reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się o poranku:-) nareszcie wyspana:-) co oznacza, ze z Tuśką już lepiej:tak: lata po domu i się bawi:tak:
Nuśka i co macie tą ospe czy nie?

reklama
Witam
Oczywiście ospa wysypało go okrutnie ma krosty nawet na ustach:baffled: no i gorączkuje.
Monia Aga wasze maluchy chyba też już miały ospę ????? Bo zastanawiam się przez ile dni będą jeszcze wychodzić nowe krostki???? I jak u was było? Jakie leki dostaliscie?? Bo my mamy jakiś Heviran i mieliśmy go podać jakby było gorzej (bo wczoraj miał kilka krostek)a dzisiaj ma to dziadostwo wszędzie i lecimy do apteki.
Leży biedaczek w łóżku jak gorączka schodzi to się bawi i biega ale teraz znowu gorączka.

Iza wiem że w gabinecie usuwa się laserowo i ponoć rewelacja ale o domowym nie słyszałam.

AnecIA zdrówka dla małej życzę

Donkat
coś czuję że Ty zwykłych kolczyków nie będziesz mogła nosić bo cos długo Ci się to goi, dobrze że u małej ok.

Ostatnia edycja:
Nuśka z tego co kojarzę to najgorszy wysyp to były pierwsze dni jakoś .A tabletki włąsnie mieliśmy te same co wy i one podobno powodują że łagodniej się tą ospę przechodzi...no i mieliśmy taki biały krem do smarowania kropek

Ostatnia edycja:
witam poniedzialkowo

kregoslup mnie boli, chyba od niewygodnego siedzenia w pracy.
P tez jest "polamany", az sie boimy, czy to nie cos powaznego, bo bol promieniuje i troche mu reka cierpnie.
wlasnie wyczailam mu masaze na Gruperze.

jak chorowitki?

aaa, zapomnialam: mam problrm. Julitka chce, zeby w tym roku Mikolaj przyszedl nie, jak bedzie spala, ale w dzien. no i nie mam skad go wziac....pogadam jeszcze z kolezanka z naprzeciwka, moze do Malgosi bedzie przychodzil,to polaczymy. troche sie boje zamowic tak z jakiegos ogloszenia

Ostatnia edycja:
Donkat, kup jakiś tani strój mikołaja i "zatrudnij" kolegę/sąsiada etc.

jak nie znajde innego rowiazania, to tak chyba zrobie, choc nie bardzo mam ochote wydawac duzo kasy na stroj, a te tanie z supermarketow nie za bardzo mi sie podobaja:baffled:

pojadlysmy z niunka frytek:zawstydzona/y:

wam tez kursor do pisania ustawia sie gdzie sam chce, np w srodku czyejs wiadomosci, a nie pod spodem?
jednka wolalam to stare okienko do pisania-bylo bardziej posluszne

zasiadlam, zeby juz w koncu kupic zabawki na Mikoalaja/swieta

reklama
Do góry