reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. przynajmniej nie bedzie balowala do pozna-mam nadzieje. ostatnio basrdzo pozno zasypia, bo ok.21!!!!!

jedzie do nas TV:-)

tylko caly czas nie wybralismy jescze telewizji:szok::szok:

mowialm Wam, ze sprawa Mikolaja zalatwiona? sasiadka zalatwi stroj, a szwagier P przebierze sie za MIkolaja. zrobimy zbiorowa impreze dla 3 dzieciaczkow:-)

musze jeszcze wydrukowac jakas kartke z Mikolajem, bo P wymyslil, ze wlozymy do skrzynki dla Julitki list od Mikolaja, w odpowiedzi an jej list o prezent

reklama
smiac mi sie chce, bo najpierw P zaadresowal do Julitki koperte i mowil, ze jak bede na poccie, to zebym kupila kartke i jej wysalla list. potem pomyslal i mowi: przeciez mozna wlozyc do skrzynki. a potem mowi: przeciez mozna wydrukowac z netu jakas kartke:-D:-D:-D:-D

Donus i clop madrze czasem wymysli:-D;-) A jaki tv kupiliscie? Wczoraj dostalam oferte z Polsatu,bo mamy i strasznie ceny podniesli. My akurat nie mamy umowy,bo skonczyla nam sie i nie podpisalismy nowej,ale jak placimy to mamy. Ogolnie z Polsatu zadowolona jestemale warto zorientowac sie w innych platformach, tym bardziej,ze teraz internet maja czesto.

Cos rozbiera nasze smerfiki:-(

Siedzę u mamy i się nudzę i zaczęłam przeglądać sobie ten z czasów ciąży, a szczególnie sierpień/wrzesień. Ale miałyśmy dużo czasu na pisanie :szok::-D A teraz każda 2-3 zdania dziennie i pa pa. :eek:

No rewelacja po prostu. Może forum skasujemy.:crazy:

Jestem zdziwiona, bo Maciuś jest troszkę zawiedziony, że na przywitanie Św. Mikołaja 6 grudnia nie będzie mówił wierszyka. Nie sądziłam, że on lubi mówić publicznie. Powiedziałam mu, że następnym razem niech się zgłasza, nawet jak siostra sama dzieci wybiera.

Kto przyłączy się do kawki?

Ostatnia edycja:
reklama
Majandra ja bym bez BB nie dała rady:no:
a tak wogóle to witam z kawką, my już po kościele(Mati robił pod koniec sceny wrrr) własnie wcinają śniadanko a na 9 do przedszkola więc zdąże jeszcze na szybkiego wypic;-)
Donkat pisałas że Julitka późno chodzi spac bo o 21 moi ostatnio byli jeszcze gorsi bo po 22 spacerowali jeszcze z góry na dół i tak potrafili do 23 z byle pierdołą schodzic na dół ,to pic ,to siku,to że usnąc nie mogę itd.mam nadzieję że teraz przez te roraty to będą prędko chodzili spac bo budzę ich o 5.40

Do góry