reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam

ja sie zlecialam...

jak siedze wdomu, to i czas na BB soe znajduje

wku**** mnie to nowe okeinko do postow, bo jak wstawie buzke i chce dac enter, to mnie przerzuca na sama gore posta, a nie tm, gdzie ja cche-wwwrrr!!!

mamy TV!! Julitka jaka ucieszona, ale co z tego, jak na razie bedzie stal w pudle, zanim P nie zjedzie

Donkat pisałas że Julitka późno chodzi spac bo o 21 moi ostatnio byli jeszcze gorsi bo po 22 spacerowali jeszcze z góry na dół i tak potrafili do 23 z byle pierdołą schodzic na dół ,to pic ,to siku,to że usnąc nie mogę itd.mam nadzieję że teraz przez te roraty to będą prędko chodzili spac bo budzę ich o 5.40

Monia, i wtsaja o tej porze??? toz to ciemna noc jeszcze!

no to i ja sie zlatuje z kawką oczywiście:-) wczoraj nie mogłam sie odnaleźć w domu bez Tuśki więc zajełam sie porządkami;-) wogóle jakaś wypluta ostatnio jestem już żyje urlopem;-)
Donus fajowy tv:tak: jak ze zmianą koczyków u Julitki?
Monia ja Cię podziwiam i przyznam sie bez bicia, że z czystego lenistwa nie potrafiłabym się zmobilizować żeby wstać tak wcześnie a co dopiero budzić Tuskę:sorry:

wrrrr co za dzień :wściekła/y:Mateusz od rana niedobry daje popalic ,przed wyjściem do przedszkola Oli rozwaliły się buty a D będzie najwcześniej ok 19 więc dzis anie nie ma jak jechac i kupic jej nowych:wściekła/y:ahhhhhhhhhhhh

edit. jeśli chodzi o ranne wstawanie jak narazie nie protestują

dziewczyny, pytanie od laika: do jakiego wieku jest odpowiedni kanal Cbeebies ? mnie sie kojarzy z maluszkami,a w telewizji "n" jest praktycznie tylko on i jeszcze Nicxelodeon, ktorego nie znam-co to? ktor kanaly byscie polcily dla naszych dzieci?

reklama
Donuś Tuśce ostatnio nie wiem jakim cudem wypadł jeden kolczyk w samochodzie i zanim sie wogóle połapaliśmy to już był kolejny dzień:eek:całą chate przetrząsłam i nerwy już były. Na szczęście Marek pokojarzył fakty i poszedł sprawdzić w aucie i znalazł:tak: oczywiście cyrk na kółkach żeby znowu tego kolczyka założyć:wściekła/y: i zaryzykowałam i założyłam jej jak spała:tak: może jednak spróbuj;-)

Do góry