• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wsparcie partnera

reklama
Ogólnie to po rozmowie z partnerem on się bardzo wystraszył, że faktycznie mogę go zostawić. Ja mu powiedziałam, że mogę być na tej kawalerce i że po prostu niektóre meble trzeba będzie zmienić i ich ustawienie, ale on nie chce, chce iść na wiosnę na 3pokojowe mieszkanie i dopóki dziecko się nie urodzi chce jeszcze dodatkowo gdzieś dorobić, żeby chociaż odłożyć właśnie te pieniądze na czarną godzinę :)

Ogólnie to po rozmowie z partnerem on się bardzo wystraszył, że faktycznie mogę go zostawić. Ja mu powiedziałam, że mogę być na tej kawalerce i że po prostu niektóre meble trzeba będzie zmienić i ich ustawienie, ale on nie chce, chce iść na wiosnę na 3pokojowe mieszkanie i dopóki dziecko się nie urodzi chce jeszcze dodatkowo gdzieś dorobić, żeby chociaż odłożyć właśnie te pieniądze na czarną godzinę :)
Czyli zamieszkacie ze sobą dopiero po porodzie?
Czyli się facet przejął. To dobrze wróży Waszej przyszłości 🙂 dużo ciepła i miłości Wam życzę 🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry