reklama
futrzakowa
yea! to ja!
polecam przed takimi brzuszkami 10min ćwiczeń cardio czyli bieg/skakanka/rower/szybki marsz ... wtedy będzie lepsze spalanie podczas brzuszków:-)
no i podobno rano się więcej spala niż wieczorem
a czy są jakieś ćwiczenia które są zakazane podczas karmienia? czy hantelkami albo robiąc pompki nie zaszkodzę?
wiem..głupie pytanie
ale w zasadzie to do końca nie wiem...

a czy są jakieś ćwiczenia które są zakazane podczas karmienia? czy hantelkami albo robiąc pompki nie zaszkodzę?

patik80
Fanka BB :)
madzikm i czego mogę oczekiwać po 42 dniach rzetelnych ćwiczeń? z flaczka zrobi sie kaloryferek?:-) czy któraś na poważnie sie przymierza do takiego treningu? może jak postanowienie bedzie zbiorowe to łatwiej będzie wytrwać? muszę się poważnie zastanowić;-)
futrzakowa
yea! to ja!
madzikm i czego mogę oczekiwać po 42 dniach rzetelnych ćwiczeń? z flaczka zrobi sie kaloryferek?:-) czy któraś na poważnie sie przymierza do takiego treningu? może jak postanowienie bedzie zbiorowe to łatwiej będzie wytrwać? muszę się poważnie zastanowić;-)
po 42 dniach można zauważyć b duże zmiany na + :-) a czy będzie kaloryferek to zależy jak teraz wygląda twój brzusio

6 WEIDERA cwiczylam po pierwszej ciąży i naprawde moge polecić, chociaz od razu mówię, ze wytrzymac do 42 dnia nie jest łatwo, ale efekt jest, no moze u mnie nie był to kaloryfer
, ale mięśnie wycwiczone były super 

futrzakowa
yea! to ja!
dziewczyny a ta seria w cwiczeniach to co oznacza????????
jedna seria ma x powtórzeń... czyli pierwszego dnia robisz po 1 serii z każdego ćwiczenia (czyli 6 razy pierwsze cwiczenie 6x drugie itd...). Drugiego i trzeciego dnia wykonujesz już dwie serie czyli 2 x 6 każde ćwiczenie;-)
polecam przed takimi brzuszkami 10min ćwiczeń cardio czyli bieg/skakanka/rower/szybki marsz ... wtedy będzie lepsze spalanie podczas brzuszków:-)
a czy są jakieś ćwiczenia które są zakazane podczas karmienia? czy hantelkami albo robiąc pompki nie zaszkodzę?wiem..głupie pytanie
ale w zasadzie to do końca nie wiem...
A tak mi się właśnie przypomniało, że gdzieś ostatnio czytałam, że jak się karmi piersią to nie powinno się bardzo intensywnie ćwiczyć i w ogóle jak już się ćwiczy to od razu po karmieniu, bo coś tam się wydziela w organiźmie i może przechodzić do mleka, ale nie pamiętam co to było

jedna seria ma x powtórzeń... czyli pierwszego dnia robisz po 1 serii z każdego ćwiczenia (czyli 6 razy pierwsze cwiczenie 6x drugie itd...). Drugiego i trzeciego dnia wykonujesz już dwie serie czyli 2 x 6 każde ćwiczenie;-)
to na bank po pierwszym dniu nie wstane ha ha ha
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a ja od początku ciąży na super rowerku treningowym mojego męża... ścieram tylko kurze... 

Podziel się: