reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam z domku:) po kawce:-)

Majandra
Jak nauka wczoraj poszła? Jak samopoczucie bo coś Cię wczoraj brało i jak Maciuś załapał coś czy raczej się trzyma???

Aga hop hop coś Cię mało ostatnio??? Co się dzieje???

Justyna zdecydowałaś już co z tym Carrefour-em ???

Donkat jak uszy ???? Miłego dnia w pracy zyczę.

Anecia TV podłączony ? Jaki kupiliście ???I ja wciąż czekam na fotki małej w nowym łóżku

Monia jak klimaty w przedszkolu???

Pozdrowienia dla wszystkich :-)

Z okazji że jestem w domku muszę troszkę posprzątać i poprasować więc do później pa pa

Młody ma przecież ospę (ale już w poniedziałek idziemy do kontroli) a nie miałam go dzisiaj z kim zostawić więc musiałam wyprosić wolne a tak niezręcznie trochę bo koleżanka z pokoju też jest na urlopie do końca tygodnia i dzisiaj dział księgowości pusty :rofl2: a że mam wyrozumiałych szefów to nawet nie robili problemu.

Aneta przypomniało mi się że miałaś latem na pazurkach pękający lakier a że idziemy na imprezkę andrzejkową to wpadłam na pomysł żeby sobie zrobić takie pazurki z podkładem złotym góra czarna i kupiłam w rossmanie takie cudo ale to jakaś lipa musiałam suszarką suszyć bo inaczej te pęknięcia takie małe i strasznie długo schło. To na pewno o firmę chodzi ale teraz nie było tam już wyboru a ty miałaś z jakiej firmy????

Ostatnia edycja:
Tak moja mama z nim była cały tydzień tyko dzisiaj nie może , a z ospą juz lepiej zasuszają się te krosty i tak jak pisałam wyżej w poniedziałek do kontroli i myślę ze już we wtorek do przedszkola. Najgorsze były pierwsze trzy doby bo była cały czas gorączka później już było ok.

Melduję sie i ja:-) chałupa ogarnięta, barszczyk konczy sie gotować;-) pranko się kręci a ja mam jeszcze dzisiaj milion spraw do załatwienia więc zaraz zjemy zupe i wyruszamy:tak: czekam tylko aż dziadek skończy oglądać mecz:-) mamy za sobą pierwsze zakrapianie. Tuśka jednak jest naprawdę rozsądna bo po krótkim tłumaczeniu dała sobie bez problemu zakropić:tak: teraz ma obie źrenice różnej wielkości:eek: ale na szczęście nie widzę jakiegoś problemu z widzeniem:no: a pani doktor ostrzegała że tak moze być:baffled:
Nuśka ja miałam z dali te lakiery i powiem, że teraz nie mogę ich trafić a jaki bym nie kupiła inny to jednak coś jest nie tak:crazy:

reklama
witam

wczoraj i dzisiaj siedze za kolezanke E i ledwo mam kiedy sie po tylku podrapac...
wpadam wiec na chwilke

ufff-w koncu zjadlam, bo do tej pory czasu nie mialam

slonko u nas, az milo.

dzis po pracy znow lece do fryzjerki na zabieg włosowy

P mial jezdzic caly weekend, juz wszystko bylo dograne, a teraz sie okazalo, ze jednak nie. mialysmy jechac z niunka do Slupi, zeby nie siedziec samotnie w weekend. i teraz co...pojedziemy we 3, tylko duzo pozniej, bo P bedzie mial robote na podowrku

Witam z domku:) po kawce:-)

Donkat jak uszy ???? Miłego dnia w pracy zyczę.

Nusia, fajnie posiedziec w domku, prawda?
mnie sie marzy wolne...

uszy..no coz, goja sie. juz jest duzo lepiej, ale jesdzcze nosze te zlote kolczyki

Aneta przypomniało mi się że miałaś latem na pazurkach pękający lakier a że idziemy na imprezkę andrzejkową to wpadłam na pomysł żeby sobie zrobić takie pazurki z podkładem złotym góra czarna i kupiłam w rossmanie takie cudo ale to jakaś lipa musiałam suszarką suszyć bo inaczej te pęknięcia takie małe i strasznie długo schło. To na pewno o firmę chodzi ale teraz nie było tam już wyboru a ty miałaś z jakiej firmy????

moja siostra ma, tylko nie pamietam jakiej firmy. kiedys sporbowalam sobie pomalowac i...zaraz zmylam, bo wcale mi nie popekal jak trzeba, tylko takie kluchy mi sie zrobily

Do góry