Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A przed ciążą jak było?Chodzi o brak czułości i brak zainteresowania ze strony partnera wobec mnie, nie dziecka.
"Przed ciążą był inny" - taką książkę reportaż napiszę w oparciu o historie z forum.A przed ciążą jak było?
Bo sie na szybko na dziecko zdecydowali. Nie mieszkają razem. Ja chyba jestem za stara, bo dla mnie dziecko to tylko jak ma się stabilną sytuację życiową."Przed ciążą był inny" - taką książkę reportaż napiszę w oparciu o historie z forum.
W budżetówce wcale niekoniecznie.Z jednej strony tak, ale z drugiej, taka wiecznie nieobecna matka będzie wiecznie zarabiała najniższą krajową, bez możliwości awansu, a z dodatkowymi pieniędzmi typu nagrody może się pożegnać
Bobasiu jest fajny jak śpi, ładnie je, uśmiecha się, wygłupia, osiąga kroki milowe i daje się całować.Mam wrażenie, że dziewczyny są lekkomyślne bo chcą mieć bobaska, bo bobasek fajna sprawa.![]()
To weź dolicz kolki albo zaparcia bo to tak naprawdę często się zdarza w pierwszych tygodniach życia dzieckaBobasiu jest fajny jak śpi, ładnie je, uśmiecha się, wygłupia, osiąga kroki milowe i daje się całować.
Gorzej jak nie śpi dłużej niż pół godziny, nie chce jeść, płacze, ma opóźnienia w rozwoju i ogólnie jest problemowy. Wystarczy jedno z powyższych i już życie matki jest cięższe. Oczywiście kochamy swoje dzieci niezależnie od tego jakie są, kochamy, bo są, ale bobaski sprawiają duuuużo trudności, zwłaszcza pierworódce.
A weź teraz dodaj takie akcje jak kiepski facet, problem z kasą czy pracą. Ja podziękuję.