reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

spring jak tam postępy? walczysz?

ja od wczoraj zaczęłam dietę south beach:-) mam nadzieję, że będę miała się czym pochwalić:zawstydzona/y: bo jak znów zawalę to będzie wstyd:zawstydzona/y:

reklama
ja kochane wzięłam się za moje 5 -6kg+ od zeszłego tygodnia. Diety cud brak. Odstawione słodycze, gazowane napoje,zakaz podgryzania, mało chleba, makaronu, ziemniaków, jak najmniej smażonego, więcej warzyw i owoców. Jeszcze karmię więc nie chcę przechodzić na nic drastycznego. W weekend były urodziny emka więc musiałam sobie popuścić i zjeść torta, ciacho i dobre kolacyjki, ale w sumie po tygodniu jest mnie 1 kg mniej. Jeszcze 4-5kg przede mną:tak: Dam znać w pt. co u mnie

jak ja kocham jesć! jak ja nienawidzę byc na diecie!:crazy:

Patik walczę, walczę;-) Na razie -7,3 kg,ale kilogramki już tak szybko nie lecą w dół:eek: Gdybym dołączyła do tego więcej ruchu pewnie chudłabym szybciej:tak: Trzymam kciukaski żebyś wytrwała:-) :-)

Scarletka piękny wynik:tak:

Fajnie mieć świadomość,że ktoś też się odchudza, wtedy jakoś tak łatwiej wytrwać...;-)

reklama
Do góry