reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam

Witam i miłego dzionka życzę!
Dołączam się do życzeń

Do piątku zwolnienie. Już trochę lepiej się czuję. Maciuś też. Tylko słabo mi.

Witam się i ja:-) chwilowo mam ograniczony dostęp do kompa bo M ma angine i leży w domu:wściekła/y: więc oprócz tradycyjnego jęczenia i marudzenia okupuje jeszcze komputer:wściekła/y: do tego golf mi nie odpalił dzisiaj:wściekła/y: i jak mi jutro przyjdzie jechać krową M do pracy to się popłacze z radości:wściekła/y: czyli ogólnie dzień zaczął się do dupy, Anetka nie daj się!!

a jeszcze M powiedział, ze teściowa przyjdzie, bo synuś chory i już leci przez całe miasto z soczkami i owocami. szkoda, ze jak wnuczka chora to jakoś jej nie odwiedza:dry: Powiedz o tym jej. Ja kiedyś tak zrobiłam (w sumie to nie wiem czy mi wyszło na dobre bo zaczęła przychodzić za każdym razem. )

Dzwoniłam do nauczycielki Maćka i dowiedziałam, że chyba jasełka będą przeniesione, bo prawie cała grupa choruje (na 20 dzieci dziś była 5). :szok:

oooooo masakra

A u mnie dziś cisza i spokój, odpoczywam bo jutro kolejna dawka stresu, znowu ide do lekarza w szpitalu. Mężuś rano stwierdził że pewnie znowu mnie nie wezmą. Przynajmniej KTG zrobią :-D

o rety, co za szalony dzień. telefon za telefonem, sprawa pilna goni jescze pilniejsza!!! w koncu chwileczka spokoju-uuuff!

wygrałam w totka 100zl:-):-)

pomyliłam dni! jutro mamy nieczynne przedszkole, a ja myślałąm, że dziś. Toteż teść umówił na dziś Julitkę do szczepienia! no i będzie 2 dni u teściów. Nie byłoby problemu, gdyby nie to, że teściowa chora i nie chciałabym jej obciążać! ach!!!!

Donuś wzajemnie miłego dnia życze:-)jak po zebraniu? Bo ja też wczoraj byłam i powiem szczerze, ze jestem w szoku jeszcze chwila i od dzieci idących do szkoły będzie się wymagać znajomości tabliczki mnożenia:cool:

tak dużo u Was uczą? U nas to właśnie rodzice są trochę zawiedzeni (niektórzy), że dzieci nie uczą się jeszcze pisać, że tylko poznają obraz graficzny liter, że tylko troche szlaczków robią. Podobnież większy nacisk na nauke będzie za rok w zerówce.
U nas przede wszystkim była mowa o choince. 40zł paczka i 35zł płyta ze zdjęciami dla chętnych.

Dzwoniłam do nauczycielki Maćka i dowiedziałam, że chyba jasełka będą przeniesione, bo prawie cała grupa choruje (na 20 dzieci dziś była 5). :szok:

ojej, pomór!

Donuś my na tym zebraniu mieliśmy spotkanie z psychologiem i pedagogiem na temat gotowości szkolnej naszych dzieci. Nasłuchałam się czego to nie będą wymagać i oceniać za nim pójdzie Tuśka do szkoły, że aż mi się pisać nie che. Normalnie miałam wrażenie, ze za chwilę usłyszę, ze tabliczke mnożenia ma znać:szok::-D a co do nauki to sporo też się uczą, sylabować, literować, układać w zbiory i dużo dużo więcej:tak:
Iza to ja wolę nie ryzykować;-) siedze cicho lepiej zeby przychodziła jak M chory, bo Tuśka mimo wszystko więcej choruje od niego:sorry2: na szczęście posiedziała pół godziny i poleciała dalej;-)

Cześć Wam.

Zdrówka dla Maciusia i jego mamy, dla chłopów Anety i Luandzi i dla wszystkich chorowitków:tak:
U nas trochę lepiej, młody cały czas na szczeście bez gorączki, ale zielono strasznie z nosa leci:eek:, inhalujemy, psikami i się bawimy......... u nas Jasełka nie wiem kiedy będą, daty jeszcze nie ma, wczoraj dzwoniłam do jednej z mam kolegów Adasia i mówiłam, że nie ma terminu, mam nadzijwe, że po niedzieli , by młody dobrze wydobrzał:happy2:

U nas zima w pełni, śniegu nawaliło i cały czas pada.
Iza trzymaj się jutro

Donuś gratki stówki:tak: a czemu jutro przedszkole zamknięte???????????????? Kurcze drogie te paczki

Monia witaj, pewnie Zosią się opiekujesz, a jak Mati rozwija się coś czy "zabiłas" choróbstwo???

WitaM
zdrówka dla wszystkich chorowitków
Mateusz nie jest najgorszy prócz katarku wszystko ok ale za to Zosia znów chora dziś byli z nią u lekarza i znów zapalenie gardła i krtani a zaledwie w sobotę skończyła zastrzyki:sorry2:
z dobrych wiadomości to kupiliśmy dzis narożnik:-):-):-)chieliśmy na raty ale niestety w sklepie tym co wybraliśmy nie szło na raty i teście zgodzili się pożyczyc gotówkę:-)

Śniezek pruszy, szkoda tylko,ze od poniedzialku ma odwilz przyjsc...

Donus gratuluje 100!

Majandra zdrowka dla Was:tak: u nas tez przesiew w przedszkolu jest

Aneta tesciowa jak kazda matka martwi sie o swoje piskle lub ma okazje udowodnic,ze jest lepsza opiekunka niz ty:-p

Iza zalamujesz mnie czasami swoim zapalem do gotowania...

U Mateusza w przedszkolu pojawila sie Choroba bostońska nie wiem,czy u Was tez slychac o tej chorobie

Wczoraj kupilismy lodowke i zmywarke. Niby do swiat maja odpalic piece w domach. Mam nadzieje,bo boje sie,ze wilgoc wejdzie.

W pracy zmiany, zmiany, niby drobne,ale duzo i bez sensu i nie wiadomo kto to wymysla,ech

Monia pochwal sie

Justyna mówisz masz
DSC09999.jpg\
a wy jaką zmywarkę i lodówkę kupiliście?

Donkat super z tą 100 gratki;)
Justyna coś słyszałam o tej chorobie wspominała mi o tym szwagierka ale nie spotkałam sie z konkretnym przypadkiem
Iza trzymam kciuki żebys jutro o tej porze tuliła gwiazdeczkę w ramionach
Agulka dobrze że Adas lepszy
Majadndra strasznie dużo dzieci u was choruje

reklama
Monia narożni bardzo ładny :-) szkoda ,że Zosia znowu chora
Justyna tak u nas też dzieci na to chorują, ale słyszałam w telewizji ,że ta choroba to żadna nowość tylko ostatnio jakaś medialna się zrobiła
Iza będę jutro trzymała kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
Z tego co słyszę to moje małe łotry jeszcze nie śpią, a jutro już o 8 mają być w przedszkolu , przynajmniej Zuzia musi bo od jutra zaczynają szkółkę narciarską, trochę się obawiam czy sobie poradzi bo w tym roku jadą już na dość dużą górę ...

Do góry