reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A gdzie mieszkasz? :) No mała by się cieszyła z tego oceanarium ze szok:)
Bilety nie sa drogi małe dzieci dużo nie płacą a dorośli 40 zl tu i tu razem spędziliśmy tam dobre 3 h:)
w Jeleniej. nam zeszło by dłużej bo od razu obiad byśmy zjedli i lody i gofry haha no i mała wolniej chodzi więc spokojnie cały dzień z dojazdem by zszedł :)

reklama
w Jeleniej. nam zeszło by dłużej bo od razu obiad byśmy zjedli i lody i gofry haha no i mała wolniej chodzi więc spokojnie cały dzień z dojazdem by zszedł :)
Możemy się kiedyś spotkać:)
Wiesz co w zoo można wziąć takie wozki wygladaja jak przyczepki dla dzieci żeby je wozić bo mala pewnie padnie jak obleci całe hehe:)
A i ceny w zoo za piwo lody czy jedzenie jeszcze raz albo dwa takie jak w sklepie drogo :p

Ola wiem bo w zoo byłam już kilkanaście razy jak mieszkałam bliżej ;) także wiemy na co się piszemy... piwa mój nie pije :) wiec rozchodzi się bardziej o moje i małej zachcianki :D

Anka sciskam mocno :* zostań z nami jak dasz rade, pisz do nas! Ale wczoraj wszystko bylo ok z dzidzia, nic nie mówili co mogli sie stać??
Ola wszystkiego najlepszego :*
Potwierdzam Zoo we Wrocławiu mega jest :) byliśmy 1 września Filip ciągle powtarza ze chce znow jechac :) my mamy blisko do Poznania wiec w tym roku pewnie tu sie wybierzemy.
My wczoraj byliśmy na 18, jakos o 24 byliśmy w domku. A dzis prawie caly dzień na dworze i u babci mojego B na kawce

Ola wiem bo w zoo byłam już kilkanaście razy jak mieszkałam bliżej ;) także wiemy na co się piszemy... piwa mój nie pije :) wiec rozchodzi się bardziej o moje i małej zachcianki :D
Aa no widzisz myślałam ze tu nie byłas :) ale w oceanarium mega mi się spodobało wchodzę w tunel a tam woda dookola rekiny pingwiny itp pływają sobie nad Twoja głową hehe

Hejka dziewczyny
usmiech.gif
@ dostałam 12.03 i trwała do 15.03. Z mężem kochalismy się dzień po (16.03) oczywiście bez zabezpieczenia. Następna @ miała być ok 12.04 a dostałam dzisiaj. Nie wiem czy mozna to nazwać okresem bo kolor ma jakby brązowy. Martwi mnie ten kolor bo nigdy tak nie miałam no i ten wcześniejszy o 10 dni okres. Mialyscie tak podczas starania o dziecko? Jest szansa że w końcu nam się uda?

reklama
Hejka dziewczyny
usmiech.gif
@ dostałam 12.03 i trwała do 15.03. Z mężem kochalismy się dzień po (16.03) oczywiście bez zabezpieczenia. Następna @ miała być ok 12.04 a dostałam dzisiaj. Nie wiem czy mozna to nazwać okresem bo kolor ma jakby brązowy. Martwi mnie ten kolor bo nigdy tak nie miałam no i ten wcześniejszy o 10 dni okres. Mialyscie tak podczas starania o dziecko? Jest szansa że w końcu nam się uda?

A test zrobiłaś? Nie sądzę że w tym cyklu się udało.

Do góry