reklama
Donuś... jeśli płacisz kartą kredytową to transport gratis, PAYu 9,90zł GLS lub poczta, pobranie 14,90 tylko poczta. Minimalne zamówienie 59 zł.Dziś też sa promocje ale nie tak spektakularne jak wczoraj. Ja się zbieram już do szpitalnego lekarza i albo mnie zatrzyma albo znowu wyśle do domu.
Aguś nie choruj. Po co? Zdrówka życzę.
Życzę miłego dnia.
Aguś nie choruj. Po co? Zdrówka życzę.
Życzę miłego dnia.
Ja nie chce chorowac
rodzicow mam chorych i rowniez leza w lozeczku na antybiotykach, mlody niby byl juz ok ale od wczoraj nawrot choroby' musialam go dzis poscic do przedszkola bo dzis Jaselka i jakby to bylo bez jednego krola;-) ale umowilam dzis na popoludnie do lekarza , bardzo duzo ludzi u nas chorujr
rodzicow mam chorych i rowniez leza w lozeczku na antybiotykach, mlody niby byl juz ok ale od wczoraj nawrot choroby' musialam go dzis poscic do przedszkola bo dzis Jaselka i jakby to bylo bez jednego krola;-) ale umowilam dzis na popoludnie do lekarza , bardzo duzo ludzi u nas chorujrdonkat
Fanka BB :)
Iza została w szpitalu, jutro będzie miała cesarkę![]()
właśnie weszłam, żeby to napisać:-)
20.12.2012r-bardzo ładna data. mój bratanek Radzio jest z 20.12, oj, ma charaktere, ma...;-):-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam tez dostałam wczoraj wiadomośc od Izy :-)ciekawe czy już tuli swoja kruszynkę w ramionach
Mati wczoraj miał występy i wigilijkę był pajacykiem i tańczył i zauważyłam że mam 2 mateuszów jeden to rozbrykany i nieposłuszny w domu a drugi to cichy,spokojny grzeczny w przedszkolu.Widzę że wogóle mało się udziela na przedstawieniu siedział znudzony a w sali zazwyczaj bawi się sam trochę mnie to niepokoi bo wydaje mi się że nie jest lubiany przez kolegów....
Agulka jak zdrówko?
Mati wczoraj miał występy i wigilijkę był pajacykiem i tańczył i zauważyłam że mam 2 mateuszów jeden to rozbrykany i nieposłuszny w domu a drugi to cichy,spokojny grzeczny w przedszkolu.Widzę że wogóle mało się udziela na przedstawieniu siedział znudzony a w sali zazwyczaj bawi się sam trochę mnie to niepokoi bo wydaje mi się że nie jest lubiany przez kolegów....
Agulka jak zdrówko?
Witam się i ja:-) zaraz jade dokończyć świąteczne zakupy i do taty zajade zobaczyć czy wreszcie dosypali ziemi, bo już mnie szlak tarfia jak widzę to wszystko rozwalone a doprosić się nie można zeby zrobili porządek
kase wzięli i wszystko olewają
Monia nie zapominaj, ze Mati jest w sumie nowy w grupie. Pewnie większośc dzieci zna się już z poprzednich lat, a wtedy nie łatwo jest wejść dziecku w grupe.
Aguś jak tam zdróweczko?
kase wzięli i wszystko olewają
Monia nie zapominaj, ze Mati jest w sumie nowy w grupie. Pewnie większośc dzieci zna się już z poprzednich lat, a wtedy nie łatwo jest wejść dziecku w grupe.
Aguś jak tam zdróweczko?
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To sobie pośpiewajmy dla maleńkiej Magma - Aicha - YouTube
Podziel się: