majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dzwoniłam do nauczycielki Maćka i dowiedziałam, że chyba jasełka będą przeniesione, bo prawie cała grupa choruje (na 20 dzieci dziś była 5). 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Dołączam się do życzeńWitam i miłego dzionka życzę!
Do piątku zwolnienie. Już trochę lepiej się czuję. Maciuś też. Tylko słabo mi.
Witam się i ja:-) chwilowo mam ograniczony dostęp do kompa bo M ma angine i leży w domuwięc oprócz tradycyjnego jęczenia i marudzenia okupuje jeszcze komputer
do tego golf mi nie odpalił dzisiaj
i jak mi jutro przyjdzie jechać krową M do pracy to się popłacze z radości
czyli ogólnie dzień zaczął się do dupy, Anetka nie daj się!!
a jeszcze M powiedział, ze teściowa przyjdzie, bo synuś chory i już leci przez całe miasto z soczkami i owocami. szkoda, ze jak wnuczka chora to jakoś jej nie odwiedzaPowiedz o tym jej. Ja kiedyś tak zrobiłam (w sumie to nie wiem czy mi wyszło na dobre bo zaczęła przychodzić za każdym razem. )
Dzwoniłam do nauczycielki Maćka i dowiedziałam, że chyba jasełka będą przeniesione, bo prawie cała grupa choruje (na 20 dzieci dziś była 5).![]()

Donuś wzajemnie miłego dnia życze:-)jak po zebraniu? Bo ja też wczoraj byłam i powiem szczerze, ze jestem w szoku jeszcze chwila i od dzieci idących do szkoły będzie się wymagać znajomości tabliczki mnożenia![]()
Dzwoniłam do nauczycielki Maćka i dowiedziałam, że chyba jasełka będą przeniesione, bo prawie cała grupa choruje (na 20 dzieci dziś była 5).![]()

a co do nauki to sporo też się uczą, sylabować, literować, układać w zbiory i dużo dużo więcej
na szczęście posiedziała pół godziny i poleciała dalej;-)
, inhalujemy, psikami i się bawimy......... u nas Jasełka nie wiem kiedy będą, daty jeszcze nie ma, wczoraj dzwoniłam do jednej z mam kolegów Adasia i mówiłam, że nie ma terminu, mam nadzijwe, że po niedzieli , by młody dobrze wydobrzał
a czemu jutro przedszkole zamknięte???????????????? Kurcze drogie te paczki 
u nas tez przesiew w przedszkolu jest
Tak, kilkoro dzieci to miało.U Mateusza w przedszkolu pojawila sie Choroba bostońska nie wiem,czy u Was tez slychac o tej chorobie

\