaram się coś wkleić;-)

Witam w sobotnie popołudnie.

Rodziców mielismy, wczaraj tata pojecha a dziś mama, bo dzieci chciałby spac z babcią i to każde z osobna, więc dwie noce musiała nocować:laugh2:
Teraz maluchy poszły na urodziny do sąsiadek a my mamy chwilkę CISZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyy;-)
Miłej niedzieli życzę

witam

nawet 1 okno dzis umylam, a reszta... kiedys sie doczeka;-)

Aneta, nic dziwnego, ze Natalka zachwycona lozkiem:-):-)

Monai,
jutro sie wybieramy an poszukiwanie tv, ale ja bym chciala zaczekac, bo moze przed swietami jakies fajne okazje beda

Agus, a jak wasze stisunki z "ulubionymi" sasiadami?

Majandra, jak w pracy? lepiej?

widzialyscie to info, ze forumowiczka z wrzesniowek 2008 zginela w wypadku?

Milej niedzieli

ale ja bym chciala zaczekac, bo moze przed swietami jakies fajne okazje beda

Majandra, jak w pracy? lepiej?

widzialyscie to info, ze forumowiczka z wrzesniowek 2008 zginela w wypadku?
Długo nie zwlekaj, bo przed samymi świętami to właśnie tylko fikcyjnie ceny obniżają. Teraz wbrew pozorom jest najtaniej.

W pracy ok. W dyrektorką mało mam do czynienia.:-D

Widziałam to info. Strasznie smutne. Poza tym jakiś rok temu też dziewczyna z naszego forum będąc w ciąży zginęłam w wypadku. Pamiętacie? I aż mnie ciarki przeszły,jak sobie o tym przypomniałam.

witam

ale zimno w pracy!!! kilka dni bez ogrzewania i gotowe

nie mam zapalu dzis do pracy

Długo nie zwlekaj, bo przed samymi świętami to właśnie tylko fikcyjnie ceny obniżają. Teraz wbrew pozorom jest najtaniej.

nie damy sie naciagnac, bo juz mamy ceny obcykane, wiec na niby prmocje sie nie zlapiemy.
jesli chodzi o tv cyforwa, to chyba wybierzemy "n".

co u was po weekendzie?

witam z kawką:-)
weekend minął bardziej domowo, Mateusz popisał ściany na górze (narysował piegowatego chłopka),Ola ma ostatnio okres płaczu o byle co nawet krzywo spojrzeć zaraz na nią nie pójdzie...
brrr mroźno u nas ...

Monia, Aga pisala, ze sie zaczna placzki u dziewczynek i widocznie Ola ma juz ten wiek;-)

kupilismy wczoraj kolczyki Julitce, wybrala sobie rozowe serduszka (ja wolalam inne, ale jej nic a nic nie zmuszalam do zmiany zdania) i co? boi sie zmienic! obiecala, ze dzis sprobujemy. powiedzialam jej, ze w innym przypadku bede musiala je oddac, jak nie cche zalozyc.

bedziecie mi towarzyszyc na BB?

reklama
Witam.
U nas u Justy zimno, mglisto a nawet deszcz pada, bleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Donuś a ubrałas sie chociaz ciplej ??????????

Majandra kurtka przyszła, jest super i dzierki

Ostatnia edycja:
Do góry